- 19 Mayıs 2025
- 154
- 122
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
- #6.681
Benim biraz büyüdü ne yazıkkiBurun büyüme olayı gerçek mi? O May gat![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim biraz büyüdü ne yazıkkiBurun büyüme olayı gerçek mi? O May gat![]()
Yaaaaa o zaman bir şey diyemeyeceğim biz tek erkeğe isim.bulamadik degilseki ikiz ama,Kuzey Güney, bulut -toprak, kağan -hakan,Doğukan Vatikan ,filan güzel olabilir gercektenBenim bebişler erkek çıktı zaten kız isimleri yalan oldu![]()
Evet cinsiyet çalışılıyor, ama cinsiyetle ilgili anomali olmadıkça ne sözlü ne yazılı söylüyorlarEnteresan telefonda damı söylemiyorlar,çünkü bildiğim bu testte cinsiyet otomatik inceleniyor,ve cinsiyete de çalışıyorlar ,normal mi diye
Deniz Ata - Toprak Ata şimdilik çok sıcak olduğum isimlerYaaaaa o zaman bir şey diyemeyeceğim biz tek erkeğe isim.bulamadik degilseki ikiz ama,Kuzey Güney, bulut -toprak, kağan -hakan,Doğukan Vatikan ,filan güzel olabilir gercekten
Ayy maalesef, hiç kilo almadım henüz öyle çok ödemin de yok ama burnum bariz büyüdüBurun büyüme olayı gerçek mi? O May gat![]()
Pardon Vatikan otomatik yazılmış ne alaka Vatikan batıkan yazacaktımDeniz Ata - Toprak Ata şimdilik çok sıcak olduğum isimler![]()
Anladım olsun yeter ki sağlıklı olsun ,neyse neEvet cinsiyet çalışılıyor, ama cinsiyetle ilgili anomali olmadıkça ne sözlü ne yazılı söylüyorlardaha önce söylüyorlarmış, eylül ayından beri kurum kararı olarak yasaklanmış. Bişeyler olmuş ama ne olmuş bilmiyorum
![]()
Kilo bel ağrısı yapıyor bosverin ama bende çok kilo almadım ama erken başladıAyy maalesef, hiç kilo almadım henüz öyle çok ödemin de yok ama burnum bariz büyüdü![]()
Merhaba bana da doktor panaroma temel paketi önerdi haftaya yaptırmayı düşünüyorum. Size fiyat olarak ne söylediler acaba birde yaptırdıysanız kaç günde sonuç geldi acaba
Haklısınız dpktorlar da pay alıyor muhtemelen o fiyatlardan o yüzden ekstra pahalı. Bende kendim bakma kararı aldım sadece firma isimlerini çok bilmiyorum sizin dediğinizede soracağım mutlaka memnuniyet önemliMerhaba , ben açıkcası doktorlarımızın önerdikleri yerlerle anlaşmalı olduklarını düşünüyorum. Dokto önerisi ile aranan yerler hep yüsek fiyat çıkıyor. Ben kendim araştırmıştım İntergen firmasına yaptırdım. Firma Ankara da. Ben istanbuldayım iletişiöe geçtiğö günün ertesi günü evden gelip kan aldılar. Ertesi gün lab ulaştı ve 3. Gün sonuç çıktı. Cinsiyetide telefonda söylediler. Geniş panel baktırdım herşeye bakıldı ve 10 bin tl ödedim. Çok uçuk rakamlar var gerçekten ben tüm süreçten çok memnun kaldım burayı araştırabilirsiniz. Geçmiş olsun güzel sonıçlar alın inşallah![]()
Canım gözün aydınMerhaba ikili tarama yaptırmıştım sonuçlar ortalama gelince fetal yaptırdık bugün sonucu aldık, her şey yolunda çok şükür. Test sonucuna o kadar odaklandım ki cinsiyeti merak etmemiştim, bugün doktora giderken arayıp söylediler gidene kadar cinsiyet heyecanı sardı. Ultrasona aldı doktorum önce, o bakarken gördüm ben de. Yaptırmasak da bugün öğrenecekmişiz.Erkek olacak. Eklerseniz sevinirim
denizzehra
Kız diye düşünüyordum çok şaşırdım, doktor yorum yapmadı bakarken ama çok belliydi. Çok rahatladım ama sağlıklı olsun.hiç unutmayacağım gördüğümde sanki yüzüme çarpmış gibi hissettim
kız diye düşündüm hep
Bence ikizlere bu kadar benzer isimler koymaya gerek yok ya zaten her şeyleri benziyor bari isimleri farklı olsunYaaaaa o zaman bir şey diyemeyeceğim biz tek erkeğe isim.bulamadik degilseki ikiz ama,Kuzey Güney, bulut -toprak, kağan -hakan,Doğukan Vatikan ,filan güzel olabilir gercekten
Çok teşekkür ederim canımCanım gözün aydınfetal dnayı hangi firmaya yaptırdın acaba memnun kaldın mı
Maalesef Bebek büyüdükçe daha çok ağrı yapacak ama korkmayın yani öyle katlanilmayacak ağrı olmadığı müddetçe korkmayın normal benim şimdiden bacaklarım ağrımaya başladı yürürken kalçadan ağrı oluyor eskiler bebek yeli derlerdi bu ağrılara da vücut vitaminlerden de eksilince daha çok oluyor işte mecbur katlaniyoruzArkadaşlar belimin iki yanı çok ağrıyor ve de ayağa kalkınca inanılmaz belim agriyor ,bir kaç gündür bu şekilde umarım gecer
Benimde öyle bazen daha sis yediğim yemekle de alakalı bazen daha inik ben de dün doktora 19 haftalık sayılır bir ay sonra renkli ultrasyona bakarız dedi herşey normal elma kadarmış18-19 haftalarda olanlar karınlarınız ne durumda? Benim bir gün şiş bir gün inik ilk gebeliğim![]()
Sağlıklı olsunlarda artık napalım elbet cıkar karnımızBenimde öyle bazen daha sis yediğim yemekle de alakalı bazen daha inik ben de dün doktora 19 haftalık sayılır bir ay sonra renkli ultrasyona bakarız dedi herşey normal elma kadarmış![]()
Bence ikizlere bu kadar benzer isimler koymaya gerek yok ya zaten her şeyleri benziyor bari isimleri farklı olsun![]()