2018 Nisan (ilkbaharanneleri)

Kese kesin gözükür de kalp atışı da büyük ihtimal diyelim. Alttan bakarlar sanirim.

Canim benim 5+4 karindan ultrasonla kese gorundu...seninki gorunur Allahin izni ile karindan kalp sesinide insallah duyarsin bize de haber et :)

Kızlar sağlıkla kucagmza alalım inşallah benm gogusler çok ağrıyo ya szde nasl

Merhaba kizlar bende bata 4 gün kala yani dün idrar testinde silik gördüm. Bugun de kan verdim 27,87 cikti betam. Adete daha 3 gün var degerim nasil sizce. Cuma tekrar kan vericem

Merhaba kizlar bende bata 4 gün kala yani dün idrar testinde silik gördüm. Bugun de kan verdim 27,87 cikti betam. Adete daha 3 gün var degerim nasil sizce. Cuma tekrar kan vericem

Gec dollenmedir belki benim adete 3 gun kala 91di yuregini ferah tut ve bekle canim.benim

evet kizlar cuma gunu de kan vermstm ve 64 cikti. yani 2ye katlamis cok sukur. 4 gun gecti yarin da kan verip bakacagim nolur dua edin bi suru sey okudm bu forumda korkuyorum o yuzden

evet kizlar cuma gunu de kan vermstm ve 64 cikti. yani 2ye katlamis cok sukur. 4 gun gecti yarin da kan verip bakacagim nolur dua edin bi suru sey okudm bu forumda korkuyorum o yuzden
Canım hic korkma, yiyecek ekmegi icecek suyu varsa hayırlısı ile kucagimiza da aliriz, Rabbim hayırlısı ile sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, icini ferah tut, meleklerimiz bizimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…