- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
insallah canim cok dogru soyluyorsun haklisin rabbim nasip ettiyse zaten olacaktir Kan verdim hala sonucu mail atmadilar sabirsizlikla bekliyorum bakalim Rabbim neylerCanım hic korkma, yiyecek ekmegi icecek suyu varsa hayırlısı ile kucagimiza da aliriz, Rabbim hayırlısı ile sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah, icini ferah tut, meleklerimiz bizimle :)
Çok sevindim canım :) stres yapma, her şey güzel olacakvee sonucumu aldim 384 olmus cok ama coook mutluyummm kizlar
Çok sevindim canım :) maşallah subanallahvee sonucumu aldim 384 olmus cok ama coook mutluyummm kizlar
Hayırlı olsun canım, sag saglim kucagina almayo Rabbim nasip etsin inşallah :)Selam kizlar allahima cok sukr bende bugn hamile olsudgmu ogrendm cok mutluyummmm
Çok sevindim canım :) stres yapma, her şey güzel olacak
Coook tesekkur ederim kizlar allah razi olsun iyki varsiniz buraya derdimi paylasinca rahatliyorum valla cook tesekkur ederimHayırlı olsun canım, sag saglim kucagina almayo Rabbim nasip etsin inşallah :)
tebrik ederim canim benim kac haftalikMerhaba kızlar, bende bu sabah itibariyle aranıza katıldım
cook tesekkur ederim canim benimm allah razi olsunÇok sevindim canım :) maşallah subanallah
tebrik ederim canim benim kac haftalik
Rabbim saglikca birbirnize kavusturur insallah canim benim4+2ymişim :)
2 ay önce düşük yapmıştım, biraz stresliyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de :)
Rabbim saglikca birbirnize kavusturur insallah canim benim4+2ymişim :)
2 ay önce düşük yapmıştım, biraz stresliyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz de :)
Rabbim saglikca birbirnize kavusturur insallah canim benim
Allah yardimciniz olsun hamilelikte ilgili bir rapor almaiz dureumunda is yerinizde temponuz biraz azalmaz mi ?merhaba arkadaşlar bnde 4 sene sonunda çıft cızgıyı gorenlerdenım rabbım ınsallah sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın 9+3 um endımetrıoz hastası olduğum ıcın progestoran kullanıyorum ve cok yoğun bır tempoda çalışıyorumallah yardımcımız olsun
Ben sordum druma, önermiyorum dedi çünkü ilişki sonrası hep kanama şikayeti ile geliyorlar dedi. ( internette dr önerileri bir sorun olmayacağı şeklinde ama drumun fikri bu yönde) 28. Haftadan sonra zaten kesinlikle yasak dedi.Kızlar biraz özel ama bişey daha soracağım doktor eşinizle ilişkiniz hakkında ne dedi acaba ne önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?