- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi cemrem0606
-
Transfer ve son adet tarihine göre Bugün tam 5+0 görünüyor. Salı günü ilk randevum. İnş keseyi görebilirizSeninki ne kadarlık arkadaşım? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.Ne zaman randevun?
Günaydın canım. Senin bayağı büyüdü maşallah.Herkese günaydın taze anne adayları.Yeni gün güzellikleriyle sağlıkla huzurla başlar inşaallah. Bebeğimz hergün biraz daha büyüyor.Bugün 8+1 oldu benim minik.
embriyolardan tutmayanlar kanama lekelenme yapti mi acaba sıkıntı yapti miİkizler geliyor desene sağlıkla doğur canım inşallah. Benimde çift transferdi TEK'i benimle kalmış .
Can'ım burda değil de sanırım Temmuz ayı topiğinde öyle bi arksdaş vardı. İkiz gebeliğinden biri devam ediyormuş şu an.Selamlar bende tüp bebek annesiyim kizlar artik prognex olsam da dün.prognex vurunmazken de bana kanama alani düşük riskinden bahseden olmadi. Agir filanda kaldirmiyorum.surekli kahverengi lekesi devam eden var mı?iki embriyodan biri kaybolup teki sağlıklı olan var mi.
Canım tam anlamıyla bilmemekle birlikte şöyle bir tahminim var dün sabah ilk kez mukus yapıda kahverengi koyu kırmızı bi kaç parça düşürdüm baya bi korku panikle hastaneye gittim . Düşük tehdidin var istirahat dediler bir kesem yerinde duruyor iğne kullanmaya başladım. Acaba o dökülenler tutmayan embriyom mu bilemiyorum . Onun dışında hiç embriyomun kalıntıları gelmemişti çünküembriyolardan tutmayanlar kanama lekelenme yapti mi acaba sıkıntı yapti mi
Canım bana 2 embiryo konuldu ikinci kese hiç oluşmadı tutmamış yani hiç lekenme şükür şimdiye kadar olmadı .Ama lekelenme olanları duydum diğer embiryo yu atmak içinembriyolardan tutmayanlar kanama lekelenme yapti mi acaba sıkıntı yapti mi
5 haftaliga kadar bile hep tek gibi artti bhcg 41.93, 108.1 846, 2950 bhcg. Transfer tarihim 11 agustos test gunum 23 agustostu.28 agustosta kahverengi lekenme olunca doktorumu aradim ilacini iceceksin randevu alıp baktit dedi hem bayram vs diye hemen alamadim.calisiyorumda.neyse daha korkup 31 agustosta kadin dogum acile gittim.1 saglikli kese gördüler ilacini kullan haftaya gel dediler.onlarin dedigi zamana ben ozel hastaneden ramdevu aldim o gün birden kan bosaldi.cok korktum.devamı gelmedi kahverengiye cevirdi ped kullandim.doktor bakti kalbi gordu kese saglikli idi ama bana kanama alani anormal bi durumdan bahsetmedi korkudan bu kan neden geliyo diyemedim.kanamam nolcak dedim prognex 50 mg verdi.ilk vurununca kesildi ama aksama yine çıktı.kahverengi lekeler ara arada devam ediyor.Can'ım burda değil de sanırım Temmuz ayı topiğinde öyle bi arksdaş vardı. İkiz gebeliğinden biri devam ediyormuş şu an.Sen ne aşamadasın tam anlayamadım. İğneyi de bilmiyorum.
bende tam bi kalıntı bulamadim adet peltesinin siyah versiyonu cook az bisey geldi insan kan görünce bi tuhaf oluyor.kahverengide de topun ağzında gibi hissettiriyo.daha kötü olurum diye hicbir is yapamiyorum adam gibi bisey diyen olmadiCanım tam anlamıyla bilmemekle birlikte şöyle bir tahminim var dün sabah ilk kez mukus yapıda kahverengi koyu kırmızı bi kaç parça düşürdüm baya bi korku panikle hastaneye gittim . Düşük tehdidin var istirahat dediler bir kesem yerinde duruyor iğne kullanmaya başladım. Acaba o dökülenler tutmayan embriyom mu bilemiyorum . Onun dışında hiç embriyomun kalıntıları gelmemişti çünkü
evet vende dehic ikinci kese görünmedi ne zamana kadar böyle gidecek adam gibi bilgide alamadom sanirim dr larda bilmiyor.evimde ufak tefek isler var korkuma bisey yapamiyorum yatiyorum dinleniyorum.diger bebegi tehlikeye sokmasin Allah korusun.Canım bana 2 embiryo konuldu ikinci kese hiç oluşmadı tutmamış yani hiç lekenme şükür şimdiye kadar olmadı .Ama lekelenme olanları duydum diğer embiryo yu atmak için
Seninle transfer günlerimiz de aynı canım , bende bayram dolayısıyla acile gidecektim sonra korkuturlar beni diye vazgeçtim ayın 5 inde doktoruma gittim bayram dönüşü 1 kese gördü yolk sac gördü kalp için iki hafta sonraya randevu verdi . İl dışına çıktım dün sabah. Da böyle bi olay yaşayınca burada bi kadın doğumcuya gittim hemen iğne verildi karından baktı kese yerinde dddi ama kendi doktorum vajinal isg bakmıştı dünkü doktor karından baktı çok net görünmedi vajinal da bakmak istemedi 4 iğnem kaldı bitince tekrar kontrole gidicem . Çok stresli süreler5 haftaliga kadar bile hep tek gibi artti bhcg 41.93, 108.1 846, 2950 bhcg. Transfer tarihim 11 agustos test gunum 23 agustostu.28 agustosta kahverengi lekenme olunca doktorumu aradim ilacini iceceksin randevu alıp baktit dedi hem bayram vs diye hemen alamadim.calisiyorumda.neyse daha korkup 31 agustosta kadin dogum acile gittim.1 saglikli kese gördüler ilacini kullan haftaya gel dediler.onlarin dedigi zamana ben ozel hastaneden ramdevu aldim o gün birden kan bosaldi.cok korktum.devamı gelmedi kahverengiye cevirdi ped kullandim.doktor bakti kalbi gordu kese saglikli idi ama bana kanama alani anormal bi durumdan bahsetmedi korkudan bu kan neden geliyo diyemedim.kanamam nolcak dedim prognex 50 mg verdi.ilk vurununca kesildi ama aksama yine çıktı.kahverengi lekeler ara arada devam ediyor.
bende tam bi kalıntı bulamadim adet peltesinin siyah versiyonu cook az bisey geldi insan kan görünce bi tuhaf oluyor.kahverengide de topun ağzında gibi hissettiriyo.daha kötü olurum diye hicbir is yapamiyorum adam gibi bisey diyen olmadi
Canım günlük 3 litre su içmeyi ihmal etme ve kabuklu ceviz ye bol bol .Rahim kasılmasını engelliyor bunlar .Vajinal olarak progesteron kullanıyor musun ?Estrofem e devam ediyor musun ?evet vende dehic ikinci kese görünmedi ne zamana kadar böyle gidecek adam gibi bilgide alamadom sanirim dr larda bilmiyor.evimde ufak tefek isler var korkuma bisey yapamiyorum yatiyorum dinleniyorum.diger bebegi tehlikeye sokmasin Allah korusun.
Kanamanın embriyolarla ilgisi YÖK canım benim hiç endişe etme durum tamamıyle hormonlarla ilgili.kısaca şöyle açıklayayım,döllenme gerçekleşiptw embriyo Rahime tutunduktan sonra beta hcg nin yanı sıra progesteronda salgılar ve aynı zamanda senin hipofiz bezinin uyarısıyla da progesteron salgılanır ve rahim bebeğe hazır hale gelir.şimdi sende tutunan çift embriyo olunca embriyoların salgıladığı progesteronda haliyle 2katı oluyor,sonra bu embriyolardan biri bozulup yola devam etmeyince progesteron salgılamayı da kesiyor haliyle ve vücudunun alışık olduğu östrojen progesteron dengesi bozuluyor,vücut bu bozulmayı tolere edemeyince de böyle rahim içi dökülüp kanama yapıyor,bu yüzdende depo progesteron iğneleri veriyor doktorlar hormonu yerine koymak için.bu durumun bebeklerle bir ilgisi YÖK yani,ultrasonda dahi gözükmeyen bir kese vajinandan geçip dışarıya kanamayla düşse bile sen onu göZle görmezsin.sen dinlen çünkü rahim iç tabakasının nasıl be şekilde nerden döküleceği belli olmaz,öteki embriyoya yakın yerlerde kanama yaparsa bu sağlıklı tutunmuş embriyoyu da sıkıntıya sokar.embriyolardan tutmayanlar kanama lekelenme yapti mi acaba sıkıntı yapti mi
allah korusun canim hani geçici biteceği zamanı bilsen sabredersin.ne guzel anlatmis bana bisey diyen olmadi adam gibi.Seninle transfer günlerimiz de aynı canım , bende bayram dolayısıyla acile gidecektim sonra korkuturlar beni diye vazgeçtim ayın 5 inde doktoruma gittim bayram dönüşü 1 kese gördü yolk sac gördü kalp için iki hafta sonraya randevu verdi . İl dışına çıktım dün sabah. Da böyle bi olay yaşayınca burada bi kadın doğumcuya gittim hemen iğne verildi karından baktı kese yerinde dddi ama kendi doktorum vajinal isg bakmıştı dünkü doktor karından baktı çok net görünmedi vajinal da bakmak istemedi 4 iğnem kaldı bitince tekrar kontrole gidicem . Çok stresli süreler
Estrofem gunde 3 defa progestan 200 sabah aksam.birde claxen 0.4 aksam 1tane.dünde 10günde bir prognex 50 mg aldim.ignenin reçetesini sakladim burda acilde yaptiririm diye.Canım günlük 3 litre su içmeyi ihmal etme ve kabuklu ceviz ye bol bol .Rahim kasılmasını engelliyor bunlar .Vajinal olarak progesteron kullanıyor musun ?Estrofem e devam ediyor musun ?
bende zamaninda arastirmistim ulrasonda siyah gölge gibi kanama alanlari oluyor.dün görmedim.yerinde kalbi atıyordu.embriyolar aynı kalite.idi bir de ikisi yan yana idi transferde .28 agustostan beri onu mu atmaya calisiyorum.temizlenince kalintilar bitmesi gerekmez mi.bende dedigin gibi canim nerden döküleceği belli olmadığı icin tehdit gibi .diyelim bana ani değil ama bebek icin ani bir hareket olursa dikis iğnesi gibi bulunduğu yerden batıyor karnima "hop yavas ol ben burdayim "der gibi.o yuzden de sebep baska olsa bile urkutuyor beni.bazı durumlarda da kendi kendimin doktoru olmam gerekiyor.bulunduğum yerde pek adam gibi doktor yok .tavsiye edebilecek kimse de yok.Kanamanın embriyolarla ilgisi YÖK canım benim hiç endişe etme durum tamamıyle hormonlarla ilgili.kısaca şöyle açıklayayım,döllenme gerçekleşiptw embriyo Rahime tutunduktan sonra beta hcg nin yanı sıra progesteronda salgılar ve aynı zamanda senin hipofiz bezinin uyarısıyla da progesteron salgılanır ve rahim bebeğe hazır hale gelir.şimdi sende tutunan çift embriyo olunca embriyoların salgıladığı progesteronda haliyle 2katı oluyor,sonra bu embriyolardan biri bozulup yola devam etmeyince progesteron salgılamayı da kesiyor haliyle ve vücudunun alışık olduğu östrojen progesteron dengesi bozuluyor,vücut bu bozulmayı tolere edemeyince de böyle rahim içi dökülüp kanama yapıyor,bu yüzdende depo progesteron iğneleri veriyor doktorlar hormonu yerine koymak için.bu durumun bebeklerle bir ilgisi YÖK yani,ultrasonda dahi gözükmeyen bir kese vajinandan geçip dışarıya kanamayla düşse bile sen onu göZle görmezsin.sen dinlen çünkü rahim iç tabakasının nasıl be şekilde nerden döküleceği belli olmaz,öteki embriyoya yakın yerlerde kanama yaparsa bu sağlıklı tutunmuş embriyoyu da sıkıntıya sokar.
Can'ım bazılarında embriyo kendine yer açarken kanama çok olur. Kese ve kalp atışı yolundaysa sıkıntı yapma. Kendi doktorunu ara sor. Belki de en başta ikizdi. Ondan da böyle olabilir.5 haftaliga kadar bile hep tek gibi artti bhcg 41.93, 108.1 846, 2950 bhcg. Transfer tarihim 11 agustos test gunum 23 agustostu.28 agustosta kahverengi lekenme olunca doktorumu aradim ilacini iceceksin randevu alıp baktit dedi hem bayram vs diye hemen alamadim.calisiyorumda.neyse daha korkup 31 agustosta kadin dogum acile gittim.1 saglikli kese gördüler ilacini kullan haftaya gel dediler.onlarin dedigi zamana ben ozel hastaneden ramdevu aldim o gün birden kan bosaldi.cok korktum.devamı gelmedi kahverengiye cevirdi ped kullandim.doktor bakti kalbi gordu kese saglikli idi ama bana kanama alani anormal bi durumdan bahsetmedi korkudan bu kan neden geliyo diyemedim.kanamam nolcak dedim prognex 50 mg verdi.ilk vurununca kesildi ama aksama yine çıktı.kahverengi lekeler ara arada devam ediyor.
bende tam bi kalıntı bulamadim adet peltesinin siyah versiyonu cook az bisey geldi insan kan görünce bi tuhaf oluyor.kahverengide de topun ağzında gibi hissettiriyo.daha kötü olurum diye hicbir is yapamiyorum adam gibi bisey diyen olmadi
şanslı gebelerdensin o vakit arkadaşım %25-30 dahilsin. Yumurta yemeliyiz protein için ama onu görünce bile içim bi tuhaf oluyo mecbur dedim haşlayıp burnumu kapatıp yedim.Kızlar ben de hiç bulantı yok sanki hiç hamile değil gibiyim .Bulantı olsa bir dert olmasa bir dert .Koku hassasiyeti ve uyku dışında belirti yok .
Tiksinme var ben ama kusma yok kuzumşanslı gebelerdensin o vakit arkadaşım %25-30 dahilsin. Yumurta yemeliyiz protein için ama onu görünce bile içim bi tuhaf oluyo mecbur dedim haşlayıp burnumu kapatıp yedim.
Ben bastirmayinca kusma da akabinde geliyor oyyyy kötü özellikle sabah ilk lokmada.Tiksinme var ben ama kusma yok kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?