• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım sezeryan Doğum oldu bebek travmaya giriyormuş kaldıramaz çok küçük dediler. 1060 doğdu 970 kadar indi bugün gittiğimde 1020 olmuş sanırım serumla kilo alıyor. Yanlız doktor bugün kalsiyum fazlalığı çıktı dedi serumundan azaltmışlar çok fazlalaşırsa kalsiyum diğer mineralleri azaltıyormuş kemiklerinde sorun olabiliyormuş bu sebeple göğüsünün üstüne kalp elektrosu aleti yapıştırmışlar takip için. Hiç belli olmuyor Birgünü birgününü tutmuyor birgün iyi birgün kötü düşünüyorum serumla nasıl kilo alacak. Anne sütü verdiklerinde iki gün kabul etmişti dedim ki içimden çabuk toparlar 1 aya çıkar ama şimdi 2 ayı bulur gibime geliyor. Napalım iyi olsun sağlıklı olsunda varsın kalsın.

Canım sezeryan Doğum oldu bebek travmaya giriyormuş kaldıramaz çok küçük dediler. 1060 doğdu 970 kadar indi bugün gittiğimde 1020 olmuş sanırım serumla kilo alıyor. Yanlız doktor bugün kalsiyum fazlalığı çıktı dedi serumundan azaltmışlar çok fazlalaşırsa kalsiyum diğer mineralleri azaltıyormuş kemiklerinde sorun olabiliyormuş bu sebeple göğüsünün üstüne kalp elektrosu aleti yapıştırmışlar takip için. Hiç belli olmuyor Birgünü birgününü tutmuyor birgün iyi birgün kötü düşünüyorum serumla nasıl kilo alacak. Anne sütü verdiklerinde iki gün kabul etmişti dedim ki içimden çabuk toparlar 1 aya çıkar ama şimdi 2 ayı bulur gibime geliyor. Napalım iyi olsun sağlıklı olsunda varsın kalsın.
canım şükür bak almaya başlamış bu süreç çok sabır istiyor biliyorum Rabbim yardım etsin ama annelik böyle 5 dk görmek için canın gider Rabbim kuzunu bağışlasın

Kızlar kuzumun hediyeliklerine başladım. Çok zevkli. Ama yoruldum yahu 5-6 tane yapınca :))

Eklentiler

• IMG_4723.webp
    IMG_4723.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 92
Saol canim benim gercekten nefes almayinca cok zor oluyor insanin butun fonksiyonları duruyor ilac mecbur takviye istiyor bağısıklıgım düsük yenemedim antibiyotik rahatli gibi burun spreyinide gece rahat uyum diye bekliyorum aıkıcam simdi dün nefessizlikten uyuyamadim RABBIM kimseye yasatmasın once sağlık

Kızlar bebek ürünleri bimde indirimli değil mi bugün? E bebek de ıslak mendilde faln indirim yapmış
Canım bende öyle düşünüyordum lakin normal markette de 22 tl bimde 19.90 aynı ıslak mendil 3 lira için degmeZ doyup gıtmedim

Screenshot_20180313-235801.webp Screenshot_20180313-235538.webp kızlar dün bu iki pijama takımını aldım. Ikisi de mavili kremli ama en çok bunları beğenince aldım yine de. Bu arada iki takımı 200 tl ye aldım. İşin içine hamilelik lohusa girince fiyatlar uçuyor resmen. Kalitesi harika. Bu markaya bakın derim. Nette de var

@EvBoregi Canım 15.haftadan beri kalça agrisi+bacak arası ağrısı çekiyorum. Artik o acıya alıştım, gece ağzıma yastik bastirarak dönüyorum sağa sola, bagirmamak için o derece yani. Magnezyum falan bi ise yaramadı bende. Hele azcık ayakta kalsam o kalça kopacakmış gibi oluyor. Dayanıyoruz bakalim bu halimize de şükür
Ben de aynıydım inanın ölüyorum zannediyordum da sabah akşam hep yoğurt yedim yemeklerde de yoğurt çorbası içtim şükür geçti ödüm kopuyor geri gelecek diye

Eki Görüntüle 2123350 Eki Görüntüle 2123353 kızlar dün bu iki pijama takımını aldım. Ikisi de mavili kremli ama en çok bunları beğenince aldım yine de. Bu arada iki takımı 200 tl ye aldım. İşin içine hamilelik lohusa girince fiyatlar uçuyor resmen. Kalitesi harika. Bu markaya bakın derim. Nette de var
Feyza tuba bone Mecit :)) bir sürü pijama markası öğrendim ben de bu süreçte :))
Feyza'nın bi takımını beğenmiştim.
Sonuç olarak gidip Pazar'dan markasız bir şey alıverdim :))
Güle güle giy Can'ım. Çok tatlılar

Eki Görüntüle 2123350 Eki Görüntüle 2123353 kızlar dün bu iki pijama takımını aldım. Ikisi de mavili kremli ama en çok bunları beğenince aldım yine de. Bu arada iki takımı 200 tl ye aldım. İşin içine hamilelik lohusa girince fiyatlar uçuyor resmen. Kalitesi harika. Bu markaya bakın derim. Nette de var
Hayirli olsun. Cok guzeller. Fiytlari da bence cok uygun. Normal magzalardan lohusa takimlari 150 den asagi degil.

Yaa harika olmus. Malzemelerini nerden temin ettin ve tane hesabi olarak ne kadara mal oldu? Ben de bunlardan yapmak istiyorum.
Can'ım internetten aldım ben. Bu şişelerin 20 tanesi 30 tl idi. Ben 50 tane 50 cc lik 20 tane de bu uzun olan 100 cc likten aldım. Yakınlara 100 ten veririm diye. Yani tane hesabı nasıl olur bilmiyorum. Başka seyler de aldım çünkü. Şeker için kavanoz aldım. Onun da resmini atayım.
Şişeler 50 lik ve 100 lük toplamda 63 tl.
Kolonya 58 tl ydi sanırım. Çiçeğin paketi 10 tl
Beyaz cipso denen çiçek 12 tl ip 5 tl.
150 tl falan tutmuş bunlar demek.
Bu da şekerimiz olacak inş.

Eklentiler

• IMG_4725.webp
    IMG_4725.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 88
Benim de geçen sene projem vardı. Ve biz egzersiz yapmadık parasını da almadık. TÜBITAK için egzersiz zorunlu değil ki. Bu sene hamileyim diye yapmadım, diğer arkadaşlar da egzersiz yine yapmıyor bu sene. Senin projeni neden başkasına veriyorlar ki. Sadece sergi günü projenin başında olamazsın görevli öğrenciler tanıtır, anlatır projeyi. Idare de durumu izah eder.
Cok tesekkur ederim canim cevabin icin rahatladim valla bir bilen bulamadm su durumu. Aynen egzersiz niye zorunlu olsun ben istemiyorm para falan sadece emegime saygi duyulsun. Sirf egzersiz zorunlu diye devredelim diyolardi. iyi oldu ogrendigim tubitaki da aradim acmadilar bi turlu. Iyi madem ya sevindm sen oyle deyince.

toist toist Teşekkür ederim canım benim. Böbrek genislemesine iyi gelen her şey hamilelikte yasak olan bitkiler. Sadece sola yat ve bol su iç diyor doktorum.

Kızın kaç yaşında canım benim de 3.5 yaşında oğlum var.
Devam ediyorsa git canım için rahat etsin

Kizim 3 giricek nisanda suan devam etmiyor esim cok gec geldi bi gidelim yine dedim ama suanlik bi sorun gozukmuyor. kuzenimle aramizda 1 hafta var gecen oda hali felan silmis leke olmus doktoruyla gorusmus daha evi afedersiniz b.k goturse tutmam anam kaynanam yapsin diyo. onada mudale olmamis istirat ediyor. Bende hareket takip ediyorum yememe dikkat ediyorum kendimi yormama calisiyorum sadece adet agrisi var suanda

Kızlar günaydın. Size bişey danışmak istiyorum.benim göbek deliğim çok hassaslasti.en ufak hareketimde ağrı yapıyor. Siz de aynı problemi yaşıyor musunuz?

canım ben de dahil bir çok arkadaşımız da erken doğum riski oluştu. yaşadığın stresi anlayabiliyorum. inşallah bu süreci en sağlıklı en güzel şekilde atlatırsın, bebeğini de zamanında sağlıkla kucağına alırsın. kendini rahatlatacak kitap ve dergilerden oku, iyi şeyler düşünmeye çalış, dualarım seninle
1saat geçse rahatlıyorum canım hamd olsun 11.günümüz hastanede bu haftayı da çıkarırsak daha bi rahatlıycam inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun vaktinde sağlkla kucağımıza alalım inşallah

Bende cumayı iple çekiyorum dikişlerim çok ağrıyor ödüm kopuyor sezeryan yeri açılacak diye aklım gidiyor bazen nefesim kesilip geri geriliyor acıdan artık gerçekten zor olmaya başladı ... Ödüm ağzımda bende 34 haftayı görmek için dua ediyorum bakalım cuma günü ne diyecek hem gelişim hem dikişler için sanırım günler yaklaşıyor benim korkum dikişler patlarsa yetişememek Allaha emanet edip bekliyorum .. İnş Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün acıyla imtihan etmesin
Yok canım ya mümkün değil sezaryen dikişlerine bşey olmaz bende sezeryanlıyım bazen öyle bi ağrıyo ki cırt cırt açılacak şimdi diyorum ultrasonda bile bastırınca nasıl geriye geliyor. Ama doktorum korkma bişey olmaz o gerginliği hissetmen çok normal diyor. inşallah bir sorunu yoktur canım. Benim yanımda yatan bayanın da gebelik zehirlenmesi idrarda protein kaçağı yüksek tansiyon ve bebekte 2 hafta gerileme var hiç bir sorun etmiyorlar. Tansiyon yükselinceye kadar bebeği almak yok diyorlar. Allah'ın izniyle hiç bişeyde olmaz inşallah

Back
X