Valla canım burda milletin çocuğunu değil, kendini ve karnındaki canı dusuneceksin öncelikle. Bugün doğum kitabında okudum 30 lu haftalarda ac kalmanız, yorgun, uykusuz ve susuz kalmanız bebeği etkiliyor diye kötü oldum. Okulda kırk kişiyle sinirsel mücadele et, eve gel eşin işten gelecek diye 5 dk oturmadan yemeğe giriş yatmadan çamaşır as, yarının kiyefetlerini ayarla utule. Karnimizdaki konusamiyor, sesi çıkmıyor diye biz yoruldukca onu etkiliyor ondan çalışıyoruz, okulda sinirlendikce belki de doğduğunda huysuz bir çocuk olacak buna sebep oluyoruz. Ben kendimi paraladm nisan ayının ünitesine kadar anlattım bitirdim konulari. Ne öğrencisi ne idarecisi iyi mi diyecek sadece vicdanım için yaptım. Ama şunu da demeden gecmiyim 18. Haftada kanamam oldu ilki gibi bu kızımı da kaybettim diye beynim durdu ecel terleri dökerek gece hastaneye gittim plasenta aşağıda diye kanama olmuş 15 gün yatcaksin gerekirse doğuma kadar heyete ceviricez dedi doktor. 15 sonra 2 cm yukarı çıkınca eşi okula döndüm. O çok sevdiğim öğrencilerim iki hafta boş geçti dersimiz müdüre çıkıp şikayet edelim demişler salak bir öğretmen arkadaş da gazlamis bunları çıkın konuşun diye. Allahtan yeni müdürüm insan da sağlığınız önemli hocam dedi. Sanki kafama göre gelmedim ben sanki raporlu olunca ilk müdür aranıp bilgilendirilmiyor. Tiyatroya tuyapa goturecektm sınıfı. Dedm 3 derste bitti konu geri değilsiniz korkmayın ben bebegimin canıyla uğraşırken böyle dusunmussunuz ve insanı olarak çok gerisiniz onu nasıl toparlayacaksiniz ,tüm geziler iptal karnimdakinin yaşama hakkıni korumaliyim dedim ciktm sınıftan. Yani degmiyor kimse için canım arkadaşım. Gidip de tartışma yine sen sinirleneceksin anlamazlar insan olsa bağırıp cagirmadan adam gibi sana sorar. Ben olsam alırım raporu bugünden kalsınlar ortada da anlasınlar kıymetini.