- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Kese kesin gözükür de kalp atışı da büyük ihtimal diyelim. Alttan bakarlar sanirim.MaşAllah. Bende sağlık ocağından geldim şimdi değerlerin yükselmiş hamdolsun. Doktor şimdi gitsen
Bende cuma günü gideyim diyorum cuma günü 6+3 oluyor keseyi ve kalp atışını duyabilir miyim ki . Ha bide alttan ulttasonla mi goruldu acaba ben öyle istemiyorum da
Kızlar biraz özel ama bişey daha soracağım doktor eşinizle ilişkiniz hakkında ne dedi acaba ne önerdiKese kesin gözükür de kalp atışı da büyük ihtimal diyelim. Alttan bakarlar sanirim.
Ben henüz sormadım onu. Şu aralar onu hiç düşünmedik diyeKızlar biraz özel ama bişey daha soracağım doktor eşinizle ilişkiniz hakkında ne dedi acaba ne önerdi
Aynen bende sormadimBen henüz sormadım onu. Şu aralar onu hiç düşünmedik diye
Yaş kaç canmAynen bende sormadim
MaşAllah. Bende sağlık ocağından geldim şimdi değerlerin yükselmiş hamdolsun. Doktor şimdi gitsen
Bende cuma günü gideyim diyorum cuma günü 6+3 oluyor keseyi ve kalp atışını duyabilir miyim ki . Ha bide alttan ulttasonla mi goruldu acaba ben öyle istemiyorum da
Kızlar biraz özel ama bişey daha soracağım doktor eşinizle ilişkiniz hakkında ne dedi acaba ne önerdi
Hiçbir şikayetim yok benim. Göğüs acıması bende adet dönemlerinde de olmazdı hiçKızlar sağlıkla kucagmza alalım inşallah benm gogusler çok ağrıyo ya szde nasl
İnsAllah canım dua et lütfenCanim benim 5+4 karindan ultrasonla kese gorundu...seninki gorunur Allahin izni ile karindan kalp sesinide insallah duyarsin bize de haber et :)
Aynen benimde göğüslerinde pek ağrı olmuyor . İlk zamanlar kasiklarim çok agriyordu şimdide arada birKızlar sağlıkla kucagmza alalım inşallah benm gogusler çok ağrıyo ya szde nasl
21 yaşındayım sen? Ha bide Kasık ağrıların varmiYaş kaç canm
29 um ben. Bazen nadir agri girip geçiyor.21 yaşındayım sen? Ha bide Kasık ağrıların varmi
Merhaba kizlar bende bata 4 gün kala yani dün idrar testinde silik gördüm. Bugun de kan verdim 27,87 cikti betam. Adete daha 3 gün var degerim nasil sizce. Cuma tekrar kan vericem
insallah canim ya sorun olmaz insallahGec dollenmedir belki benim adete 3 gun kala 91di yuregini ferah tut ve bekle canim.benim
Canım hic korkma, yiyecek ekmegi icecek suyu varsa hayırlısı ile kucagimiza da aliriz, Rabbim hayırlısı ile sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, icini ferah tut, meleklerimiz bizimle :)evet kizlar cuma gunu de kan vermstm ve 64 cikti. yani 2ye katlamis cok sukur. 4 gun gecti yarin da kan verip bakacagim nolur dua edin bi suru sey okudm bu forumda korkuyorum o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?