evet hızlandı artık bende 30u görsem bir rahatlayacağım hala korkularım devam ediyor... sağlıkla gelsinler inş. bu kadar ilerlemişken yarı yolda bırakmasınlar bizi...:) Evet canım çok şükür 29.haftadayım Cumartesi 30 başlıyo inşallah
Zaman hızlandı gibi geliyor bana,Başlarda hiç geçmiyordu
Allah korusun canım söyleme öyle,kötüyü çağırma..Rabbim sağ salim kucağımıza almak büyütmek nasip etsin.evet hızlandı artık bende 30u görsem bir rahatlayacağım hala korkularım devam ediyor... sağlıkla gelsinler inş. bu kadar ilerlemişken yarı yolda bırakmasınlar bizi...
hiç olumsuz birşey söylemiyor herşey yolunda dedi haftaya şeker yüklemesi yapılacak.sen yaptırdın mı? zor mu dayanabildin mi ben kusarım gibi geliyor zaten şekerle aram iyi olmadı hiçbir zaman bide aç karna olunca düşünemiyorum bile kendimi.Allah korusun canım söyleme öyle,kötüyü çağırma..Rabbim sağ salim kucağımıza almak büyütmek nasip etsin.
kontrollerde olumsuz birşey söylüyor mu sana doktor her şey yolunda mi ?
Yaptırdım 50 gr lık glukoz içtim bildiğin gazoz gibi tadı yavaş yavaş içtim.Açkenki kan sonucum 92 glukozdan sonraki 101 di yüksek çıksaydı 75 lık 100 lük içecektimhiç olumsuz birşey söylemiyor herşey yolunda dedi haftaya şeker yüklemesi yapılacak.sen yaptırdın mı? zor mu dayanabildin mi ben kusarım gibi geliyor zaten şekerle aram iyi olmadı hiçbir zaman bide aç karna olunca düşünemiyorum bile kendimi.
çok sevindim sorun olmamasına... benden önce kavuşacaksın bebeğine dört gözle bekliyorum bende doğum hikayeni :)Yaptırdım 50 gr lık glukoz içtim bildiğin gazoz gibi tadı yavaş yavaş içtim.Açkenki kan sonucum 92 glukozdan sonraki 101 di yüksek çıksaydı 75 lık 100 lük içecektim
Rabbim hepimize sağlıklı doğum nasip etsin canım.Sezaryen istiyorum Bakslım Allah ne nasip eder saplıkla gelsin de.yazarım mutlaka inşallah her şey güzel olsun da seve seve :)çok sevindim sorun olmamasına... benden önce kavuşacaksın bebeğine dört gözle bekliyorum bende doğum hikayeni :)
Ben 28 ı bekliyordum ama 26 da başladımKizlar alisverise kacinci haftada basladiniz?
Hoşgeldin canım hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Ben de aranıza yeni katıldım. Şubat ayında hamile kalanlardanim.
Genelimiz öyle ben 29.haftadayım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah :) Benim bulantım fln olmadı ama leke ve kanama oldu çok stresli geçti 18 e kadarSanırım şubatta hamile kalan anne adayları 21-25 haftalik henüz.
Amin canım.Genelimiz öyle ben 29.haftadayım Allah hepimizinkini tamamına erdirsin inşallah :) Benim bulantım fln olmadı ama leke ve kanama oldu çok stresli geçti 18 e kadar
Oooo çok geçmiş olsun canım 12 kilo vermek çok fazla neyse ki toparlamışsın MaşallshBenim 6. Hftadan 13. Haftaya kadar mide bulantısı kusmalarim oldu. 13. Hftya kadar tam 12 kilo verdim. Bu yüzden serum aldim 1 hafta gece gündüz. Çok şükür ondan sonra azalarak düzeldi. Şuan 25 e giriyorum. 5 kilo aldım.
Evet canım. Allah razı olsun.Oooo çok geçmiş olsun canım 12 kilo vermek çok fazla neyse ki toparlamışsın Maşallsh
Bn burda konu nasıl acilirbilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi yeni üye oldum daBenim daha adet günüm gelmedi değerim o kadar yoktur diye düşünüyorum bat a 7 gün vardı 92.7 di. Yarın bat günüm perşembe de randevum görür müyüm acaba? Bi daha da kan vermedim takip etmedim yani değerimi
Konu açmak istediğiniz kategoriye tıklayın sağ üst köşede "konu aç " linki var oraya tıklayarak konu açabilirsinizBn burda konu nasıl acilirbilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi yeni üye oldum da
ben geçen hafta aldım birşeyler 10lu hastane çıkışı,5li hastane çıkışı birde içi yünlü kundak aldım. şimdilik bu kadar. 1 ay sonrası için eksikleri tamamlarım diye düşünüyorum. ama e bebekte indirim vardı tutamadım birazda kendimi. ne olur ne olmaz erken gelir birşey olur hazır olsun istiyorum ufakta olsa birşeyleri olsun.Kizlar alisverise kacinci haftada basladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?