Neden tek emriyo transferi istiyorsun kiMerhaba hanimlar
10 gune adet olucam ve Ocak ayinca dondurulmus embriyo transferim olucak insallahdaha once iyi kalite 2 embriyo transfer edilmisti ama negatif oldu malesef. Bu sefer tek embriyo transfer ettirmeyi dusunuyorum. 2018 hepimize bereketli ve cocuklu gelsin insallah.
Gelin birlikte transferimizi ve pozitif sonucumuzu bekleyelim. Hem destek hem fikir alisverisi
Kendinizce haklı olabilirsiniz belkiBal10cukkk
2 embriyo transferinde gebelik sansı arttırıliyor ama bunun yanında bebeğin gelişmeme riski de artıyor. Yani, anne karninda, 1 bebeğin gelişimi mi yoksa 2 bebeğin gelişimi mi daha rahat ve sağlıklı olur, o açıdan bakmalısınız..
Genczey 4.denememiz ve 10 gün kadar önce opu oldu ama embriyolar genetik tarama sonucunda sağlıklı çıkmadı. Önceden genetik taramadan geçen 1 embriyo dondurulmuşum var. Sanirim ocakta transfer olacak.
Isteyen herkesin saglikli bebişi olsun. Bu çabalarımız boşa gitmesin ınsallah.
Amin canım inşallahSlm kizlar bende aralik sonu gibi tedaviye basliyorum ins 2018 boll bebisli olsun hepimize:)
Tabi canım dediğin doğru çok haklısınDaha once hep 2 senedim bu sefer 1 denicem. Hayirlisi nasilsa oyle olucak zaten 1 tane olsa da 10 tane olsa da ruhu uflenen dogacak.
Hayirli olsun canim.ins kaliteli embriyolarin olur:) bende adet oldum yarin gidicem dr a bakalim hakkimizda hayirlisiMrb herkese, ben kasımda yumurta toplattım ilk defa. 1 tane embriyom oluştu tek transfer ettirmek istemediğim için onu dondurduk.bu ay adetle 2.defa yumurta toplanacak inş sağlıklı güzel embriyolarım oluşurda transfer yaptırırız
İnşAllah canım ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnnnHayirli olsun canim.ins kaliteli embriyolarin olur:) bende adet oldum yarin gidicem dr a bakalim hakkimizda hayirlisi
Amin canim .ben gittim doktora igneleri ilaclari aldim bugun basliyrm igneye hadi bakalimmİnşAllah canım ya Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn
Hayırlısı olsun İnşAllah canmAmin canim .ben gittim doktora igneleri ilaclari aldim bugun basliyrm igneye hadi bakalimm
Amin canim ins. Tabikide paylasirim destek olucaz birbirimize:) ins bebislerimizde gelicek hayirlisiyla poItif olalim:)Hayırlısı olsun İnşAllah canmben de adetimi bekliyorum bi kaç güne ben de başlıcam hayırlısıyla:)gelişmeleri paylaşalım destek olalım birbirimize Rabbim doldursun kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?