- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.701
Kızlar bu arada 360 diye bir kanal var eğer evinizde varsa birazdan üstün dökmenin programı var izlemenizi tavsiye ederim terapi gibi geliyor insana sabahlarıda 9dan 10a kadar oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçer canım antibiyotik kurutur iltihabiValla benimde 3 hafta once basladi nezle olmustum burun akıntısı halsizlikti ilac vermediler nane limon ıhlamur demisti doktor burun tıkanıklıgı cok kotu birsey 2 hafta surdu derken buhafta 2 gun once yine nüks etti bu sefer koyu renkte balgam ve sümük kanlı koyu kahverengisonra şidetli baş ağrısı kulaklarim tıkandı yine nefes alamiyorum tuzlu su buruna bile fayda etmedi okadar tıkanmış sabah apar topar gittim acile soguk algınlığı ilerlemis antibiyotik minoset agri kesici ve burun spreyi verdi İNŞALLAH Gecer 31 haftalık olucam terketmedi su hastalik ya salgın var herkez oyle hamile oldumuz icin bizde uzun suruyor demekki
iyi günler guzel anneler uzun zamandır takip edemiyorum konum tekrar olursa kusura bakmayın hamilelik sekerim var bugün kan testinde daha yüksek çıktı açlık 108 tokluk 153 birde doktorum suyun fazla dedi dahiliye ye yönlendirdi çok moralim bozuk
Anım bedenleri vardı ben yıkadım çekme falan olmadı rahat olduEvet ama goguste olmadi
Sorma kullaninca ogrendim
Masallah canim nst de temiz cikar ins saglikla gelsinler
Genismiydi kalibi .
Bigun avcilara gidip bakiyim orada vardi kompedan
Canım sütyenler için genişletme bandı oluyor arkaya takıyorsun onlar işini görür, atlet için H&M den aldım hafta sonu iki tane, xl beden Hem de evde askılı badi gibi giyebilirsin, ben de 90 kiloyum bu arada, orda sütyenler de vardı ama hep küçük bedendiYa kizlar ben emzirme sutyeni aldim pentiden atlette aldim ikiside olmadi .
Kiloluyum 88 kiloyum .sigmiyorum belden bile .
Baska kaliplari genis bi yer oneriniz varmi .atlet giymeyi biraktim artik bedenime gore bulamayinca .
maşallah bebişe, sıkıntı yok diyorsa doktor büyüsün işte ne güzelDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Kuzum kaç gün yanlış hatırlayacaksınki dr normal diyorsa normaldir nstde sorunsuz atlatırsın inşallahDoktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Ayy bana da çok zor geliyordu iki dk da oldu bitti, iş başına geçene kadar.. sonra da kendime yorgunluk kahvesi yaptım sanki çok iş yapmışım gibiKızlar bütün gün
kendini yormadan bitirirsin inşallah bende emzik ve biberon kaynatcam erteliyorum onca ütüyü yaptım bu kaynatma işi gözümde büyüyor![]()
Ooo kahve dedin beni benden aldın bende kahvenin hatrına kaynatırım walla hemen afiyet olsun sana sıcak suyamı koydun soğuk suyamı koydunAyy bana da çok zor geliyordu iki dk da oldu bitti, iş başına geçene kadar.. sonra da kendime yorgunluk kahvesi yaptım sanki çok iş yapmışım gibi![]()
bi bende ise yaramadı sudocrem gerçi ben arap bacılar gibiyim.Bu sene sadece 2 gün guneslenebildim ama geçen ebe bebisin kalp atışlarını dinlerken çok bronzsun dedi.icimden bide bana sor dedimPisik kremi canım sudocrem![]()
Elma sık içine olur cnm ya da başka birşey. Bir arada ebeye sordum doğuma hazırlık yapıyormus o bölgedeki kemikler adını da söyledi ama unuttum.Yok kuzum midemi bulandırıyor onu hiç içemiyorum ana iyi gelecekse içmeye çalışırım tabi
Geçmiş olsun sıkma canını akıntın suyunmuymuş yoksa iltihabik bir durummu var bol bol kaşar peyniri muz ceviz ballı süt tüket pazartesine kadar canımbebeğin toparlar inşallahKızlar moralim cok bozuk suyum azmış bebeğim zayıf pazartesi altan muayane yapacak akıntım cok fazla![]()
Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
Güneşte 10 dk kalayım ben de obamaya dönüyorum canım, direkt karariyorum ya kızarma falan yok. Bende de işe yaramaz galibabi bende ise yaramadı sudocrem gerçi ben arap bacılar gibiyim.Bu sene sadece 2 gün guneslenebildim ama geçen ebe bebisin kalp atışlarını dinlerken çok bronzsun dedi.icimden bide bana sor dedim![]()
Benim de geçen sene projem vardı. Ve biz egzersiz yapmadık parasını da almadık. TÜBITAK için egzersiz zorunlu değil ki. Bu sene hamileyim diye yapmadım, diğer arkadaşlar da egzersiz yine yapmıyor bu sene. Senin projeni neden başkasına veriyorlar ki. Sadece sergi günü projenin başında olamazsın görevli öğrenciler tanıtır, anlatır projeyi. Idare de durumu izah eder.Benim de simdi haberim oldu egzersiz plani zorunluymus yoksa eksik evrak sikinti olurmus. Benim projem bitti zaten mesele izindeyim diye mart nisan egzersiz plani gosteremiyirm ondan baskasini gosterelim resmiyette dediler delirdm hazir projeyi birine vercekler diye. Tamam dediler ben kizinca ama nasil olcak anlamadm
vala canım dooplere girdim plensentaya kan gidiyomus pazartesi altan bakacak fitil verdi cok korkuyorum inşalalh su değildirGeçmiş olsun sıkma canını akıntın suyunmuymuş yoksa iltihabik bir durummu var bol bol kaşar peyniri muz ceviz ballı süt tüket pazartesine kadar canımbebeğin toparlar inşallah