Kızlar bugün kontrolüm vardı haftamizla uyumüyüz. 39 cm boy kilo 1400-1500 arasi dedi. Bende gebelik sekerim cıktı diyet yapiyorum korkuyorum demistin kilo verdim diye. Senin kilon bebeği beslemiyor dedi kan akışı besliyor onda sorun yoksa gelişiminde sıkıntı olmaz dedi. Şeker takip defterime baktı 135 ve üstleri kaçamak yaptığım zaman çıkan değerler dedim. aç geldigimi söyleyince tekrar açlık tokluk bakalım dedi. Bu arada 2.400 gr vermişim diyete başladığında beri. 66.9 olmuşum. Birde gerçekten gebelik şekerin varsa ilerleyen haftalarsa önüne geçmesi zor olur dedi.
@tired cim senin sorularını da sormaya çalıştım ama defterde benim değerlerim o kadar yüksek çıkmadığı için zamanı gelince konuşulur. Ama anlık çıkışlar çok zarar vermez gibi birşey dedi. Birde kilo kaybı diyettendir dedi.
Açlık tokluk kanımı vermeden önce bende parmaktan ölçüm yaptım açlık 72 cıktı. Hatta dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yemiştim 2.5 dilim kadar. Toklukta 122 cıktı. 5 çeşit yedim içinde yoğurtlu kızartma makarna yogurtlu koz kırmızı biber enginar ve bamya vardı hepsinden 2 ser kaşık 1 tane de sade kepek karisik ekmek vardi 50 gr onu yedim ama yinede şekerim çok yükselmedi 122 bana gayet normal geldi ama bilmiyorum ki gercekten sekeri olan biri bunları yese kaç çıkar.