- Konu Sahibi cemrem0606
artık anne olmak istedim eşime takıntılı bir bağlılığım var çözemedim.hamile kalınca da pek psikiyatr ile de ilgilenemedim.doğum yaptıktan sonra artık.Cnm senin mesajlarini uzun zamandir okuyorum . Olgunlaşmamis bir kocan, onun sorunlu ailesi, tam oturmamis bir evliligin var. Merak ediyorum niye cocuk yaptin? Sana, cocuguna yazik degil mi
artık bu dediğinde şansa kalmış biliyorum. evliliği bozmak için biraz daha sapıtması yeter gibi.kendi ailesinde aile olmayı görmediği için eğitilmediği için böyle ailesinin tek eğittiği konu para kazan getir.kendin biriktir başkasından geçin.ama kocam yiyicileri de başına toplayarak hep öyle hem böyle yapıyor.Valla Can'ım tam çok fazla takma. Bir çok ilişkide yaşanan şeyler bunlar diyecektim ama önceki konularına baktım. Benim de eşimle dönem dönem arkadaşlarına çok vakit ayırmasından ve ailesini ön plana almasından dolayı çatışmalarımız oldu. Ama senin durumun çok farklı. Benim karşımda az çok halden anlayan bir insan var. Ve ben bu durumumuzu hep çocuk olmamasına bağladım. Sanki tam aile olmayı anlayamamış gibi. Ki birçok kişi aynı şeyi söyledi. Çocuk olunca fark edecek birçok şeyi diye.
Ama bu yazını okuyunca tam başka şeyler diyecektim ama eski yazıların kafamı karıştırdı. Şimdi bu çocuğu neden yaptın demeyeceğim çünkü çocuk sahibi olamamış bi insan olarak bunu ne kadar çok istediğini en azından buna ihtiyacın olduğunu tahmin edebiliyorum. Anne olma özlemi. Başka açıklaması Yok.
Umarım zamanla her şey değişir. Olgunlaşmamış ve kişiliği oturmamış bir eşin var bence. Dilerim baba olunca az da olsa değişir.