2018 Ocak ayinda Tup Bebek yaptiracaklar

Normalde çok basit bir işlemmiş aslında ama bende anotomik bir bozukluktan dolayı çok uğraşıldı canım zor oldu oda ama rabbim yardım ediyo
İnşallah kolay geçer benim de
Doktorum aşılama gibi dedi

Ben de bugün ilk dozuma başladım. Kısa protokol başlandı. bende pcos var uzun protokol başlar sanıyordum. Uzunu neye göre başlıyorlar bilen var mı

Kızlar merhabalar Meryem suresi okucaz aramızda toplayıp katılmak ister misiniz

Meraba kızlar bisey sormak istiyorum
Bende dün negatif sonucumu aldim ilk denememizdi. Tek embrio 3cü gün.
2 ay sonra tekrar deneyeceğiz ama ben 2 embrio istiyorum devlet hastanesinde yaptrym zeynep kamilde. Acaba yinemi tek embrio koyarlar yaşım 25

5.gün emriyolarina çift koyuyorlar
Benim ilk deneme de çift koyacak
Bakalım

5.gün emriyolarina çift koyuyorlar
Benim ilk deneme de çift koyacak
Bakalım
Valla onlar çağırıyor bana kalsa iki koysalar keşke ama ne zaman dollenirse o zaman gelin diyorlar bi konuşacağım yinede bide 35 yaş altına koymuyorlar diye duymuştum

Valla onlar çağırıyor bana kalsa iki koysalar keşke ama ne zaman dollenirse o zaman gelin diyorlar bi konuşacağım yinede bide 35 yaş altına koymuyorlar diye duymuştum

Ben 27 yaşındayım ilk tüp deneme 2 konulacak doktor önemli nerde yaptırıyorasun

Merhaba bende 35 yaşında altında tek diye biliyorum ama tabi bu rahatsızlıga,doktora ve hastaneye bagli olarak degisiyor.

Slm kizlar bende donmus embriyo transferi olucak ama anlamadigim sey doktor kontrolune gittim ve rahim 11 mm olmus yani ideal internetten baktigim kadariyla doktor haftaya yapicaz dedu transferi fakat haftaya kadar benim adet gunum geliyor boyle birsey yasayan varmi aranizda ve heezamanki givi adet zamaninda oldugum gibi bas agrim basladi ya adet olursam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…