Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba ben pcosum
Bende klomeni 5 gün iki defa günde kullandım
13.günü bugün kontrol vardı iki yumurtan var biti 11 biri 13ml yumurtalarım büyür mü 15-16.güne kadar endişeliyim çok büyümese diye
Kimseler yok mu .. durumlar nasıl hu hu
Anneler hadi ...
Benim oğlan deli fişek... abisi okulda abla okulda onuda kreşe veremedim... uzaktı eve götür getir olmuyo.. servis yok biraz daha bekleyip şubat gibi gondereyim dedim. Çünkü taşınacağız ve gideceğim yerde yakında kreş var.. hayırlısı olsun
Iyi günler hepinize
Dünyanın en güzel duygusunu yaşayan en ulvi görevi yapan kainatın en güzel annelerimizi tebrik ediyoruz bebişleriyle güzel günleri olsun hayırlı ve sağlıklı evlatlar olsunlar inşallah Amiiiin
Grubumuzun çiçeği burnunda anneleri MAŞALLAH
merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?
İyi geceler kızlar Çarşamba günü 33+6 da su eksilmesi ve plasentanın bebeği beslemeyi kesmesi ile sezeryan Doğum yaptım . 2020 doğdu oğlum . Yeni doğan yoğun bakımda şu an . Doktorumuz en az 10 gün kalır dedi . Şu an 1980 gram olmuş kilosu . Doğmadan 1 hafta önce ciğer geliştirici iğne yaptırdık. Şükürler olsun ki etkisini gördük . Doğar doğmaz solunum cihazına bağladılar .3-4 saat sonra cihazı kapatıp burundan hava verdiler . Dün burnundan da çekip oksijen çadırı koydular . Bugün şükürler olsun kendi başına nefes alıyordu oğlum . Emme , yutma ve birkaç refleksinin gelişmesi için bir süre daha küvözde kalacak . Bu arada ben klasik sezeryan sonrası ağrılar ile idare ediyorum. Sütüm gelsin de oğlumu besleyeyim diye sağıyorum , bekliyorum. Herkese iyi dilekleri ve duaları için teşekkür ederiz . Hepinize zamanında ve sağlıklı doğumlar dilerim .
hikayemiz çok benzer. bende 34-6 dayım şu an ciğer geliştirici iğne oldum. ultrasonda 1980 gr görünüyor kızım. geriden geliyor. haftaya salı gideceğim tekrar. geçen hafta geriden gelmeye devam ederse 2 hafta sonra alırız demişti doktor 36. haftada alacak gibi hissediyorum en azından o zamana kadar 2 kg üzerine çıksa yeter küvözde kalma fikri beni ürkütüyor. rabbim hayırlısını nasip etsin.