- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
- Konu Sahibi kardelen384
- #63.501
ayyy hiç sorma canım bir de benim sezaryen dikişinin üstünde tüy var alamıyorumKesin bakar
Acir diye degilde simdi birde tuy sikintisi var bnde hep kil donmesi olmus minik minik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy hiç sorma canım bir de benim sezaryen dikişinin üstünde tüy var alamıyorumKesin bakar
Acir diye degilde simdi birde tuy sikintisi var bnde hep kil donmesi olmus minik minik
ben kanguru aldım canım ama büyük geliyor ya napcam hiç bilmiyorum. çok şükür travel sistem almadım bebek arabasını tam yatar baston aldım memnunum. 6 aydan sonra da o incecik bastonlardan alcam vallaBilememişim ben bebek arabasını ağır almışım, geçen gün çıktık başladı çığlık çığlığa, parkta emzirdim susması, omzuma aldım kustu, bir elimle omzumda onu tuttum diğer elimle arabayı sürdüm eve geldim, bi ağladım bi ağladım. Tabi ne bel kalmış ne boyun bende.. şu slingi aldım sıcakta bunalıyoruz bebek de ben de. Kanguru alıcam sanırım ama bel agrısı da devam ediyor nasıl olacak bilmiyorum
Harika haftalar adi. Ben se kullaniyorum oldukca guzelHangi uygulama bu
Oy çok güzel olmuş bebisBizde abimizden kalma yarı kırılmış salıncagimizda uyumaya çalışıyoruz :)
Saol teyzesi maşallah hepsi çok tatlılarOy çok güzel olmuş bebis
Senin ki benim kız gibi balyanakBizde abimizden kalma yarı kırılmış salıncagimizda uyumaya çalışıyoruz :)
Bende onu düşünüyorum bu aralar yemek yaparken bari oyalansa yeticek banaKızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Eski kk forumunda 2 ay 10 günlükten itibaren kullananlar olmuş ve çok rahat etmişlerneden acaba
bebek oyalanırken işleri halletmişler.
Tavsiye edebileceğiniz oyun halısı var mı? Yada bakmaya araştırmaya başladınız mı?
Sarkık yanak tam ısirmalikSenin ki benim kız gibi balyanak![]()
Hic sorma ya 6 ayi dort gozle bekliyorum. Mastit gecti bence sut az diye oyle.Ayy hiç almayayım o zamansagol kuzum
Benim de öyle canım ama mastit geçince düzelir diye umuyorum, sen de kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. 6 aylık olsalar da ek gıdaya geçsek, bu süt işinden kafayı yicez yoksa
Kuzenimde de Kraft elephant fishing oyun halısı var . Ben de 3. Aya girince alıcam herhalde . Şimdilik küçük bence oyuncakları yakalamak için falan anlamaz benceKızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Eski kk forumunda 2 ay 10 günlükten itibaren kullananlar olmuş ve çok rahat etmişlerneden acaba
Tavsiye edebileceğiniz oyun halısı var mı? Yada bakmaya araştırmaya başladınız mı?
Ben de düşünüyorum cnm ama gerek yok diyen çok oldu kararsız kaldım.Kızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Mastit mi oldun cnm da ilerledi anlamadım ben çok geçmiş olsunKızlar ben hiç iyi değilim
gögsümdeki kitle apse yapmıştı, bir türlü açamadım ben. doktor basit bir şekilde şırınga ile açacağını söyledi ama , operasyona başlayınca apse çok büyük kesi yapıp almalıyız dedioperasyonda canım yandı ama esas can acısını pansumanlarla yaşadım
şuan biraz daha iyi durumdayım, operasyon yeri açıldı ve gördüğüm kadarıyla kitle hala duruyor. küçülmüş ama yok olmamış
doktor perşembe günü tekrar gel, düzelmezse 2. kutu antibiyotiğe başlayacağız dedi.. aranızda bu sorunu yaşayan buna benzer olay duyan yok mu ???
acaba memeyi tam kavramiyormu. memeyi kahverengiyle birlikte aldirmaya calis.bir de sut hizli akiyorsa ya da bebek hizli cekiyorsa da oyle olabilir. ben de aynisini yasiyordum.oturarak emzirme pozisyonuna al geriye iyice yat arkanda yastik olabilir. boylece bebegin basi memenin yukarisinda kaliyor daha yavas emiyor ve daha az hava yutuyor.Bebeğimi oturarak emziriyorum 2 dk da bir gaz krampı geliyo omzuma alıyorum sesli bi şekilde gazını çıkarıyo ağızdan sonra devam ediyorum yine aynı ayakta emzirdiğimde bişey yok birde normale göre fazla kusuyo 4 kez üst değiştirdik başına böyle bişey gelen varmı
Ben kızımdan kalanı kullanıyırum dün çıkardım canım ayaklarıyla üstte asılı oyuncaklara vuruyor ama bilinçsiz yapıyor bunu ama uzun uzun aynadında yüzüne bakıyorKızlar daha erken mi bilemedim ama bizim ki 2 aylık olacak, şimdiden oyun halısı bakıp karar verip alayım diyorum.
Ben de düşünüyorum cnm ama gerek yok diyen çok oldu kararsız kaldım.
Kuzenimde de Kraft elephant fishing oyun halısı var . Ben de 3. Aya girince alıcam herhalde . Şimdilik küçük bence oyuncakları yakalamak için falan anlamaz bence