2018 Nisan (ilkbaharanneleri)

Canım hic korkma, yiyecek ekmegi icecek suyu varsa hayırlısı ile kucagimiza da aliriz, Rabbim hayırlısı ile sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, icini ferah tut, meleklerimiz bizimle :)
insallah canim cok dogru soyluyorsun haklisin rabbim nasip ettiyse zaten olacaktir Kan verdim hala sonucu mail atmadilar sabirsizlikla bekliyorum bakalim Rabbim neyler

merhaba arkadaşlar bnde 4 sene sonunda çıft cızgıyı gorenlerdenım rabbım ınsallah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın 9+3 um endımetrıoz hastası olduğum ıcın progestoran kullanıyorum ve cok yoğun bır tempoda çalışıyorum allah yardımcımız olsun

Biz de 5 buçuk haftalikmisiz ve gayet saglikliymisiz, Rabbim herkesin evladini sağlıkla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Bende araniza katilayim kizlar haftaya kalp atisini duymak icin cagirdi doktor. Insallah saglikla duyariz

Allah yardimciniz olsun hamilelikte ilgili bir rapor almaiz dureumunda is yerinizde temponuz biraz azalmaz mi ?

Kızlar biraz özel ama bişey daha soracağım doktor eşinizle ilişkiniz hakkında ne dedi acaba ne önerdi
Ben sordum druma, önermiyorum dedi çünkü ilişki sonrası hep kanama şikayeti ile geliyorlar dedi. ( internette dr önerileri bir sorun olmayacağı şeklinde ama drumun fikri bu yönde) 28. Haftadan sonra zaten kesinlikle yasak dedi.

Merhaba kizlar bende araniza katildim 8+2 yiz sukur cok beklenen bebk yarin kontrolum var dua edin neolur kalbini duyayim 6 haftalikken gittim karin ultersoldan görmediler altan baktilar yurt disinda kaliorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…