- 10 Ağustos 2013
- 986
- 281
- 123
- Konu Sahibi Minikkk001
-
Yok daha bulamadık Canım içime doğmasını bekliyorum bn aslında rüyamda görmeye niyet ediyorum yatmadan önce
Cok guzel bir dusunceymis insallah gorurusun.Yok daha bulamadık Canım içime doğmasını bekliyorum bn aslında rüyamda görmeye niyet ediyorum yatmadan önce
Hoşgeldin aramıza benimde 1 yaşında daha 19 haftalik hamileyim hamileligimı ogrendigimde oğlum 8 ayliktiSelamlar bende 16 haftalık hamileyim...
2. Bebeğim olacak ilk bebeğim 8 aylık
Allah bağışlasın oğlunu...Hoşgeldin aramıza benimde 1 yaşında daha 19 haftalik hamileyim hamileligimı ogrendigimde oğlum 8 aylikti
Yok kaza oldu sizinAllah bağışlasın oğlunu...
İsteyerek mi oldu sizin?
Maalesef bizimde öyle.Yok kaza oldu sizin
Bende çok kötü oldum ama alışıyor insan seninki ne kizmi 8 aylık olanMaalesef bizimde öyle.
Çok zorlu bir süreç bizi bekliyor ve ben hiç hazır değilim.
Erkek canım. Diğeri kız dedi doktor bakalım..Bende çok kötü oldum ama alışıyor insan seninki ne kizmi 8 aylık olan
Ne güzel bir erkek bir kızın olucak erkek dedi benimkinide doktor hayirlisı biyaramaz daha doguçak yaniErkek canım. Diğeri kız dedi doktor bakalım..
senin belli mi cinsiyet ?
Kızlar mız mız olur çok yorar diyorlar.Ne güzel bir erkek bir kızın olucak erkek dedi benimkinide doktor hayirlisı biyaramaz daha doguçak yani
Hepimizinkini canım insallahKızlar mız mız olur çok yorar diyorlar.
Hayır benimkinden daha beter nasıl olur ki
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla..
Merhaba burda yeniyim ben de nisan annesi olacağım inşallah. Ben son adet tarihimi tam bilmiyordum. Dr 29 nisan 1 mayıs doğum tarihin dedi. Benim tarihlerde doğum yapacak arkadaşlar SAT ınız nedir7haftalik hamileyim arkadaslar tahmini doğum nisan ayına denk geliyor.
Benle birlikte olanlar varsa burda toplanalm
20 temmuz sat canım, doğum 26 nisan doktor dedi,Merhaba burda yeniyim ben de nisan annesi olacağım inşallah. Ben son adet tarihimi tam bilmiyordum. Dr 29 nisan 1 mayıs doğum tarihin dedi. Benim tarihlerde doğum yapacak arkadaşlar SAT ınız nedir
Bebeginizin cinsiyeti belli oldumu karni ilk haftalar cikmayanlarinki kiz oluyor diyorlarda merak ettimİkili tarama testinin sonucu güzel çıktı bi sorun yok üçlü teste gerek var mı ki birde 14.haftadayım benim karnım hiç çıkmadı sizlerinde öyle mi kafama takıldı bu durum benim
Teşekkür ederim canım. Benim de 29nisan dedi doktor. Tam adetimi hatırlamayınca acaba haftada yanılıyor mu diye düşündüm. Ultrason ölçümleri kesin sonucu çıkartıyor mu?20 temmuz sat canım, doğum 26 nisan doktor dedi,
Merhaba, hayırlı uğurlu olsun. Benim SAT 24 Temmuz. Tahmini Doğum 29-30 Nisan 1 Mayıs :)Merhaba burda yeniyim ben de nisan annesi olacağım inşallah. Ben son adet tarihimi tam bilmiyordum. Dr 29 nisan 1 mayıs doğum tarihin dedi. Benim tarihlerde doğum yapacak arkadaşlar SAT ınız nedir
Benimki su an gelisim olarak önde gidiyor, 1hafta 10 gun fark ediyor, ultrasonda oyle görünüyorTeşekkür ederim canım. Benim de 29nisan dedi doktor. Tam adetimi hatırlamayınca acaba haftada yanılıyor mu diye düşündüm. Ultrason ölçümleri kesin sonucu çıkartıyor mu?
Bnm SAT 7 Temmuz. Ben de Nisan annesi olacagim insaAllah. Cnm umarim ruyanda gorursun hic gordun mu yada.Yok daha bulamadık Canım içime doğmasını bekliyorum bn aslında rüyamda görmeye niyet ediyorum yatmadan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?