2018 Şubat Ayında hamile kalanlar buraya :)

Canım seninki Bayağı iriymiş Maşallsh 32+0 da 1800 düm ben 33+5 te 2300 denildi.İçerde sudan dolayı şiş mi duruyorlar bilmem

sağlıkla gelsin canım :)
Ya aslında karın çevresi fln haftasıyla uyumlu ama boyu uzunmuş. Bu da tahmini kiloyu etkiliyor. Eşimin ailesi irice baya. Benim de anne tarafıö boylar kısa ama herkes kilolu. Bir ben minyon. Bana çekmeyecek herhalde

karın ağrısı gibi birşey mi bu? tam olarak nedir?
Hayır.Karnın geriliyor sertleşiyor,içerden sanki hava çekiliyormuş gibi nefes kesici bir his oluyor.Pozisyon değişince düzeliyorsa yalancı kasılma,düzrlmşyorsa ve saatte 4 ten fazla oluyorsa gerçek Sancı demek oluyor.nst de çıkar gerçek sancı

Slm kızlar dün akşamdan beri makatta şişme oldu sanırım hemoroid oldum otururken aciyor başına gelen var mı ne kullanmak gerek

Slm kızlar dün akşamdan beri makatta şişme oldu sanırım hemoroid oldum otururken aciyor başına gelen var mı ne kullanmak gerek
Benim yıllardır hemoroidim vsr ama şişmedi..acı yemeyip bol si içsem kabız olmamaya çalışsan iyi gelir bence

ben ya bende de 2 gündür var... birşey var orda dışarı meme yapmış gibi rahatsız ediyor beni yanma oluyor ama kanama yaşamadım. wc giderkende acı hissetmiyorum wc sonrası yanma oluyor,otururken acıyor ve malesef çok kaşınıyor. sıcak suya oturmak iyi geliyormuş. bugünden itibaren deniycem. geçer umarım ya tam doğum yaklaşmışken olacak iş değildi bu. benimde canım çok sıkkın bu konuda.

Benim yıllardır hemoroidim vsr ama şişmedi..acı yemeyip bol si içsem kabız olmamaya çalışsan iyi gelir bence
merhaba canım bebeğin hareketleri ne durumda eskiye göre azalma var mı? ya da herhangi bir değişikilik mevcut mu? büyüdükçe hareketlerde değişiklik oluyor mu onu merak ediyorum.

merhaba canım bebeğin hareketleri ne durumda eskiye göre azalma var mı? ya da herhangi bir değişikilik mevcut mu? büyüdükçe hareketlerde değişiklik oluyor mu onu merak ediyorum.
34 ten sınra azalıyor diye okumuştum ama henüz bir değişiklik yok Bakslım ilerleyen zamanlarda nasıl olur.Nasılsınız bebişle nasıl durumlar

Canım sıcak suya oturma işini önce doktorunla görüş bence.Rahim Ağzına zarar vermesin de..çok sucak suyla banyo bile önerilmiyor artık

34 ten sınra azalıyor diye okumuştum ama henüz bir değişiklik yok Bakslım ilerleyen zamanlarda nasıl olur.Nasılsınız bebişle nasıl durumlar
iyiyiz çok şükür.. çok hareket ediyor geceleri takla atıyor sanki bir yerine dolayacak kordonu diye aklım çıkıyor az kaldı diyorum biraz daha dayan :) senin özellikle çok az kaldı sezeryan tarihi konuşuldu mu? 2 -3 haftan var dimi? benim 6 hafta var

Canım sıcak suya oturma işini önce doktorunla görüş bence.Rahim Ağzına zarar vermesin de..çok sucak suyla banyo bile önerilmiyor artık
canım sıcak derken yanlış anlaşılmasın ılık su olacak yakacak bir su olmayacak yani soğuk su da olmayacak çünkü iyi gelmiyormuş hemoroide. ama zaten hergün duş alıyoruz ılık su ile. sancı geldiğinde sıcak duşun altına gir eğer geçerse yalancıdır, geçmezde artarsa doğum başlamıştır demiş doktoru arkadaşıma. bu da dip bilgi olarak bulunsun burada.

Allah korusun canım miniklerimizi bişey olmaz inşallah.Ben üç gün önce gitmiştim kontrole.Doktor tarih net tarih veremem dedi.Eylül sonu duruma bakıcam bu hafta yapalım da diyebilirim biraz daha gelişmesini bekleyelim de diyebilirim dedi.

Teşekkür ederiz csnım
Dene bakalım iyi gelir inşallsh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…