- Konu Sahibi kardelen384
- #29.761
Güneşte 10 dk kalayım ben de obamaya dönüyorum canım, direkt karariyorum ya kızarma falan yok. Bende de işe yaramaz galiba
aynen bende öyleydim hic deneme derim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güneşte 10 dk kalayım ben de obamaya dönüyorum canım, direkt karariyorum ya kızarma falan yok. Bende de işe yaramaz galiba
Öncelikle maşallah. Siz 33 haftanin icindemisiniz ?. Asagida imza yerinde oyle yaziyor. Eger oyleyse 5 kilo filan doğacak sanki. Cunku 200 gr alacaklar haftalik. Nasıl normal dogacak merak ediyorum :) eger 36 haftanin icindeyseniz cok sasirmam çünkü benimde oglumun kilosu oyleydi o haftalarda 4100gr doğdu 38+5 de.ama tabi normal olamadi sezeryan oldu.Doktor mu yanlis ölçüyor ben mi sat ımı cok farkli hatirliyorum bilmem. Kilosunu sordum. Haftasiyla uyumlu 3200 civari diyor.Cok fazla degil ki ya? Şekerim de yok. Bebegim ölçümlerde 36. Haftasi icinde. Galiba ben sat ı baya yanlis hatirliyorum. Gerci ilk zamanlar uyumlu gidiyorduk bebisle ama. Bu iste bir terslik var ya cozemedim. Ama cok sukur iyi bir sıkıntınız yok. Normal pozisyonuna gelmis. Dogumunda bir sıkıntı görünmüyor dedi. Simdi nst ye girecem.
ay bunlar çok sirinmis ama bana kayinvaldem aldı ama ben boyle birşey istiyordumKızlar böyle takımlar arayan vardı sanki ya çok şirinler gibi bir emZirme için de uygun :)
Yok canım benim fazla suyu malesef herkesin derdi türlü türlüHavuc sikacam simdi cok tesekkur ederim sizindemi az
Cok geçmiş olsun canım ins. Büyümez şifa versinAllahım.Canım ben 33 mm iken 22.haftamda stent taktırdım. Stent ise yaramıştı, küçülmüştü. Şimdi tekrar 30 mm, çok ilerlerse bobregimi kaybedebilirim. 32.haftaya ulasmak istememin sebebi orta premature sayılıyor . Kuvezde kalma suresi kısalıyor. Senin erken dogum riskin neden var?
Amniyon sıvısı olup olmadığını gösteren pedler vardı. Suyu artirmak için de her gün 1 barda taze sıkılmış havuç suyu.
Bana da fazla geliyor. Hayirlisi bakalim. Saglikla gelsin de.Canım bir sıkıntı olmadığına sevindim ama 3200 çok değil mi 3200 le doğum yapılıyor genelde. 36 da olsa bana 3200 çok geldi :/
Oyle yapmaya calisiyorum.Hadi hayırlısı canım inşallah, sen her şeyini hazır et bari bu aralar
33 deyim diye biliyorum ama sat i yanlis hatirliyor olabilirim. Bebegim 36 nin icinde cunkuZ galiba ben yanlis hatirliyorum :/Öncelikle maşallah. Siz 33 haftanin icindemisiniz ?. Asagida imza yerinde oyle yaziyor. Eger oyleyse 5 kilo filan doğacak sanki. Cunku 200 gr alacaklar haftalik. Nasıl normal dogacak merak ediyorum :) eger 36 haftanin icindeyseniz cok sasirmam çünkü benimde oglumun kilosu oyleydi o haftalarda 4100gr doğdu 38+5 de.ama tabi normal olamadi sezeryan oldu.
Kızın kaç yaşında canım benim de 3.5 yaşında oğlum var.aksam esime diyim gidim en kotu suan kizimla tekim onuda kaldirip gitmek istemiyorum tek cunku cocuklar almiyolar iceri esim gelsin giderim
Hangisi hesabına gelirse öyle yaparsın..benimki iki hediye gibi olduğu için limonu yarın götüreceğim yarın zaten kontrolümüz var..teraryum uda doğum sonrasıKuzum çok güzel düşünmüşsün, ben de teraryum ve çikolata düşündüm ama Doğumdan hemen sonra mı göndersek yoksa kontrole giderken mi götürsek ona karar veremedim. Odası orkide dolu o yüzden teraryum daha mantıklı geldi
çok güzel teraryumlar var canım ...çiçek sepetine bak çok çeşit var ordaBende daha karar vermedim. E alacağıma kızımda kızımın ve drumun resmini yaptırmıştık çikolatayla vermiştik çok severdik kendisini kulakları çınlasın şimdi başka şehirdeyiz ama şansımıza bu drumda çok iyi gerek insani yönden gerek mesleki yönden senin sttığın resmi beğendim bir inceleyeyim
Diyette çok zorlaniyorum sorunun en büyüğü bu inşallah düzgünce yaparim
Cok geçmiş olsun canım ins. Büyümez şifa versinAllahım.
Idrar enfeksiyonu olmuşum o tetiklemis ki hic bi belirtisi yoktu bende sanci kasilma taş gibiydim nst girdimde sancı vardı 2 gece kaldim.heran doğum riskim var diye tedirgin bi bekleyiş içindeyim.hayırlısı sağlıcakla gelsin minnaklarimiz
Canim allaha sigin insallah en kisa zamanda alirsin kucaginaİnşallah canım sanırım emzirmeme daha çok var çünkü midesine hortum salmışlar bi süre onu kabul ettikten sonra biberonla beslenecek en son emzirme günler nasıl geçecek bilmiyorum daha minicik 1000 gr![]()
Allah yardimciniz olsun bir bebek zorlaniyoruz kucagina alirsin insallahÇok geçmiş olsun canım. Bende de enfeksiyon çıktı. Antibiyotiğe başladım. Sertleşme beraber şancı olunca bende nst ye girdim ama kasilma cikmadi. Yine sertleşiyor, böbrekten dolayı dedi doktor. Tek çaresi dinlenmek. Yiyip icip yatacagiz![]()
Aynen allah yardimcimiz olsunYok canım benim fazla suyu malesef herkesin derdi türlü türlü
Ah canim ah anca beni sucluyo su icmiyon bilmem ne simdi yatmis film izliyo 3 .5 yasinda oglum var hersey bendeZor bulunuyor diye duymuştum. Eşin eczaneleri dolaşsın ya da hastanede nasil bakıyorlar illaki vardır onlarda
Canım suyu arttırmak için havuç suyu derler dene derim ama şu varki o su bebeğin çişi yani işerse yerine hemen gelir inşallah... Zayıf demişsin bu nasıl bi zayıflama o önemli aslında haftanla uyumluysa ölçümü zayıflığı önemli değil okadar su gelişimi önlüyor bu gerçek .. Az stres bol dua 3 litre su yapacak başka bişey yok sanırım ama bende çişini yapar bu bıdıkAh canim ah anca beni sucluyo su icmiyon bilmem ne simdi yatmis film izliyo 3 .5 yasinda oglum var hersey bende
Saol tatlım benim.ekran görüntüsü aldım paylaştıklarınin.Canım senin de başın sagolsun, bu yavrular sağlıkla gelecek inşallahgöğüs kalkanı, bebek çantası, atlet, sütyen benim de yok. Bebek bezi bir paket prima care aldım 2 numara, hastane çantasına da 30 tane koydum, duruma göre alırız devamını, bir paket yeter sanırım. SMA bebe maması aldım canım hastaneye götüreyim diye, süt gelmez falan. Ya da gelir bebek memeyi tutamazsa diye lansinoh manuel pompa aldım