- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.441
Zeytinyağı içKızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zeytinyağı içKızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Bizimde gidişat onu gösteriyor canım, en güzelini yapmışsın, ne kadar verirsen bir o kadar daha istiyorlar çünküEvBoregi Tertemiz yıkar ütüler asardım bir gömlek alırken hepsini düşürür alıp düzeltmez asmaz bile tekrar bi bakarım gömlekler pantolonlar kırış kırış...oğluma 1 buçuk yıl kendim baktım evdeyim diye hepsi birden yıkildı üstüme...sonra ben tekrar okula başladım da bir bıraktım bunun ütüsünü bırakış o bırakış...çoraplarını da çiftleyip katlamıyorum dolduruyorum hurcun içine alsın giysin...bişeyini de ütülemiyorum ütülesin giysin...annem bizdeyken bazen acır kıyamaz ütüler koyar...benim artık bunlara harcayacak enerjim kalmadı doğrusu
Can'ım aç karnına kayısı incir taze fındık ve bol su. Ben bunları yiyorum. Etkisi oluyor. Ama afedersin wc ye çıkmadan kahvaltı yapmıyorum. Yoksa yine zor oluyor.Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Ay valla gülesim geldi yaaa. Ne iyi yapmışsınEvBoregi Tertemiz yıkar ütüler asardım bir gömlek alırken hepsini düşürür alıp düzeltmez asmaz bile tekrar bi bakarım gömlekler pantolonlar kırış kırış...oğluma 1 buçuk yıl kendim baktım evdeyim diye hepsi birden yıkildı üstüme...sonra ben tekrar okula başladım da bir bıraktım bunun ütüsünü bırakış o bırakış...çoraplarını da çiftleyip katlamıyorum dolduruyorum hurcun içine alsın giysin...bişeyini de ütülemiyorum ütülesin giysin...annem bizdeyken bazen acır kıyamaz ütüler koyar...benim artık bunlara harcayacak enerjim kalmadı doğrusu
Muayenen nasıl geçti canım gerçekten yeri mi daralmışYazdigini yeni gördüm. Kasılmalarını sakin yalancimi diye kendin kararini verme. Biz bilemiyoruz. Bende gecen hafta hastane yattim sabaha kdr acilmami kontrol ettiler 2 saatte bir nstye bagladilar ki sancilarim 30a kdr cikiyodu ve surekliydi. Artik ertesi gun ilaclarla kasilmalar durunca acilmada olmayinca yalanciymis demekki dediler. Yani o kasilmalarin onemi acilma yapip yapmamasi
Canim cati muayenesi demissin yarama tuz bastin. Smdiye kadar asla kimseyi korkutarak konusmadim. Gecen sancilarim sebebiyle hastaneye yatinca tanistim cati muayenesiyle. Birden elle bakcaz acilma varmi diye dedi. Ben cigris bagris aglamalar zirlamalar baktiramadim. Sonra ertesi gun kendi doktorum geldi bende kasmadim kendimi hicbirsey yokmus. Sakin kendini kasip benim gibi tepinme. Cinsel birlesmeden zor degil oyle soyliyim :). Bide ben eliyle yapcak saniyodum gece megerse 2 parmakmis o bile rahatlamami sagladi.
Ya kizlar yeminle hislerime tercuman olmussunuz bugun. 2 gundur hic olmadigi kdr sessiz sakin bebisim bide gecen hafta kasilmam olunca odum patliyo. Diyorumki tamam yeri daralmissada elini kimildatsa hissetmem lazim. O kdr az ki sanki 20. Haftadayim. Yarin benm kontrolum var. Dr. Kesin normal yeri daraldi dicek eminim. Ama hem hareketlerin tarzi degisti hem azaldi ne biliyim ya oyle iste.
Canim yukarda yazdim bende seninle ayniyim
Aynen aynen benimde oyle. Oyle bi vuruyoki pit diye sanki 20. Haftadaki vuruslar. Hepimizmi 2 gundur boyle olduk ya saka gibi.
Ay çok güzel ya :))Kızlar merak edenler vardı beşik kurdelesini aldım cok beğendim cok güzel olmus yıldızı ben cizdim fotoyu bi türlü yükleyemedim de boyuttan :)
Ikinci dogumdan yapilmaz diye biliyorum bendegünaydın
36 haftadan sonra alttan muayene yapılıyor mu
benım ılk hamılelıgımde hiç yapılmadı .Etrafımdakıler yapıldıgını iddia ediyo ama hangisi dogru acaba
125 ml 26 idi sanirim canim .indirimdeydi.Canım sudocremi nerden kaça aldın? Ben eczanede sordum 125gr 56 tl dedi internetten buldum orjinal olduğuna da eminim 400gr 52 TL farka bakar misin![]()
Benim oglum da alerji yapti canim onermiyorumKızlar günaydın, cumartesi pazar o kadar yorulmuşum ki dün resmen kasıklarımın ağrısından zor uyudum. Cidden hiç bu kadar yorulmamıştım lohusa takımını aldım, hastane süslemesi için gerekli şeyleri aldım. Tek eksiğim şampuan yağ ve pişik kremi falan kaldı. Onları da ne alsam bilemedim. Bübchen marka var kullanan oldu mu ya da duyan oldu mu? Ben çok alerjik bir insanım bebeğim alerjik olur mu olmaz mı bilemiyorum baştan çok pahalı kullanmak istemiyorum. Ne kullansam çok muallakta kaldım.
Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
canım sen farmareyon sitesinden alışveriş yaptın mı hiç, almak istediğim şampuan orda diğer yerlere göre 25 tl daha ucuz ama tereddüt ettimMarkafarma bide farmareyon diye bazı siteler var orda baya uygun bazen trendyolda filanda düşüyo baya cnm
Yapmadım cnm arkadasım markafarmadan yapmıs memnundu farmareyondan alıcam sanırım bende bugün yarıncanım sen farmareyon sitesinden alışveriş yaptın mı hiç, almak istediğim şampuan orda diğer yerlere göre 25 tl daha ucuz ama tereddüt ettim
Güle güle kullan canım.. nerden almıştın bulamadım geçmişte..adresi versene bizde bakalım..Kızlar merak edenler vardı beşik kurdelesini aldım cok beğendim cok güzel olmus yıldızı ben cizdim fotoyu bi türlü yükleyemedim de boyuttan :)
Smdi geldim. Ben hareketleri azaldi diyince o zmn nstye baglayalim dedi. 20 25 dk bakti kalp atisinda sıkıntı yoktu. Iyi bi sıkıntı yok dedi. Yeri daralma olayini sordum. Hayirrr oyle bisey olamaz dedi direk. Yemeklerden sonra 1 saat boyunca 10 sefer sayman lazm dedi. Bi sıkıntı yoktu cok sukur bende simdi insallah donemsel biseydir diyip hareketlerinin eskiye donmesini bekliyorum. Burda bikac kiside ayni seyi yazinca rahatladim. Birde her zaman 11 7 ve 10 6 cikan tansiyonun 13 9 cikti duzenli olc dedi. Neden yukseldi acaba yada dusurmek icin ne yapabilirim. Tansiyon problemi yasayanlardan tavsiye alabilirmiyimMuayenen nasıl geçti canım gerçekten yeri mi daralmış
Bu sayfadan cnmGüle güle kullan canım.. nerden almıştın bulamadım geçmişte..adresi versene bizde bakalım..
hayırlı olsun, güle güle kullanın ama erken doğum yapan ya da yapması muhtemel arkadaşlarımız oldu. haliyle de gecelik gibi dertler önemsenmemiş ya da gözden kaçmış olabilir. ben mesajı görmedim, görsem de tavsiyede bulunabileceğim bir site olmadığı için yazmazdım. böyle küçük meselelerle üzmeyin kendinizi hamiş hamişBen daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
Sağolsun kimse cevap vermediBir arkadaşım takım olarak almış bir siteden. Kalitesinden çok memnun kalmış. Mevlütte giyeceğini de ordan sipariş vermiş. Ben de ordan alıcam. Şu an %50 indirim var. Belki hala almayan varsa işine yarar diye düşündüm. Sitenin ismi ailegiyim.com
Çookk güzel olmuş güzel günlerde kullan canımKızlar merak edenler vardı beşik kurdelesini aldım cok beğendim cok güzel olmus yıldızı ben cizdim fotoyu bi türlü yükleyemedim de boyuttan :)
kefir, acılı şalgam bana iyi geliyor.Kızlar afedersiniz ama bağırsak çalışması için ne yapmalıyız. Benim normalde e sorunumum vardı. Şimdi hiç yapamıyorum ne yapmalıyım doğal yöntem varmı bildiğiniz
Bende duydum canim .ama mecbur kaldik ne yaptiysak gecmedi oglumda pisik gecmesi icin cok az da olsa suruyorum .kızlar bu sudocreamin içinde çok fazla kimyasal olduğuna dar birşeyler okudum internette, facebookta anne destek ekibinde biri de doktorum asla tavsiye etmedi diye yazmıştı. ben daha ekolojik bir marka mı alsam diyorum, bilemedim
Emzikzinciri26 diye bi insta gramdandi ama ben ikisini pahali aldim pisman oldum 70 tuttuKolay gelsin canim emzik zincirine bayildm yaptirdin mi nerden aldin
Canim oglumun alerjisi cok yuksek oldugu icin mi bilmiyorum yada kullandigim zeytinyagi organik degil diyemi bilemem ama okadar denemistimki bu yontemi cocuktan cocuga degisiyor sanirim.Güzel doğal sızma zeytinyağınız falan varsa kızlar boşuna o kadar para vermeyin bu pişik kremlerine, bu kremlerle pişikten kurtulamazsınız...anneannemden anneme ondan da bana geçen bi yöntemle 3-4 yemek kaşığı zeytinyağını ocakta kızdırın yakın üstünden duman çıkacak o duman yağın asitidir uçsun gitsin sonra soğutun bi kaba koyun içine de bi parça pamuk...her bez değişiminden sonra sürün pamukla sıvı olduğundan poponun her yerine değiyor pişik ihtimali sıfır...isterseniz bunu her gün yeni yapın taze taze kullanın pamuğu da bir kere kullanıp atın bu kadar basit...kremler çok katı ne kadar sürseniz de tam nüfuz etmez ilk zamanlar günde 8 falan kakalı bez oluyor...inanın hem pratik hem sağlıklı...büyüdükten sonra alırsınız ek gıdayla birlikte normal insan kakasına dönüyor ve günde 1-2 kaka olur o zaman yıkayıp kurulayıp herhangi bir krem kullanılabilir Bepanthol falan yeterli ona da o kadar paralar dökmeye gerek yok sürmekte zorlanacaksınız kıvrımlı popişin her yerine de tam değmiyor