- 25 Ekim 2013
- 1.390
- 462
- 73
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Merhaba kizlar bende araniza katildim 8+2 yiz sukur cok beklenen bebk yarin kontrolum var dua edin neolur kalbini duyayim 6 haftalikken gittim karin ultersoldan görmediler altan baktilar yurt disinda kaliorum ben
Bebegi glrdukte cok sukur yine kalp atisi duyulmaz kucuk dedilerCanım ne oldu sonuç Allah yardımcın olsun, inşallah görmüşsündür meleğini
Bebegi glrdukte cok sukur yine kalp atisi duyulmaz kucuk dediler
Ins cnm.sizde dua edin siz ikili tarama yaptircakmisiniz ve neler yaoilior kan alinior ama.cogu harmony test mi ne varmis aliniormus ama pahali tabikideDuyarsın canım Allahın izniyle dua et bol bol, içini ferah tut
Ins cnm.sizde dua edin siz ikili tarama yaptircakmisiniz ve neler yaoilior kan alinior ama.cogu harmony test mi ne varmis aliniormus ama pahali tabikide
Amin ins cnm korkuormusun peki sonucundan cnmŞuan bilgim yok canım sadece ikili testi duydum, doktorum ne derse onu yapacağız bakalım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin
Amin ins cnm korkuormusun peki sonucundan cnm
Ikili tarama yapiliormus hep galiba yasiniz kac kacinci bebeyiniz benim 28 birinci daha cok sukurCanım Allahın izniyle birşey olmaz diye düşünüyorum. Belki haftaya yaptırırız. Doktorumuz yapalım derse.
Bende 8.haftada duydum iyi bilirim o duyguyu umarım en kısa zamanda duyarsınızBebegi glrdukte cok sukur yine kalp atisi duyulmaz kucuk dediler
Ikili tarama yapiliormus hep galiba yasiniz kac kacinci bebeyiniz benim 28 birinci daha cok sukur
Ins cnm izine gelcem tr ye ins ordaki doktora gidecem bi ikili taramami orda yaotirmak istiorum ucreti nekadar sizceBende 8.haftada duydum iyi bilirim o duyguyu umarım en kısa zamanda duyarsınız
Neguzel benden kucuksun masallahBen 24 yaşındayım, ilk gebeliğim canım
Neguzel benden kucuksun masallah
Evet tabikide onlar melekleriniz Rabbim ne verirse saglam dogar ama bak neler oluor hayatta kaza su bu hastaliklar imtihan dunyasindayiz cnm bizim bile garantimiz yokki cnm herseyin hayirlisi ölum var hayat kisa Rabbim cekemedigimiz aciyi vermezmis cok sukurİçimizi ferah tutalım, eskiden ultrason testler hiç birşey yokken kadınlar tarlalara gidip çalıştığı halde sapasağlam bebekleri oluyormuş. Bizimde olucak Allahın izniyle
Yok ben aksine uyuyamiomkızlar uyku var mı sizde de çöktü üstüme
Evet tabikide onlar melekleriniz Rabbim ne verirse saglam dogar ama bak neler oluor hayatta kaza su bu hastaliklar imtihan dunyasindayiz cnm bizim bile garantimiz yokki cnm herseyin hayirlisi ölum var hayat kisa Rabbim cekemedigimiz aciyi vermezmis cok sukur
kızlar uyku var mı sizde de çöktü üstüme
Evet cnm dua dua sadece cok sukur Rabbim varAynen canım benim, kaderde varsa kabullenmek zorundayız. Ama Rabbim hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?