- Emoji Skoru
- 4.188
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
- #29.741
Evet buyuk ihtimal ben yanlis hatirliyorum. İlk adet gordugum zamandan itibaren tarih tutarim mutlaka. Hamile kaldigim ay tutmayasim tutmus :) bi akrabamiz Gelmisti. Onlar geldiginde adetliydim. O gunlerde cekildigimiz resimlerin tarihine bakarak yorum yapiyorum ancak. Doktor 15 nisandan sonra beklemeye baslayacaz dedi.Ayy maşallah canım, 3200 çok olmuş sanki dicem ama iki hafta önce bizimki 2170 di, o bile çok geldi bana. Belki de sen satı yanlış hatırlıyorsun. O zaman muhtemel Doğum tarihi için ne dedi doktorun?
O da iyi cok şükür. Aminn rabbim hepimizin saglikla kucagina almak basip etsin.Maaşallah, ne güzel büyümüş bebiş annesi, nst nasıl geçti? İnşallah herkes böyle güzel haberler alır bebişlerinden![]()
Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
göğüs kalkanı, bebek çantası, atlet, sütyen benim de yok. Bebek bezi bir paket prima care aldım 2 numara, hastane çantasına da 30 tane koydum, duruma göre alırız devamını, bir paket yeter sanırım. SMA bebe maması aldım canım hastaneye götüreyim diye, süt gelmez falan. Ya da gelir bebek memeyi tutamazsa diye lansinoh manuel pompa aldım