• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yine uykusuz bir gecenin sabahından günaydın
Dün tam 4 saat uyutmaya çalıştım
Sanırım gaz sancıları gece dayanılmaz oluyo hiçbir şekilde avutamıyorum
Normalde mememi ağzına soktuğum an sakinleşirdi ama birkaç gecedir memedeyken ağlıyo, memeyi kendi ittiriyo ama yine ağlayarak aranıyo
Sütüm de var eminim
Dün sakin kalcam dedim ama yine ağladım yine kızdım ona
Eşim aldı gece bi ara ama çığlık kıyamet yine.. ağlamak istiyosa ağlasın diyo bi de bekliyo öyle ağlarken
Analık farklı cidden ben hiç dayanamıyorum ağlamasına
Kaynanamı aramış sanırım eşim hiç uyumadı diye
Aradı kadıncağız geleyim birkaç saat uyu kızım dedi
Gelsin ama bizim hanımefendi duracak mı onda bilmiyom
Slingi bağla kvye kızın burnunun ucuna da atletini koy durur belki o zaman

Bebişi saçlı olan anneler kestirmeyi düşünüyor musunuz? Bizimki çok terliyor. Eşimle evde makineyle kısacık yapalım diyoruz. Simdi yapmazsak 3. Ay civarı zaten kendi dökülüyor ve o zaman daha çirkin bir görüntü oluşuyor. Bazı yerlerde saç olup büyük kısımda olmuyor.

Bizim cimcime size gunaydin diyorr :)

Eklentiler

• 20180612_093254.webp
    20180612_093254.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 87
Bebişi saçlı olan anneler kestirmeyi düşünüyor musunuz? Bizimki çok terliyor. Eşimle evde makineyle kısacık yapalım diyoruz. Simdi yapmazsak 3. Ay civarı zaten kendi dökülüyor ve o zaman daha çirkin bir görüntü oluşuyor. Bazı yerlerde saç olup büyük kısımda olmuyor.

Bayramdan sonra kazıtmayı düşünüyorum, bizde adettendir daha gür çıkar derler. Benim de abiminde saçlar maşallah yele gibi :D

Uyku beynine vurunca benimki de aynısını yapıyor,çok aşırı karşı olduğum birşeyi yapıyorum maalesef çözemedim başka türlü kucağıma alıyorum ayağa kalkıyorum ve sallanmaya hoplamaya başlıyorum ve manda yuva yapmış söğüt dalına diye şarkı söylüyorum :işsiz:oysa hamileyken ne pink floyd lar ne leonard cohen ler dinlemiştim ama duymamış bizim ki belli neyse böyle yapıyorum ve bir süre sonra sakinleşip tutuyor memeyi 10 dk ya da uykuya dalıyor, okuduğum kitapları yaktım ağlıyorum tıp çaresiz bu konuda :rapci:
Ben de güzel çocuk şarkıları ogrenmistim. Hepsi gitti dandini dastana ya kaldik. Çok saçma sözleri

Doğum kontrol hapı kullancam emzirmiyorum ben valla çok korkuyorum 2.gelcek diye. Annem de zaten agzini hayra acmiyo ki ikide bir "oğlan da bu yatakta yatar, oğlana da kullanırız bunu" deyip duruyor kadın:KK70:
Aahaha oğlancı teyze ikinciye kız isterler genelde ama bak oğlan istiyor demekki beğenmiş sizin oğlanı. Benim kardesimde siz bu işi iyi yapıyorsunuz ay parçası gibi bir tane daha yapın diyor :D

Back
X