2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

kızlar çok almayın diyorlar ama çabukta kirleniyor kıyafetleri tek tek mi yıkanacak yeterli miktarda alınmalı bence. hastane çıkışı alırken yada takım oluştururken 0-3 ay olmasına dikkat ediyorum 4 çeşit 0-3 ay ve 4 çeşit 0-6 ay olsa yeter bence. e gelecek hediyelerde var...iç zıbınları fazla almayı planlıyorum sadece. birde kalıma birşey takıldı ayaklı pantolonları giydirmeden içine çorap giydirirler mi yoksa gerek yok mu? hastane çıkışı içinden çorapta çıktıda aklıma takıldı? yenidoğanda çoraptamı giydiriliyor ayaklı tulum içine bilen?

Evet canım bebek kıyafetleri hep tatlı zaten :) ben ütülerken seve seve ütüledim sanki içinde bebek varmış gibi :)))
eline aldığında insanın içi bir tuhaf oluyor... ne kadar küçükler öyle... eşim dokunmaya bile cesaret edemedi kirlenir diyor :))) o kadar güldüm ki zaten yıkanacak bunlar dokun ve hisset dedim. ufacıklar ufacık.... içine girceği günü sabırsızlıkla bekliyorum... benim aldığım iki parçada bunlar

Eklentiler

• aziz-bebe-5182-5-li-set-pembe-ekru__0228742648744675.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 32
  • 349295048_1.webp
    18 KB · Görüntüleme: 35
  • 366194511_tn50_0.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 29
bir yerd eokumuştum poşete koymayın diyordu. hatta kirliler için bile poşet değil bez kese kullanın diyordu. ben onun için madame cocodan hurç aldım küçük ve orta boy onun içinde bavula koyucam hatta dolabında bile onun içinde dursun geçen rossmanda antibakteriyel spreylerden gördüm acaba çocuğun dolabının içini onla mı temizlesem emin olamadım kapı kolu vs. için kullanılan spreylerden daha önce hiç kullanmadım ama bilmiyorum doktora sorsam benim manyak olduğumu düşünür mü acaba?

Eklentiler

• 6a68a814-e3a4-4c88-86d5-1ffb2d62b55c.webp
    8 KB · Görüntüleme: 32
Çok tatlılar canım güle güle kullansın minnoş inş eşin kıyafetlere bile dokunamıyorsa bebişe hiç Yaklsşamaz

Ben o kadar sakınmayı düşünmüyorum ya temiz poşet sonuçta nolcak içine yiyecek koyuyoruz.
Sprey kullanabilirsin herhalde doktora sormana gerek yok ki
Bu arada hurçları önce yıkamak ben hastane çantasını bile yıkadım :)

Çok tatlılar canım güle güle kullansın minnoş inş eşin kıyafetlere bile dokunamıyorsa bebişe hiç Yaklsşamaz
ya zaten öyle duygusallaştı ki hangimiz hamileyiz belli değil. aklıma onu kucağıma alıcağım ilk gün geliyor ve gözlerim doluyor diyor. altını ben değiştiricem,gazını ben çıkarıcam senin kucağına ben vericem diyor... mutlu oluyorum düşündüğümden de heyecanlı bir baba olacak Allah izin verirse. hamilelik takvimi var telefonuma indirdiğim her hafta bebekten mesajlar veriyor. ve sürekli bebeğimiz ne mesaj yazmış diye sorar bana. bak gördün mü gene babaya mesaj yok diye bozuluyor bile. merak etme doğana kadar bu böyle doğduktan sonra hep senin diyorum :)

Evet canım yıkadık ütüledim hastane çantasını hazırladım tedbir Amaçlı :)
ya süper neler hazırladın neler koydun banada söyle... ben bavula koyucam bavulu yıkama şansım yok o yüzden hurçla koyucam içine... biberon emzik falanda aldın mı? battaniye kaç tane? iç zıbın kaç adet vs... bilgi verir misin banada?

Elimde bir liste var csnım gün içerisinde temize çekip atarım burdan.Henüz almadığımız şeyler de var Ağustos'ta tamamlıcam inş :)

Elimde bir liste var csnım gün içerisinde temize çekip atarım burdan.Henüz almadığımız şeyler de var Ağustos'ta tamamlıcam inş :)
çok sevinirim... bu arada öğrendiğim yeni bir şey var... ilk etapta gögüs pedi yerine gögüs kalkanı kullanmak daha iyi geliyormuş. hem hava alıyor hemde hiçbir yüzeye temas etmediğinden acımıyormuşda ,akan sütüde topluyor. bu da aklında bulunsun.

Göğüs Kalkan'ı aldım ben ama bu ay gittiğim gebe okulunda Göğüs kalkanını önermediler bilmiyorum napıcam

Göğüs Kalkan'ı aldım ben ama bu ay gittiğim gebe okulunda Göğüs kalkanını önermediler bilmiyorum napıcam
yaa benim gögüs uçlarım çok hassas gögüs ucu kremi olarak ne tavsiye ediyorlar? bana bilgileri burdan paylaşırsan çok mutlu olurum. gebelik okuluna nerede gidiyorsun. neler yapılıyor orada tam olarak doğumla ilgili bilgiler veriliyor mu? bebek bakımı vs... ayyyy o kadar çok sormak istediğim şey var ki? ilk etapta bebek bezi mesela yenidoğan bir paket yeterli oluyormu ne kadar almak gerek vs gibi.... emzik seçimi,biberon seçimi vs. tecrübesizlik böyle birşey işte. herkes başka birşey söylüyor bende ne doğru bilemiyorum. mantıklı gelen neyse ona inanıyorum. ama kullanmadan yaşamadan bilemem ki...

Göğüs ucu kremini ,biberonu ,emziği önermiyorlar desem :)
Zübeydede gittim kursa.Bebek bakımı ve hamilelik ile alakalı her şey anlatılıyor haftada 1 gün..isteyene haftada 2 gün de pilates yaptırıyorlar

Doğru emzirilirse Göğüs ucu yara olmaz diyorlar

Ayakli tulumlarda coraba gerek yok diye dusunuyorum, zaten tirnaklarini sikistirip rahatsiz edermis ilk zamanlar, en azindan evdeyken giydirmemeye calisin bence.

Kesinlikle katiliyorum hatta silverette gogus kalkani cok iyiymis, gumus oldugu icin dogal iyilestirici ozelligi varmis, onu kullaninca krem vs baska hicbirseye gerek yok bence.

Ewet fiyati yuksek ama bence deger, cunku emziren anneler yaralardan cok sikayetci, bayagi acili bir surec oluyormus. Bunu kullaninca baska bir urune de gerek kalmiyormus, ben bayagi arastirdim, Ceyda Duvenci'nin Anneee TV diye bir You Tube kanali var, gecen yil dogum yapmis, cok faydalaniyorum, ilk orada duymustum hatta.

kızlar neler yapıyorsunuz? kimsenin sesi soluğu çıkmıyor bu topikte... neler oldu, neler aldınız, vücudunuzun durumu ne,kaç kilo aldınız şimdiye kadar? doğum şekli belli olan var mı doktoru ile görüşen? anlatın biraz çok sessiz kaldı bu topik... merak ediyorum... ben yarın şeker yüklemesi için gideceğim,ordan çıkıp tetanoz ikinci dozu yaptırmaya gideceğim. bende durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…