2018 OCAK ANNELERİ

Benimde pazartesi kontrolüm var. Ama cinsiyeti kesin olmadan söylemesini istemiyorum.

Kızlar. Bugün kontrolüm vardı. Doktoru tembihlemeyi unuttum. Kesin olmadan cinsiyeti söyleme diye. Heyecandan unuttum. Oda %80 kız dedi. Şimdiden heyecana kapıldım. Bu yüzden öğrenmek istemiyordum. Hayırlısı bakalım

13.hafta başlarken iştah artması başladı. Ne yapmak lazım kızlar. Siz ne durumdasınız malum çok yemenin bebeği bir faydası yok. Şimdiye kadar bu mantıkla gittim ama artık başaramıyorum. Çok kilolu değilim normalde. Balık etli kıvamındayım
Ama böyle gidersem normal doğum hayal olur

Selam herkese. 16. Haftadayım. 3 hafta önce gittiğimde kız olma ihtimali yüksek demişti doktorum. Şu anda tatildeyim ve memlekette gittim doktora bugün ve %99 kız dedi doktor. Sağlıkla gelir inş

Selam herkese. 16. Haftadayım. 3 hafta önce gittiğimde kız olma ihtimali yüksek demişti doktorum. Şu anda tatildeyim ve memlekette gittim doktora bugün ve %99 kız dedi doktor. Sağlıkla gelir inş
Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Kız oğlan elbette fark etmez ama insan yinede merak ediyor

Merhaba herkese.Biz de 16+3 olduk.2 li tarama temiz şukur.Bugun 3lü test yapıldı.Dr 2.kez kesin olarak erkek dedi.Hepimiz icin hayırlisı.

iyi günler. Bebeğim 5 aylık doğduğundan beri hem beni emiyor hem de mama içiyor. İki gündür beni emmek istemiyor. Acıkınca emzirmek istiyorum bir iki dakika emiyor bırakıyor. Israr ediyorum kafasını itiyor diğer tarafa çeviriyor. Çok ağlayınca da mama veriyorum. Geceleri uyku sersemi emiyor. Emmesi için ne yapmalıyım?? Teşekkürler

Back
X