2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

E
bizimde 11 haftalik isteyerek mi oldu senin ikinci

E
bizimde 11 haftalik isteyerek mi oldu senin ikinci
Maşallah canım.
Hayır isteyerek değil.
Çok üzgünüm, aldırmak için 2 haftam felan var.
Yani10. Haftaya kadar karar vermem gerekiyor.
Çok karışığım çok!

Maşallah canım.
Hayır isteyerek değil.
Çok karışığım çok!
Rabbim herşeyin kolaylığını verir inşallah. Cok iyi düşünmelisiniz. Bence vazgecmeyin ve beraber büyütün ikisinide. Zor olur sizin icin ama duayla ustesinden gelebilirsiniz bence. Dua her kapiyi açar. Bebeginizden vazgecmeyin..

Maşallah canım.
Hayır isteyerek değil.
Çok karışığım çok!
Canim benimde isteyerek olmadı çok ağladım ama aldırmayın hiç dusunmedim aldırma benim gerçekten hiç kimsem yok komşum bile

Canim benimde isteyerek olmadı çok ağladım ama aldırmayın hiç dusunmedim aldırma benim gerçekten hiç kimsem yok komşum bile
İnan aynı şekilde benimde yok.
Yabancı ülkede çok daha zor.
Hala düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun ama
Aldırmayı çok düşünüyorum.

Çok sağol ama bel ağrıları bulantılar hergün iğne vurma olayı. Beni ve bedenimi çok yıpratıyor.
Oğlum arada kaynayacak hissi veriyor.
Hayırlısı ya. Çok değişik bir duygu.

Çok sağol ama bel ağrıları bulantılar hergün iğne vurma olayı. Beni ve bedenimi çok yıpratıyor.
Oğlum arada kaynayacak hissi veriyor.
Hayırlısı ya. Çok değişik bir duygu.
Allah kolaylik ve sifa versin inşallah. Buda sizin sınavınız olsun. Oyle düşünün ve agrilar sizilar sebebiyle bebeginizi bırakmayın. Hem ikinci bebeginiz dogdugunda yanlis soylemiyorsm diger bebeginiz bir yasini gecmis olucak sanirim. Hakkınzda hayirlisi olsun. Ben cok zor buldum ve tam da ümitlerimi kaybedip denemekten vazgectigim anda kaldim sürpriz bir sekilde hamile. Evlat sahibi olamayanlari düşünün. Ve bence cok iyi bi anne olursunuz oglunuz hicte ortada kaynamaz. Abi kardes buyurler.

Çok kolay atlatalım inşallah.
Sırt kemiğimin ağrısından hareket bile edemiyorum.
Çok zor geçiyorrrrr. Bebeğim de 7 aylık.
Çok zor benim için morel olarak ta bitmiş durumdayım.
Ahh yavrum ne güzel olsun ikisi beraber buyur Allah yokluğunu göstermesin bu günlerde geçer canm üzülmek yok

arkadaslar merhaba bende nisan annesi olacagim insallah rabbim izin verirse ben gectigimiz carsamba gunu cok kotu kabiz oldum kan hapi kullaniyordum o yapti muhtemelen ve hastanelik oldum o derece evdede hastanede de ister istemez ikindim ve ertesi aksam kahverengi akintim geldi moralim cok bozuldu acaba ikinmaktan mi oldu bilmiyorum kabiz olmamaya calisin cok kotu birsey

Ahh yavrum ne güzel olsun ikisi beraber buyur Allah yokluğunu göstermesin bu günlerde geçer canm üzülmek yok
Çok teşekkür ederim.
Çocuktur büyür elbet,ama olan bana oluyor.
Bugün resmen aldığım her nefeste canım acıdı.
Allahım duysun beni hayırlıysa versin değilse vermesin.

Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin sana.
Annem bugün bana baktıkça ağladı halime.
Çocuğuma annemler bakıyor. Gidince nasıl olacak bilmiyorum.
Bütün gün serum yedim. Ağrılarım sanki Doğum yapıyorum gibiydi zaten.
Oyy oyy Allah hepimize yardım etsin ne diyeyim.
Söyleyecek birşey bulamıyorum artık.

Allah razı olsun.. Hepimize insallah.

Günaydınn geleceğin anneleri bende nisan annesi olacağım Allahın izniyle şuan 10+4 günlüğüz, bulantılarım geçti çok şükür ama hala bulantı zamanında tiksindiğim şeyleri yemekten korkuyorum önyargıdan dolayı acaba yesem midem bulanır mı diye. şuan artan bel ağrılarım ve şişkinlğimle başım dertte sabah uyanıyorum yüzüm gözüm davul gibi olmuş ama neyse ki insan alışıyor herşeye arkadaşlar bu haftalarda bebeğinin hareketlerini hissedenler varmı

Benimde aşırı bel agrim oluyo kalçama vurup yürütmüyor. Sanirim hissedilmez daha cok erken. O kendi içinde hareket ediyor dönüyor falan ama daha biz hissedemeyiz :) :*

Benimde aşırı bel agrim oluyo kalçama vurup yürütmüyor. Sanirim hissedilmez daha cok erken. O kendi içinde hareket ediyor dönüyor falan ama daha biz hissedemeyiz :) :*
Bende erken olduğunu düşünüyorum ama bazı arkadaşlar hissettiğini söylüyor bende hep bi gaz sancısı başka bi hareketlenme yok :)

Arkadaşlar çatlak kremi ve çatak için yağ kullanmaya başlayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…