• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    153
Ay bu yazıda diş gelişimi getiden gelir ve insandan çok nesneyle ilgilenir diyo benim kızım tam 7 aylık dişi yok öbür çocuklarımın 6 aylıkken çıkmıştı etrafla çok ilgili tam oyun oynuycaz sağda solda gördüklerine dikkat veriyo ayg yine kafama taklıdı
benim çocuğum da 7 aylık dişi yok, abileri 7 ay civarı çıkarmıştı. Siz endişe etmeyin, doktor bilir en iyisini, ne desek boş, aylık kontrolde onlar bakıyorlar, değilse de söyleyin illa ki yönlendirme yaparlar. Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok, olacakla öleceğe çare yok.

benim çocuğum da 7 aylık dişi yok, abileri 7 ay civarı çıkarmıştı. Siz endişe etmeyin, doktor bilir en iyisini, ne desek boş, aylık kontrolde onlar bakıyorlar, değilse de söyleyin illa ki yönlendirme yaparlar. Her çocuk aynı olacak diye bir şey yok, olacakla öleceğe çare yok.
Öyle ben artık bu konulara bakmıycam diyorum dayanamıyorum aslında bebeğimin gelişimi ayıyla orantılı biz kuruntu yapıyoruz

Arkadaşlar ben de ayni durumdayım bakmayacam diyorum ama bakıyorum neyseki bebeğimi alanında uzman kişiler inceledi ve hiçbir şekilde otizimle ilgili bir davranış değil dedi çok şükür bundan sonra gerçekten kuruntu yapmayacağım

Duygularını bu şekilde ifade ediyormuş en büyük gosterge beslenirken göz teması kurmasiymis

Back
X