2018 Nisan-Mayıs Tüp Bebek Anne Adayları

isim koyma hakkı anne ve babadadir.Diğerlerine kulak asmayin bence.Ben de terleme yok ve idrar da koku da yok arkadaşım.
Hayırlısı ile şu süreci sağlıklı atlatalim da gerisi hikaye

Allah yardımcın olsun arakadaşım maddiyi her de manevi destek gerçekten çok gerekli isim konusunda ne diye karışıyorlarsa benim de kaynanam benim adımı koy dedi adi da yeter he dedim koyarım bekle ben nilda koycam kızımın adını aylar önce rüyamda görmüştüm buraya da o isimle üye olmuştum transferden sonra kızım kısmetmiş meğerse adıyla geldi içinden ne geliyorsa o ismi koy arkadaşım

isim koyma hakkı anne ve babadadir.Diğerlerine kulak asmayin bence.Ben de terleme yok ve idrar da koku da yok arkadaşım.Hayırlısı ile şu süreci sağlıklı atlatalim da gerisi hikaye
kocamın üstünden bana baskı yapacaklar gibi duruyor.zaten isim konulurken kocam yanımda olacak mı onu bilmiyorum?genelde hep bi işleri vardır meşguldür.ay ne güzel koku olmaması ben şimdiden zorlanıyorum daha ilerde daha ağırlaşınca napacağım bilmiyorum.

içimden hüma geliyor.

İyi geceler arkadaşlar. Ben de sonunda bebeğimin cinsiyetini öğrendim. Biraz nazlı bir kızım olacak galiba 4,5 ayda anca öğrendik cinsiyetini. Son dönemde ayrıntılı usg sonrası biraz canımız sıkıldı ama geçti çok şükür. Ne kadar zormuş insanın belirsizliklerle uğraşması. Allahım bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş.

hayırlı olsun arkadaşım sen de kız annesi olacaksın desene ne çok kız annesi olduk burada :) Allah hayırla sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin hepimize inşallah

Teşekkür ederim. Amin inş hepimiz bebeklerimizi sağ Salim kucaklarımıza alırız. Keşke konunun başına mini anket yapsalar mayıs bebeklerinin cinsiyetlerini görsek ne güzel olur

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de c.ertesi kontrole gittim.Kizlarimindan birinin kilosu 574 diğeri de 579 gr. Doktor kiloları için gayet güzel dedi.Mutlu oldum.Şubatın ikinci haftası 20 gunluk heyet raporu ardından da doğum iznine ayıracak doktorum bakalım. Şeker yüklemesi isteyecek mi diye sordum ben yaptirmayacaktim zaten o da sürekli kanda şeker takibi yapıyoruz, gerek yok dedi.
ilaclarima (imom omega, euthyrox, oksapar, osteocere, folik asit, oligofer, pruloton) aynen devam
Ben doğumda 38.haftayı hedefliyorum dedim o da onu tek gebelik zor gerçekleştiriyor kendine öyle hedefler koyma dedi. 33'te ciğer gelişimleri tamamlanıyor 35 ten sonra bekliyoruz, cok fazla kalmaları da iyi değil dedi.
Sağlıkla gelsinler de inşallah

Merhabalar, şükür artık kusmalarim bitti artık yediklerimi cikarmiyorum.ama 24.haftaya girdik gebeliğin yarısından fazla böyle geçti
Dört kilo aldım eski iştahım halen yok midem biraz boş kalınca bulunmaya başlıyor bişeyler atistirinca geçiyo.
Çok olmasın zaten iştahım 4 kilo aldım gebeliğin başından beri artık oturup kalkarken zorlanıyorum Gelsin artık tatil de dinleneyim evde

bende totalde 8 kilo almışım ne ara anlamadım.88 kgyum.hamileden çok tombul bir kadına benziyorum.şeker yüklemesi bende yaptırmak istemiyorum.

dün dr randevum vardı bebişim büyümüş ayakları aşağıda o yüzden tekmelerini çok altta hissediyorum bir de hiç durmuyor yaramaz şeker yüklemesi için gitmiştim ama dr yapmadı sadece açlık ve tokluk kan şekerine baktı bir sorun görürsem yüklemeyi yaparız dedi çok şükür bir sorun çıkmadı zaten o şekerli şeyi aç karna içme düşüncesi beni strese sokuyodu

bir de ben zayıf başlamama rağmen çok kilo aldım bulantim falan olmadı başlarda sürekli midem kazındı beyaz ekmek falan derken çok kilo almışım umarım doğumdan sonra hızla gider :) sizde durumlar nasil kızlar

27 ocakta gideceğim kontrole şeker yüklemesi yaptırmadım.benimde hep ayakları aşağıda galiba kasıklarıma doğru tepiniyor. tepişmeleri kafasına göre.bazen çok sessiz bazen çok kıpırtılı.çalıştığım ve çok erken kalktığım için gün içinde 2 fincan türk kahvesini geçmiyorum.başka bişey beni ayıltmıyor.ıhlamur içince uyuyor gibi,kahve içinde de resmen içerde bateri çalışıyor .birde diyordum çevreme yada burada da yazmış olabilirim.tepiştiğinde elimi koyunca ya ters tarafa tepiyor yada saklanıyordu. sanırım bunun nedenini çözdüm.hatta dedim içimden bir bebek yaşama iç güdüsü ile daha annesinin karnında nasıl bu kadar zeki olur.
bebişim tüp bebek dondurulmuş embriyo.bu tedavi sürecinde estrofem ve kan sulandırıcı iğne var. kan sulandırıcıyı da kendim yapıyorum ortalama doğuma yakın yada bir aya kalana kadar kullanacağım ve kendim yapacağım iğneyi. karnım şuan büyüdü fakat zayıf hamileler gibi dışarı fırlamadı öyle aman aman. yumuşak yinede ve tabi karın yağlarım var.karnım ayrıca soğuktur.artık elimi koyunca ısınmasından mı yoksa iğne yaparken tutuşumdan mı karnımı bilmem.iğne yapacağımı hissedip kaçtığını düşünüyorum.

oyyy artık hareketlerinince daha zevkli oldu demi hamilelik Allah isteyen herkese versin nasip etsin bize de evlatlarımızı sagsalim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah benimki de öyle babası elini koyunca hareketi kesiyor saklanıyor

Amin Amin evet. Allah isteyenlere versin.bizimkide bazen öyle yapıyor bi ortamda erkek yada koca sesli bir erkek varsa erkek sesine tepki veriyor ilginç baba aşığı bir kız mı geliyor acaba

İyi geceler
Geçti dediğim bulantılar yine benimle sabah çıkarmaları yine başladı.Doğuma kadar devam galiba
Evet hareketlerini hissetmek süper bir duygu şükür yaradana karnımı açıp hareketlerini izliyorum.Hickiriklarini hissediyorum.Benim patlamış misirlarim popcornlarim diye seviyorum

Şu an nefes almakta çok zorlanıyorum karnım patlıcan gibi çok şiş kaburgalarimda da bir baskı anlatamam daha iki buçuk ay var ben şimdiden yürümekte zorlanıyorum. Beş dk ayakta kalsam belim ayrılacak gibi ağrıyor.Biraz oturdugumda da kuyruk sokumu kemiği agriyo Yardımcımız ol rabbim hayırlısı ile atlatalim şu zamanları bebisleri kucağımıza alalım sağlıcakla inşallah

artık aylar geçtikçe daha bir gaz sanki kasık ağrısı ile daha çok karışıyor. sağa sola kendimi atıyorum resmen sağdan sola döndürürken kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…