- 30 Temmuz 2015
- 509
- 415
- 53
- 42
- Konu Sahibi cemrem0606
-
teşekkür ederim cevap için ağrı ben de kuyruk sokumunda var uzun süre aynı modda oturamiyorum.Fazla kalınca ayaklarım ağrıyor.Ayrıca idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ben de antibiyotik baslicam.tesh normal benimde hemen hemen aynı hatta seninkinden birazcık yüksek bir iki gün ilacı içmesem hemen bu seviyeye geliyor önemli olan 3 ü geçmesin.diz kapaklarımdan aşağısı ağrıyor. artık geçmiyor sende de var mı böyle şeyler canım cuma günü doktor için izin alacağım öğleden sonra.fakat şu tıkanam kulağım içinde gitmem lazım. çok kötü bir his ıyy sanki kulağıma su kaçmışta hiç çıkmıyor gibi.fazla duyamıyorum dengem bozuldu.istemsiz elim kulağıma gidiyor kaşıntı ve tıkanıklıktan antibiyotikle geçmedi.
bende de kaşıntı var.bu düzenli ağda ihtiyacından da olabilir de testlerde benimde CRP yüksek çıkıyordu hep.travazol ile idare ediyorum.teşekkür ederim cevap için ağrı ben de kuyruk sokumunda var uzun süre aynı modda oturamiyorum.Fazla kalınca ayaklarım ağrıyor.Ayrıca idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ben de antibiyotik baslicam.
o kadar crp yüksek çıkarken öyle sıkıntı yoktu bende sonra bi boğaz kulak enfeksiyonu için antibiyotik içtim ondan sonra çıktı tabi ağda zamanı da geldi biraz o da tuz biber ekti.travazol sürüyorum. bende de orası için saforelle diye bir şampuan var.kizlar ozel bolgede kasinti akinti sorunum vardi krem fitil falan bir turlu geçmedi sebamedin ph 3.8 hassas intim yikama jelini aldim simdi onu kullaniyorum her banyoda ve cook memnunum vajinanin ph dengesi bozulmus megerse onu kullandigimdan beri yesil akinti ve kasinti sikayetim gecti cok sukur drnuza danışıp kullanabilirsiniz bence :)
Geçmiş olsun Can'ım. Az daha sabır inş. İkizler hep erken gelir biliriz :)Iyi akşamlar arkadaşlar, iki gündür karnımda sertleşme vardı bebeklerin poposu diye düşünmüştüm.Gece de adet ağrısı gibi kasıklarimda ağrı oldu uyutmadı.
Bu sabah da doktor kontrolüm var diye bekledim.Muayenehaneye geldiğimde nstye baglandim.Kasilma çıktıçok erken doktor yatış yapalım dedi.Allahtan serviks uzunluğu güzel
Böyle bişey beklemediğim için moralim bozuldu.Şükür 29.hafta kiloları 1204 gr
Dualarınızı bekliyorumtez zamanda geçsin kasılmalar taburcu olayım
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında sağlıkla gelir yavrularınIyi akşamlar arkadaşlar, iki gündür karnımda sertleşme vardı bebeklerin poposu diye düşünmüştüm.Gece de adet ağrısı gibi kasıklarimda ağrı oldu uyutmadı.
Bu sabah da doktor kontrolüm var diye bekledim.Muayenehaneye geldiğimde nstye baglandim.Kasilma çıktıçok erken doktor yatış yapalım dedi.Allahtan serviks uzunluğu güzel
Böyle bişey beklemediğim için moralim bozuldu.Şükür 29.hafta kiloları 1204 gr
Dualarınızı bekliyorumtez zamanda geçsin kasılmalar taburcu olayım
Teşekkür ederim ben de bilmiyordum ilk gebelik olunca bebeklerin poposu ya da başı diye düşünmüştüm karında bir yer sertlesiyo bu iki gün oldu kasılma imiş.rahim kasildigi için sertlesiyormus.Geçmiş olsun Can'ım. Az daha sabır inş. İkizler hep erken gelir biliriz :)
Ama 1 ay daha dayanırlar inş.
Dün bende de ağrı oldu. Kasık değil ama böyle ishal öncesi bi karın ağrısı bastırır ya öyle. İki defa oldu. Nasıl bişey bu kasılma? Ben de korkuyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimiz için anlamıyoruz
amin inşallah daha çok erken...Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında sağlıkla gelir yavruların
Hos geldin aramiza , amin inşallah sağlıcakla arkadaşımHerkese merhaba yeni katıldım araniza inşallah benimde mayısda bir kızım olacak. İnşallah saglikla zamanında kucagimiza alırız bebislerimizi
Çok geçmiş olsun hangi hastanede gerçekleşiyor bu olay.O davranışlardan sonra ben ordan doktorumu beklemeden çıkış yaptım başka hastaneye gittim medikal park a.hemen nstye bağladılar.yine sanci kasilma yok ama belim ikiye ayrilcak gibi kasiklarim parcalanacak gibi bir ağrı mevcut. doktor muayene etti.alttan muayene ederken ağrım iyice arttı karnima eliyle dokundugunda aaa evet manuel bir kasilma var dedi.yatış verdi.ni dilan, serum,antibiyotik tedavisinden sonra şükür ağrım kesildi.evdeyim şimdi ama yine olacak diye telastayim.
Aman arkadaşlar agriniz nst de cikmayabilir ama karninizda top gibi sertlik hissediyorsaniz agriniz varsa elle karninizi muayene ettirin doktorunuza. Hasili diğer doktor musvettesine naz gibi gelen yok gibi olan agrimin sebebi kasılma.Ha ben de ne yaptım cimere şikayet olarak bütün olanlari yazdım.sabime gerek kalmadı cimer direkt sabime yönlendiriyor.hastanenin insan kaynaklarına da şikayet etmedim nasıl olsa gelir oraya.Kendi doktoruma da ge bugün 30.haftam köprüyü geçene kadar diyip devam edicem.Bebeklerim sağlıklı olsun da inşallah.
O davranışlardan sonra ben ordan doktorumu beklemeden çıkış yaptım başka hastaneye gittim medikal park a.hemen nstye bağladılar.yine sanci kasilma yok ama belim ikiye ayrilcak gibi kasiklarim parcalanacak gibi bir ağrı mevcut. doktor muayene etti.alttan muayene ederken ağrım iyice arttı karnima eliyle dokundugunda aaa evet manuel bir kasilma var dedi.yatış verdi.ni dilan, serum,antibiyotik tedavisinden sonra şükür ağrım kesildi.evdeyim şimdi ama yine olacak diye telastayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?