2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

teşekkür ederim cevap için ağrı ben de kuyruk sokumunda var uzun süre aynı modda oturamiyorum.Fazla kalınca ayaklarım ağrıyor.Ayrıca idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ben de antibiyotik baslicam.
 
teşekkür ederim cevap için ağrı ben de kuyruk sokumunda var uzun süre aynı modda oturamiyorum.Fazla kalınca ayaklarım ağrıyor.Ayrıca idrarda enfeksiyon çıktı sanırım ben de antibiyotik baslicam.
bende de kaşıntı var.bu düzenli ağda ihtiyacından da olabilir de testlerde benimde CRP yüksek çıkıyordu hep.travazol ile idare ediyorum.
 
kizlar ozel bolgede kasinti akinti sorunum vardi krem fitil falan bir turlu geçmedi sebamedin ph 3.8 hassas intim yikama jelini aldim simdi onu kullaniyorum her banyoda ve cook memnunum vajinanin ph dengesi bozulmus megerse onu kullandigimdan beri yesil akinti ve kasinti sikayetim gecti cok sukur drnuza danışıp kullanabilirsiniz bence :)
 
o kadar crp yüksek çıkarken öyle sıkıntı yoktu bende sonra bi boğaz kulak enfeksiyonu için antibiyotik içtim ondan sonra çıktı tabi ağda zamanı da geldi biraz o da tuz biber ekti.travazol sürüyorum. bende de orası için saforelle diye bir şampuan var.
 
Şükür idrar kültüründe üreme görülmedi.Bir dahaki kontrole akıntı örneği alacak sıkışık gel dedi dr.
Bu arada sağlam tekmeler hissediyorum inşallah güzelce kilo almışlardır.Deriyi kaldırıp indiriyorlar sertlikleri hissediyorum bi anda elimin altında kayıp gidiyo minnak ayakları.
sizin bebislerin kiloları nasıl arkadaşlar hiç paylasmiyorsunuz
Geçen karnımın bi tarafında sertlik oldu rahatsızlık verdi korktum acaba kasilma mi diye insan tecrübesiz olunca panikliyo.Hayırlısı ile zamanında sağlıklı bi şekilde gelsinler inşallah
 
ay iş yerinde ben hariç herkes atomu bölüyor ya kpss çözerken bile.ben bölsem de tabi her türlü millete batıyorum.bir evrakta o kadar dikkat etmeme rağmen kağıtta sadece kelime hatam var.inan baştan yazmak dahi istemiyorum bişeyi hiçbir departmanda bizim kadar problem olmaz millet çizer üstüne gönderir. bende daksille silip yazdım.çünkü iki saat konferans dinlemek istemedim.
 
Iyi akşamlar arkadaşlar, iki gündür karnımda sertleşme vardı bebeklerin poposu diye düşünmüştüm.Gece de adet ağrısı gibi kasıklarimda ağrı oldu uyutmadı.
Bu sabah da doktor kontrolüm var diye bekledim.Muayenehaneye geldiğimde nstye baglandim.Kasilma çıktı çok erken doktor yatış yapalım dedi.Allahtan serviks uzunluğu güzel
Böyle bişey beklemediğim için moralim bozuldu.Şükür 29.hafta kiloları 1204 gr
Dualarınızı bekliyorum tez zamanda geçsin kasılmalar taburcu olayım
 
Geçmiş olsun Can'ım. Az daha sabır inş. İkizler hep erken gelir biliriz :)
Ama 1 ay daha dayanırlar inş.
Dün bende de ağrı oldu. Kasık değil ama böyle ishal öncesi bi karın ağrısı bastırır ya öyle. İki defa oldu. Nasıl bişey bu kasılma? Ben de korkuyorum nasıl bişey olduğunu bilmediğimiz için anlamıyoruz
 
Geçmiş olsun canım, inşallah zamanında sağlıkla gelir yavruların
 
Teşekkür ederim ben de bilmiyordum ilk gebelik olunca bebeklerin poposu ya da başı diye düşünmüştüm karında bir yer sertlesiyo bu iki gün oldu kasılma imiş.rahim kasildigi için sertlesiyormus.
Dün gece de aralıklarla kasikta ağrı olunca sonuç ortada
 
aman ağrıları hafife almayın derim ben de evdekileri evhamlandirmayim dedim iyi ki geç kalmadim.Şimdi belli saatlerde nstye bagliyorlar.
 
Herkese merhaba yeni katıldım araniza inşallah benimde mayısda bir kızım olacak. İnşallah saglikla zamanında kucagimiza alırız bebislerimizi
 
Merhaba arkadaşlar, şükür ben dün taburcu oldum.Olaylı bir hastane maceram oldu.
Kendi doktorum beni çalıştığı Üniv.hastanesine yatış için göndermişti.Onun kağıda yazdığı takipler yapılmadı.Ordaki doktor senin bişeyi yok diye hiç ilgilenmedi.Hatta naz yaptığımı düşündü.Sokak ağzı konuşan hastalara hemsirelere "kiz" diye hitap eden bir zat.beni alttan muayene edecek "şuna yardım edin" sanki insan dışı birine sesleniyormus gibi daha bana sikayetimi sormadan "kalk kalk srn daha şimdiden böyle agir hareket edersen ohhh ohhh" diyen beni ertesi gün pazartesi ağrım başladı yine nst takiyolar orda sancim kasilmam görünmüyor ama ben vücudumu tanıyorum yolunda gitmeyen bişeyler var.inandiramadim karnım yine sertleşti dedim doktor musvettesi bebegin hareketlerini sen bilmiyor musun diye bir de azarladı. en son beni hemşire muayene için çağırdı ultrasona bakacaklar diye gittim karnımı açtım jeli sürdüler başka doktor geldi bu benim hastam değil dedi.diğer doktor musvettesi de onun bişeyi yok kaldırın diyince ben de film koptu koridordan odaya gelene kadar tuttum kendimi sonra hickiriklara boğuldum.Hemşire geldi Özür dilerim benim yüzümden oldu lütfen aglamayin sakinlesin falan filan dalga geçer gibi ya yatır geri kaldirsinlar agrimi yok saysinlar.kendi doktorum da hafta sonu ne aradı ne sordu aradım ameliyata girdi dediler insan gelip bakmaz mi hastasina muayehanede para almayi biliyosun işi tamamen ticarete dondurduler
 
O davranışlardan sonra ben ordan doktorumu beklemeden çıkış yaptım başka hastaneye gittim medikal park a.hemen nstye bağladılar.yine sanci kasilma yok ama belim ikiye ayrilcak gibi kasiklarim parcalanacak gibi bir ağrı mevcut. doktor muayene etti.alttan muayene ederken ağrım iyice arttı karnima eliyle dokundugunda aaa evet manuel bir kasilma var dedi.yatış verdi.ni dilan, serum,antibiyotik tedavisinden sonra şükür ağrım kesildi.evdeyim şimdi ama yine olacak diye telastayim.
Aman arkadaşlar agriniz nst de cikmayabilir ama karninizda top gibi sertlik hissediyorsaniz agriniz varsa elle karninizi muayene ettirin doktorunuza. Hasili diğer doktor musvettesine naz gibi gelen yok gibi olan agrimin sebebi kasılma.Ha ben de ne yaptım cimere şikayet olarak bütün olanlari yazdım.sabime gerek kalmadı cimer direkt sabime yönlendiriyor.hastanenin insan kaynaklarına da şikayet etmedim nasıl olsa gelir oraya.Kendi doktoruma da ge bugün 30.haftam köprüyü geçene kadar diyip devam edicem.Bebeklerim sağlıklı olsun da inşallah.
 
Çok geçmiş olsun hangi hastanede gerçekleşiyor bu olay.
 
 
ya tüp bebeğe de ikisine de tekine de saygı yok sanki hayvan tohumladılar da o doğuracak kesersek keseriz.komplikasyon varsa kadının kendi suçu diyecekler utanmasalar.
 
cok gecmis olsun arkadaşım drn boyle davranması gercekten hic hos olmamış ki binbir emekle hamile kaliyoruz insan evham da yapabilir çok dogal bunlar. insallah bir daha olmaz. bende sali kontrole gittim bebisim gayet iyi 1700gr olmus dedi benim cok kilo almamdan yakindi dr ama elimde degil seker de cikmadi ama gercekten cok kilo aldim simdi biraz daha dikkat ediyorum hastane cantami hazirlayacagim insallah acaba bu hastane cantasi icin kıyafetleri koyabilecegim keseler arıyorum nereden bulabilirim ki ankarada nerede vardir ki acaba bilen var mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…