2018 Nisan (ilkbaharanneleri)

Merhaba kizlar bende araniza katildim 8+2 yiz sukur cok beklenen bebk yarin kontrolum var dua edin neolur kalbini duyayim 6 haftalikken gittim karin ultersoldan görmediler altan baktilar yurt disinda kaliorum ben

Canım ne oldu sonuç Allah yardımcın olsun, inşallah görmüşsündür meleğini

Merhaba hamişler:) İstanbul Anadolu yakasında önerebileceğiniz özel hastane var mı ? Çamlıca erdemi düşünüyorum afiyet hastanesine gittim memnun kalmadım

Ins cnm.sizde dua edin siz ikili tarama yaptircakmisiniz ve neler yaoilior kan alinior ama.cogu harmony test mi ne varmis aliniormus ama pahali tabikide

Şuan bilgim yok canım sadece ikili testi duydum, doktorum ne derse onu yapacağız bakalım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin

İçimizi ferah tutalım, eskiden ultrason testler hiç birşey yokken kadınlar tarlalara gidip çalıştığı halde sapasağlam bebekleri oluyormuş. Bizimde olucak Allahın izniyle
Evet tabikide onlar melekleriniz Rabbim ne verirse saglam dogar ama bak neler oluor hayatta kaza su bu hastaliklar imtihan dunyasindayiz cnm bizim bile garantimiz yokki cnm herseyin hayirlisi ölum var hayat kisa Rabbim cekemedigimiz aciyi vermezmis cok sukur

Aynen canım benim, kaderde varsa kabullenmek zorundayız. Ama Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…