• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar sizin eşiniz akşam geliyor sabah gidiyor benim ki homeofis çalışıyor hep evde kaynanam yok ama maşallah yerini dolduruyor ayrıca evin dağınık olması onun için sorun değil sorun benim evi toplamam. Deli oluyorum. Annelerde 1 oda onun ben temizleme bile girmiyorum artık ayda 1 giriyordum bana topluyorsun ben bulamıyorum diye çıkıştı bende sen toplasan bulursun belki dedim oda ben böyle mutluyum dedi bende artık mutluluğunu bozmak istemiyorum. Evde dublex de çalışıyor bende merdiveni silip gerisine karışmıyorum ama diyorum senin orada toz geliyor senin tarafında giydiğin terlikle evde dolaşma. Yaptığım yemege supurdugum eve aldığım toza herşeye yeter benim biricik kocam. Yeni temizlemişim umrunda olmaz yani
Bence benim gibi kocana uy pasaklı ol başka çare yok yoksa kafayı yicem:halay:

Yok Can'ım. Memur değildi. Ücretli öğretmendi. Devletin uyguladığı faiz çok fazla. Biz bankadan kredi çekip kapattık. Çok daha uyguna kapatmış olduk. Ama bazen faizlere af geliyor. O dönemleri kaçırmayın.
Desene o zaman yakinda bizim de kapimiza dayanirlar :(
Evet cok hareketli olunca bebegi hissetmek daha zor canim aksam yatinca hareketlenir seni uyutmaz:)
Cokta yorma kendini yabanci degilmis zaten gelenler :) Allah yardimcin olsun!
Ayy uyutmasin o yerim onun tekmelerini :) yabanci degil ama yine de cok yoruldum ya yine her sey mecbur ev sahibine bakiyor. Eltimin zaten 3 kizi var hepsi birbirinden simarik. Onlar bile yeter yek basina.

benim de iki projem var ve ben yapıp teslim edeceğim, başkasına devretme söz konusu olmayacak diye biliyorum ama bir gelişme olursa burdan yazayım sana
Canim ben yaptim bitirdm izne ayrilacagm icin. Simdi egzersiz calisma plani hazirlanacak 6 saatlik dediler mart nisan ayi icin ben izindeyim olmaz ama plansiz da eksik evrak gorunur sikinti olur diyolar ben aralik subat arasi calistm ogrencilerle osmanlica ogrettim el yazmasi metin cevirdik gecmis tarih gostersem bisey de bilmiyolar. Sen izne ayrilmayacak misin canim sergi mayis basiymis dogum zamani

Kızlar sizin eşiniz akşam geliyor sabah gidiyor benim ki homeofis çalışıyor hep evde kaynanam yok ama maşallah yerini dolduruyor ayrıca evin dağınık olması onun için sorun değil sorun benim evi toplamam. Deli oluyorum. Annelerde 1 oda onun ben temizleme bile girmiyorum artık ayda 1 giriyordum bana topluyorsun ben bulamıyorum diye çıkıştı bende sen toplasan bulursun belki dedim oda ben böyle mutluyum dedi bende artık mutluluğunu bozmak istemiyorum. Evde dublex de çalışıyor bende merdiveni silip gerisine karışmıyorum ama diyorum senin orada toz geliyor senin tarafında giydiğin terlikle evde dolaşma. Yaptığım yemege supurdugum eve aldığım toza herşeye yeter benim biricik kocam. Yeni temizlemişim umrunda olmaz yani
Canim evde erkek olmasi cok zor Allah kolaylik versin

Kızlar ben bugün oğluşumun don kslan nevresimlerinide ütülyip ütü yıkama işini noktaladım allaha şükür beşiğimizinde siparişini verdik geldiğinde uyku setini yıkarım beraber gelecek alışveriş ütü olayı bitince rahatlAdım çantaya yerleştirilecekler sadece biberon ve emziği kaynatıp taç ve terliğimide süsleyince hastaneye gitcek olanlarda bitmiş olacak allahın izniyle kızımla parka çıktık bol bol güneşten d vitamini aldık enerji topladık yaşadığınız yerde hava güzelse dışarıya çıkın sizi bunaltan etkenlerden biraz olsun uzaklaşmış olursunuz sizede bebeğinizede iyi gelir inşallah
Masallah canim bende dolap gelsin oyle baslarim sanirim.
Ben daha önce istirahatli olduğumu söylemiş, lohusa takımını internette nerden alabilirim diye sormuş tavsiye istemiştim.
Sağolsun kimse cevap vermedi:KK16: Bir arkadaşım takım olarak almış bir siteden. Kalitesinden çok memnun kalmış. Mevlütte giyeceğini de ordan sipariş vermiş. Ben de ordan alıcam. Şu an %50 indirim var. Belki hala almayan varsa işine yarar diye düşündüm. Sitenin ismi ailegiyim.com
Canim banada oluyor bazen kendimden suphe ediyordum :KK53:ama sanirim ya arada kayniyor ya herkes yogun oluyor

Hanimlar herkese iyi aksamlar. Butun mesajlari okuyor sikintisi olan arakadaslar icin dualar ediyorum. Bence dualarimiz birbirimize geciyor cok inaniyorum buna. Esleri kafaya takmayalim. Benim bu sinir harbi gece yataga gironce basliyor dusunuyorum dusunuyorum kafamin icinde herkesle kavga ediyorum sabaha karsi ancak uyuyorum. Aslinda kimsenin bisey yaptigi da yok ama hamilelik iste bugun ebebekten telsiz ve ates olcer aldim indidimdeydi haberiniz olsun. Ben de pijama alamiyorum bi turlu nedense hep bi kararsizlik.. Boyle boyle gunleri sayiyorum ben cok saborsiz bir insanim hamilelik bana cok uzun geldi bi de herkes aaa ne cabuk gecmis zaman karnin kocaman olmis dedikce sinirleniyorum bana zaman hic gecmiyor gibi. En buyuk keyfim burayi okumak izne de ayrildim 1 haftadır evde cok sıkılıyorum. Iste boyle kizlar.

Kizlar ne kadar anlayissiz kocalariniiz vaaar dicem diyemiyorum .:halay:
Alin bendende okadar .
Aile binasindayim .7 yildir burnumdan getirdiler.
Hala tasimiyor beni .
Dogumdan sonra tasincam kesin .artik ya onla ya onsuz .
Doguma kadar bi akrabasi daha tasiniyormus binama :kızgın:dusundukce deliriyorum ama tabi sikiyorum disimi dogumdan sonra ins diyorum.
:KK14:anladimki herkeste bi cesit bi sorun ayri ayri ama cogu kisi cekiyor .

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan

Kızlar bu sertleşme olayını ilk kez yaşadım ağrım olmadı ama karnımın her yeri bayağı sertleşti önce bir korktum ama doktorum artık olacak bunlar normal demişti ağrı sancı kasılma sertleşmelerin başlaması lazım vücut kendini hazırlayacak demişti. Şuan rahatım ağrımda olmadığı için. Birde benim sıpa sese çok tepki veriyor geçen sinemaya gittik film boyunca nasıl tekmeledi korktumu hoşunamı gitti anlamadım. Dünde arabada müzik dinlerken resmen tekmeleri üstüste geçirdi. Anlayamadım ikisindede sevdimi kızdımı:)

kizlar bi sorum var acil ben tuvalet gittim acik renkde cok hafif kan gordum cok az ama ondan ne olur dersin yani doktoruma 1 hafta var ben dogum cantasi felandi hic birsekilde hazir degilim gitmek icin beklesem ne olur sizce karnimda tas gibi suan

Canım benim doktorum ağrıyla sertleşmeyle birlikte kanaman olursa hemen gel dedi. Sancın varsa eğer bir acile git derim. Sertleşme bendede oldu biraz önce ama ağrı kanama olmadı hiç. Eğer sıksık ve düzenli olursa normal değilmiş düzensiz ağrılar olursa normalmiş. Kendini takip et

Yakınında bir hastane yokmu canım gidip.bi acile baktırmak

Ah yavruuum senin işin çok zor valla :KK43: Allah yardımcın olsun, bari yerleri temizlemene karışmasa yahu:KK48:

Bazen eline veriyorum siliyor ne yapalım. Bi kaç ay önce tüm duvarları sildirdim. Bana duvarlar temiz bak su hiç kirlenmiyo diyordu bende sen suya bakma tozludur tozlu diye cevap vere vere tüm evi sildirdim.

Bence benim gibi kocana uy pasaklı ol başka çare yok yoksa kafayı yicem:halay:

Çocuk olmasa takmam canim. Üniversite de yurtta kalanlar bilir sen temizlersin ida arkadaşın hazıra konar eeee bi zaman sonra sende kendi kişisel alanını temizlemeye başlarsın. Yani ben ona uyarım da olan bebislerime olur.
Ama hakkını yemeyim yardımcı olmaya çalışır söyleyince yapar ama senin içine siner mi orası muamma. Erken yaşta anneyi kaybetmek yalnız yaşamak biraz fazla dağınık yapmış kocisimi

Canim evde erkek olmasi cok zor Allah kolaylik versin

Saol canim hiç kolay olmuyor gerçekten

Canım benim doktorum ağrıyla sertleşmeyle birlikte kanaman olursa hemen gel dedi. Sancın varsa eğer bir acile git derim. Sertleşme bendede oldu biraz önce ama ağrı kanama olmadı hiç. Eğer sıksık ve düzenli olursa normal değilmiş düzensiz ağrılar olursa normalmiş. Kendini takip et

sancilarimm var ama oyle 5 dakkada bir degil uzun suruyo ama duzensiz bence suan bana kal geldi kendi hazirlayamiyorum bile

Yakınında bir hastane yokmu canım gidip.bi acile baktırmak

yakinimda hastane var ama risklim belki sevk etmez ama kendimi gidip elletmeyede niyetim yok yanliz kizlar vajinamda birsey batiyor bebegimin hareketleri guzel kan bida gorunce gitsem inan beynim durdu

Back
X