Güle güle kullansın inşallah minik kuşEki Görüntüle 2172634 Eki Görüntüle 2172634
Bende bikaç set aldım. Daha 25 . Haftayim. SabirsizlaniP aldım.
Teşekkür ederiz ☺Güle güle kullansın inşallah minik kuş
güle güle kullan.. bende az önce dayanamayıp bebek bakım çantası aldım :)Eki Görüntüle 2172634 Eki Görüntüle 2172634
Cok tatlilarrr, kizlarin kiyafetleri daha cicis oluyor haliyle tabiEki Görüntüle 2172634 Eki Görüntüle 2172634
Güle güle kullan inşallsh canım :)güle güle kullan.. bende az önce dayanamayıp bebek bakım çantası aldım :)
Ben aldığım gün yıkayıp ütüleyip buzdolabı poşetleriyle poşetlemiştim :) sabırsızlık işteacaba kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp hazırlamak lazım?aldıklarım öyle kutularında duruyor... küçük hurçlardan aldım yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup öyle bavula yerleştirmek istiyorum. henüz yıkamaya geçmedim tabi... zaman ilk 3 ayda çok zor geçmişti bana şimdide yine zor bir an önce 30lara geliyim istiyorum...
Rabbim herkese kullanmayı nasip etsin.Güle güle kullan inşallsh canım :)
Kaç tane takım yeter sizce. Çok da almayın çabuk buyuyorlar deniyor hEp. Kararsız kaldım.Ben aldığım gün yıkayıp ütüleyip buzdolabı poşetleriyle poşetlemiştim :) sabırsızlık iştedaha da almam gerekenler var kıyafetleri çoğaltmak laxım da 30 u geçeyim diyorum
Üni baby Sıvı deterjanla yıkadım granüllü sabun tozları da kullanilabilir
Amin canım inşsllah.Çok tuttum kendimi nolur nolmaz diye hep sonra sonra dedim ama artık bişeylerin hazır olmasında fayda varRabbim herkese kullanmayı nasip etsin.
Kesinlikle . Bir köşede hazır dursun. Hem her ay biraz biraz alınca fazla göze batman masrafı.Amin canım inşsllah.Çok tuttum kendimi nolur nolmaz diye hep sonra sonra dedim ama artık bişeylerin hazır olmasında fayda var
Iki hastane çıkışı 2-3 adet üçlü takım 10 tane de zıbın alınmalı 0-3 ay ve 0-6 ay Karışık evet çok giyemezler ama sık sık kirlenir 10 zıbının 5 tanesi 6 aylık olsbilirKaç tane takım yeter sizce. Çok da almayın çabuk buyuyorlar deniyor hEp. Kararsız kaldım.
Ben 4 hastane çıkışı aldım. 4-5 tane de 3-6 aylık. Bir iki tane de takım.Iki hastane çıkışı 2-3 adet üçlü takım 10 tane de zıbın alınmalı 0-3 ay ve 0-6 ay Karışık evet çok giyemezler ama sık sık kirlenir 10 zıbının 5 tanesi 6 aylık olsbilir
Evet canım bebek kıyafetleri hep tatlı zaten :) ben ütülerken seve seve ütüledim sanki içinde bebek varmış gibi :)))Aldik ca alasim geliyor. Çok tatli dgil mi kıyafetleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?