2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

acaba kıyafetlerini kaçıncı haftada yıkayıp hazırlamak lazım?aldıklarım öyle kutularında duruyor... küçük hurçlardan aldım yıkayıp ütüleyip hurçlara koyup öyle bavula yerleştirmek istiyorum. henüz yıkamaya geçmedim tabi... zaman ilk 3 ayda çok zor geçmişti bana şimdide yine zor bir an önce 30lara geliyim istiyorum...

Ben aldığım gün yıkayıp ütüleyip buzdolabı poşetleriyle poşetlemiştim :) sabırsızlık işte daha da almam gerekenler var kıyafetleri çoğaltmak laxım da 30 u geçeyim diyorum
Üni baby Sıvı deterjanla yıkadım granüllü sabun tozları da kullanilabilir

Kaç tane takım yeter sizce. Çok da almayın çabuk buyuyorlar deniyor hEp. Kararsız kaldım.

Kaç tane takım yeter sizce. Çok da almayın çabuk buyuyorlar deniyor hEp. Kararsız kaldım.
Iki hastane çıkışı 2-3 adet üçlü takım 10 tane de zıbın alınmalı 0-3 ay ve 0-6 ay Karışık evet çok giyemezler ama sık sık kirlenir 10 zıbının 5 tanesi 6 aylık olsbilir

Iki hastane çıkışı 2-3 adet üçlü takım 10 tane de zıbın alınmalı 0-3 ay ve 0-6 ay Karışık evet çok giyemezler ama sık sık kirlenir 10 zıbının 5 tanesi 6 aylık olsbilir
Ben 4 hastane çıkışı aldım. 4-5 tane de 3-6 aylık. Bir iki tane de takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…