2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Evet bende bunu gorunce rahatladiydim :KK48:
Simdiye kadar 12,5 kg almis durumdayim bakalim son 2 ayda kac eklenecek daha..
12.5 çok iyi ya 5 daha alsan bile sıkıntı yok :) ben 15 i gördüm ki her hafta bir kilo alıyorum istikrarlı bir şekilde

Sağol canım sen nasıl oldun bebiş yukarı çıktı mı azıcık
2 gundur dinlendim daha iyiyim .yorgunluktanmis hep.
Benim gibi tontiş annelere moral olsun :-)
Oh cok iyi geldi valla :))
doktora yazdım çağırır valla kendisi.haftaya çarşamba 28 inde kontrolüm var ve çalışamaz raporu da verecek doktorum.sen dr.un çağırdığında gittin ne dedi ne çıktı acaba ?
Bebek asagida dedi.suan acilma yok ama dinlen is yapma erken dogum olabilir daha 2 ay var erken gelmesin dedi.
2 gundur yatiyorum gercekten fark etti.

Bebek asagida dedi.suan acilma yok ama dinlen is yapma erken dogum olabilir daha 2 ay var erken gelmesin dedi.
İyi canım sevindim 36 yı geçelim de inşallah. Baksana erken doğan kuzular bile iyi biz de sağlıkla doğururuz Allahın izniyle

12.5 çok iyi ya 5 daha alsan bile sıkıntı yok :) ben 15 i gördüm ki her hafta bir kilo alıyorum istikrarlı bir şekilde

Bu ay biraz kurtardim canim ya yoksa bende 15 kilo almis olacaktim :KK48: Daha onceki ay 4,5 kilo almistim bu ay 2,5 kilo almisim cok sukur dengeledi o yuzden.

Bende de bu hafta başladı bu baş ağrısı nedense :110: dün kontrolde tansiyonum 11e 7 di. Ama troid problemim var ilaç ta kullanmıyorum. Acaba ondan mı diye düşünüyorum. Bir de çook uykum var gözlerim kapanıyor resmen çalışamıyorum :olamaz:

Benim de ayaklarım yüzümde sıkıntı yok ancak yüzükle uyuduğum zaman sabahları kalktığımda sıktığını fark ediyorum. Doktoruma söyledim ancak bu dönemlerde normal olduğunu söyledi özellikle bir şey önermedi. :KK64:
Canım ben aylar var ki yüzük kullanamıyorum, maşallah senin sadece geceleri şişiyor demek ki.. akşam yatarken çıkar istersen kan dolaşımı daha iyi olsun

Canım ben de doğuma yakın kuaforde yaptircam bence bi sorun olmaz doğumu tetikliyormus tetiklesin valla canıma minnet:KK70:
:D bu gidisle en gec sen doguracan aramizda
Cok tatli duruyor masallah :KK15:

Masallah canim geriye saglikla beklemek kaldi ins.

Ya aslinda doguma yakin yapmayin diyorlarda baska care kalmiyorki :KK43:

Masallah canim aynen cok sivrilik yok
Doguma yakin yaptirmayak da napacaz ya. İnsan rahat edemiyor ki. Hayir goruntusunu falan filan gectim. Kaşıntı yapiyor bende. Dikisli falan olursam dogum sonrasi onun kasintisiyla mi ugrasacam :/

Kızlar günaydın . 32. Haftada izne ayrılmak için aldığınız raporları sadece doktorunuz onaylayıp vermedi mi ? Müdür yardımcım heyet raporu olması gerekiyor sistem kabul etmiyor tek hekim onayını diyor . Bir hatamı yaptım
Canım doktorum imzaladı ve başhekim onayladı, başhekim onayı mı yok sende acaba?

Benim gibi tontiş annelere moral olsun :-)
Ben hiç almamısım :olamaz: 61 le basladım 66.5 bi aydır almamısım ilk oğlumda da 10 kilo aldım bunuda 8le kapasam süper cünkü hamilelikten önce 10 fazlam vardı zaten. İşte ben emzirirken cok alıyorum ya orası sıkıntı

Bende özel hastaneden aldım . 2 hafta oldu alalı 9 martta aldım . Yeni mi anladılar ben de bu insanları çözemedim .
Canım insanlar öyle dangalak işte, ben iki yıllık evliyim, Eş durumu ile geldim, üç dönemdir eş durumu istiyorum, hamileyim habire raporlarım dönüyor ortalıkta, sistemde bekar görünüyormuşum :sinirli: ilçede adım çıkmak üzereymiş nasıl hamile diye, utanmadan böyle söylüyorlar, şaka mısınız dedim kaç dönemdir eş durumu tayin istiyorum aaa evet ya diyor.. neyse evlenme cüzdanının fotokopisini götürdük dün.. yani bazı idarecilerin de akılları noksan oluyor sanırım, seninki de öyledir

Kızlar oğluma hastane çıkışı bulamadım. Instagramda bir kaç yere baktım ama erkek bebek için hem sade hem şık bisey bulamadım. Çok abartılı heryeri fiyonklu bisey istemiyorum. Tabi ilk giyeceği kıyafet olacağı için de düzgün bisey olsun istiyorum. Var mı bildiğiniz yerler? Tulum ve şapka olması yeterli. Öyle 10 lu takıma gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum:KK54:
Canım pahalı demezsen Pamuku bir site var ben ordan aldım bir takım, tulum-şapka-eldiven 69.90, battaniye de istersen sanırım o da 59.90dı

Eklentiler

• D9D35352-099F-495B-A2D7-6F0321C76B3D.webp
    D9D35352-099F-495B-A2D7-6F0321C76B3D.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
@lamezi sadece Vinalac kullanıyordum kanım 11.8 e düşmüş ferrum fort verdi şimdi günde 1 onu da alıyorum...başka şeye gerek yok Vinalac ta her şey var diyor doktorum
Canım ya benim doktorum abartıyor mu acaba :( ben de basından beri vinelac kullanıyorum ama dvit magnezyum, omega3, ferrosanol da kullanıyordum. Bu gittiğimde magnezyum ve d vitaminini bırak, osteocare kullan dedi. Yani şimdi de fazla oldu, vinelac, osteocare, omega3, ferrosanol kullanıyorum, ekstra probiyotik kullan demiş, enterogermina aldık. Tüm günüm vitaminlerle geçiyor resmen

Kızlar sezeryan doğum yapacak olanlar korse alacakmısınız drunuz birşey söyledimi ilk doğumumda drum kullandırmamıştı şimdiki druma henüz sormadım kullanabilirsin derse hangi marka alayım birde tayt gibi olanlardanmı yoksa sadece karın bölgesini saranlardanmı almalıyım

Eee tamam onaylanmış işte, bence müdür yardımcısı bilmiyor. Milli eğitimi ara söyle, uğraşma hastaneye gidip gelmekle tekrar
Liyakatlı insan Yok ki artık . Hep sendika torpiliyle bir yere geliyor artık insanlar . Ne sorsan zorluk çıkarmaya çalışıyorlar . Raporu 9 martta verdim . Aradan 11 gün geçmiş sistem kabul etmiyor diyor . Strese sokuyorlar insanı . Görevlendirme gelmiş yerime başka okuldan 2 tane . Ders anlatmıyorlarmış . Okadar emek verdim ben resmen kendimi parçaladım konuları bitirmek için ama bitiremedim . Gelen kişi boş otursun . Eğitim sistemi bitti .

Teşekkür ederim canım ama bu dediğim kemik ağrıları bak eğer sancın falan varsa doktoruna danış Allah korusun bi sorun olmasin
sancım yok çok şükür :KK8: daha kısa süre önce kontrolüm vardı 14 martta yani.açıklık yok herşey normaldi.

bende açıklık yok herşey normaldi sana güzel dinlenmeler :KK9::nazar:

Kızlar sezeryan doğum yapacak olanlar korse alacakmısınız drunuz birşey söyledimi ilk doğumumda drum kullandırmamıştı şimdiki druma henüz sormadım kullanabilirsin derse hangi marka alayım birde tayt gibi olanlardanmı yoksa sadece karın bölgesini saranlardanmı almalıyım
Canım ben ilkte kullandım yine kullanırım medikal satan yerlerde satılıyo sezeryan korsesi diye ilk zamanlar oturuo kalkarken destek olmustu bana baya

Back
X