2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Kizlar 28. Haftada bebeginizin agirligi neydi? Benimki 1 hafta onden gidiyor. Haftaya gidecegim.
en son 26da gittim 940 dı ama herkesin aynı olmuyor buna takılmayın. doktorunuza sorun kilosu normal mi diye. her gittiğimde sorduğum bu kilosu iyimi? o da iyi diyor. ne az ne fazla diyor. ters bir durum olursa söyler merak etmeyin siz.

dün akşam ufak bir kaza geçirdim.. yürüyüş yaparken kaldırama anlamsız bir şekilde düştüm.yüzüstü düşmemek için kendimi yan attım dirseğimin üstüne. karnım yere değmedi şükür ki. acile gittim röntgen çekemeyiz dediler. kırık yok gibi ama ezilme muhtemelen. serum bağlamak istediler ağrı kesici kabul etmedim. tansiyona şekere baktılar herşey normal çıktı. haftaya kontrolüm var kadın doğumla.çok şükür bebeğimin hareketleri iyi ,acildeki doktorda o çok güvenli bir yerde kesenin içindeki sıvı onu tüm darbelerden korur dedi. zaten karnım yere değmemişti herhangi bir darbe almadım. nasıl oldu anlamadım inanın bir anda düştüm... sanırım artık yürüyüş yapacak kadar iyi değilim büyük bir korku yaşadık gece...

Çok geçmiş olsun. Hamilelikte sakarlıklar sağa sola çarpmalar olabiliyormuş belli haftalarda. Daha dikkatli olmak lazım normalden.

Cok gecmis olsun. Ben de bugun ufak bir araba kazasi gecirdim. Otobanda en sag seritte arabanin biri arkadan carpti. Cok sert degildi ama insan hamile olunca endiseleniyor ister istemez. Sonrasinda bebegim hareket edince rahatladim, Allah korudu resmen. Walla her an hersey olabiliyor, Allah bizi ve bebeklerimizi korusun insallah.

çok geçmiş olsun sizede:.. doğum az kaldı son dakika golü kimse istemez

dün kontrolüm vardı ve 30+4 düm kilosu 1.880 çıktı doktor iri bir bebek 32. hafta ile uyumlu ama biz sat'a göre davranacağız dedi.7 haftası var sezeryan için bakalım nele rolacak 3 hafta sonra kontrole çağırdı. nst o zaman yapacakmış.

Geçmiş olsun arkadaşlar..sakarlıklar olabiliyor evet ben de karnımı sürekli olarak tezgahın altındaki kapağın sivri yerine çarpıyorum çizik oldu en sonunda

Benim 32+0 da 1800 dü seninki o hastayla uyumlu görünüyor de dediği gibi..sağlıklı olsunlar da

Geçmiş olsun arkadaşlar..sakarlıklar olabiliyor evet ben de karnımı sürekli olarak tezgahın altındaki kapağın sivri yerine çarpıyorum çizik oldu en sonunda
bende bunu sık sık yaşıyorum ne yazık ki hala kendimi zayıf sanıyorum her yere sığar her yerden geçerim sanıyorum bir insan koca göbeği nasıl unutur ama unutuyorum garip bir şekilde ve genelde hep köşelere çarpıyorum. tezgah zaten beni kambur yaptı artık göbekten ulaşamıyorum ki hep eğilmem gerek ve hep göbeğimi ıslatıyorum gerçi artık hiçbir iş yapmıyorum...

Benim 32+0 da 1800 dü seninki o hastayla uyumlu görünüyor de dediği gibi..sağlıklı olsunlar da
çocuk döndüğüne göre şu kordon olayından kurtulmuş oluyor muyuz? yoksa hala risk devam mı ediyor kordon dolanma gibi.... çok az kaldı sorun yaşamayalım hiçbirimiz.

Aynen ben de yemeği hep üzerime döküyorum :)
çocuk döndüğüne göre şu kordon olayından kurtulmuş oluyor muyuz? yoksa hala risk devam mı ediyor kordon dolanma gibi.... çok az kaldı sorun yaşamayalım hiçbirimiz.
Allah korusun içerde miniklerimizi..Çok fazla takla atamayacağı için yeri daraldığı için sanki bişey olmaz gibi geliyor Allah korusun O'na emanetler canım

Slm kızlar bende 30+5 haftalık olduk bizimkide 1 hafta önden gidiyor 1880 gram dedi doktor iri bir bebek) olacakmış galiba normal doğum istiyorum ama hayırlısı bakalim

Bizim minnoş da 30+5Te 1860 gr çıkmıştı. Hatta 32+1de 2200 gr gibi birşey çıktı. Doktor sürekli iri diyip duruyor. Normal istiyorum ama herhalde doğana kadar 4 kilo olacak.

Bizim minnoş da 30+5Te 1860 gr çıkmıştı. Hatta 32+1de 2200 gr gibi birşey çıktı. Doktor sürekli iri diyip duruyor. Normal istiyorum ama herhalde doğana kadar 4 kilo olacak.
Canım seninki Bayağı iriymiş Maşallsh 32+0 da 1800 düm ben 33+5 te 2300 denildi.İçerde sudan dolayı şiş mi duruyorlar bilmem
Slm kızlar bende 30+5 haftalık olduk bizimkide 1 hafta önden gidiyor 1880 gram dedi doktor iri bir bebek) olacakmış galiba normal doğum istiyorum ama hayırlısı bakalim
sağlıkla gelsin canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…