2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Ne güzel bir erkek bir kızın olucak erkek dedi benimkinide doktor hayirlisı biyaramaz daha doguçak yani
Kızlar mız mız olur çok yorar diyorlar.
Hayır benimkinden daha beter nasıl olur ki
Allah bağışlasın inşallah sağlıkla..

7haftalik hamileyim arkadaslar tahmini doğum nisan ayına denk geliyor.
Benle birlikte olanlar varsa burda toplanalm
Merhaba burda yeniyim ben de nisan annesi olacağım inşallah. Ben son adet tarihimi tam bilmiyordum. Dr 29 nisan 1 mayıs doğum tarihin dedi. Benim tarihlerde doğum yapacak arkadaşlar SAT ınız nedir

Merhaba burda yeniyim ben de nisan annesi olacağım inşallah. Ben son adet tarihimi tam bilmiyordum. Dr 29 nisan 1 mayıs doğum tarihin dedi. Benim tarihlerde doğum yapacak arkadaşlar SAT ınız nedir
20 temmuz sat canım, doğum 26 nisan doktor dedi,

İkili tarama testinin sonucu güzel çıktı bi sorun yok üçlü teste gerek var mı ki birde 14.haftadayım benim karnım hiç çıkmadı sizlerinde öyle mi kafama takıldı bu durum benim
Bebeginizin cinsiyeti belli oldumu karni ilk haftalar cikmayanlarinki kiz oluyor diyorlarda merak ettim

Merhaba, hayırlı uğurlu olsun. Benim SAT 24 Temmuz. Tahmini Doğum 29-30 Nisan 1 Mayıs :)

Teşekkür ederim canım. Benim de 29nisan dedi doktor. Tam adetimi hatırlamayınca acaba haftada yanılıyor mu diye düşündüm. Ultrason ölçümleri kesin sonucu çıkartıyor mu?
Benimki su an gelisim olarak önde gidiyor, 1hafta 10 gun fark ediyor, ultrasonda oyle görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…