çok sevindim ya çok az kaldı.... yatağını hazırladın mı ?Allah korusun canım miniklerimizibişey olmaz inşallah.Ben üç gün önce gitmiştim kontrole.Doktor tarih net tarih veremem dedi.Eylül sonu duruma bakıcam bu hafta yapalım da diyebilirim biraz daha gelişmesini bekleyelim de diyebilirim dedi.
Sağol canım :) beşiği daha yeni aldık sayılır içine serilecek şeyleri yıkıyorum ama sermicem.Güle kullanmak nasip etsin Allah .Sen aldın mı her şeyi ?çok sevindim ya çok az kaldı.... yatağını hazırladın mı ?
herşeyini aldım anne yanı beşik birde park yatagını bebek arabasını yani herşeyi hazır ama kurmadım tabi daha. tüm kıyafetleri yıkandı dolabında hastane çantası hazır bekliyor odasında. anne yanı beşiği salona diğer park yatağı yatak odasın kurmayı planlıyorum. ama daha erken sanırım 2 hafta sonra falan mı açsam bilemedim öyle kolide duruyor.Sağol canım :) beşiği daha yeni aldık sayılır içine serilecek şeyleri yıkıyorum ama sermicem.Güle kullanmak nasip etsin Allah .Sen aldın mı her şeyi ?
32. Haftadayim kabızlık yok ama makatta meme yaptı inşallah gecer normal doğumu olumsuz etkikiyormusHormonlarla alakalı olabilir kaç haftalıksınız
Hepsini güle güle kullanmak nasip olsun miniğineherşeyini aldım anne yanı beşik birde park yatagını bebek arabasını yani herşeyi hazır ama kurmadım tabi daha. tüm kıyafetleri yıkandı dolabında hastane çantası hazır bekliyor odasında. anne yanı beşiği salona diğer park yatağı yatak odasın kurmayı planlıyorum. ama daha erken sanırım 2 hafta sonra falan mı açsam bilemedim öyle kolide duruyor.
Hamilelikte hemoroid ortaya çıkabiliyor geçer inşallah.Genel cerrahla bir görüş istersen ama ilaç yazmayacaktır şunu yeme bunu içme diyecektir32. Haftadayim kabızlık yok ama makatta meme yaptı inşallah gecer normal doğumu olumsuz etkikiyormus
sağol canım inş. hepimizin bebeğine kullanmak nasip olsun.Hepsini güle güle kullanmak nasip olsun miniğine
Odadan odaya taşıması Kolaysa kurup Odasında bekletebilirsin değilse de doğuma yakın kurabilirsin eşin halledecek zaten dimi
Bende yok canım.gögüs ağrılarınız başladı mı tekrar? 2 gündür var bende ve kasıkta batmalar hissediyorum zaman zaman....
bende gece wc gitmekten uyuyamıyorum bölük bölük uykum. kasık ağrım yok ama aşağıdan hareket ettikçe idrar kaçırıcakmışım gibi hissediyorum. hemoroid sorunun ne oldu düzeldi mi?Günaydın kızlar uyku durumunuz nedir sürekli uyu uyan Sabaha kadar mahvoluyorum sersem sersem dolaşıyorum birde bebeğin hareketleri sertleşti kasiklara ağrı ylapiyor
Son vakitler çoğunluk uykusuzluk yaşıyormuş ama ben Maşallsh deyim direkt dalıyorum :))Günaydın kızlar uyku durumunuz nedir sürekli uyu uyan Sabaha kadar mahvoluyorum sersem sersem dolaşıyorum birde bebeğin hareketleri sertleşti kasiklara ağrı ylapiyor
canım ne durumdasın sezeryan tarihi belli oldu mu?Son vakitler çoğunluk uykusuzluk yaşıyormuş ama ben Maşallsh deyim direkt dalıyorum :))
Tekmeler artık beni de acıtıyo önceden kibar kibardı :)hele altta bi yer var oraya değdi mi ovvvv
Eylül'ün sonu Demişti doktor.Bu cuma randevum var Bakslım net bir tarih verir mi 28 Eylül der gibime geliyo Bakslımcanım ne durumdasın sezeryan tarihi belli oldu mu?
1 haftan var desene çok iyi ... eylülde olması çok da iyi olur hadi hayırlısı çok mutlu oldum adına. anestezi şeklini konuştunuz mu? gatada olacak dimiEylül'ün sonu Demişti doktor.Bu cuma randevum var Bakslım net bir tarih verir mi 28 Eylül der gibime geliyo Bakslım
Hemoroid için krem verdi doktor acı ağrı yok ama makatta meme şeklinde duruyor hamilelikte olur dedibende gece wc gitmekten uyuyamıyorum bölük bölük uykum. kasık ağrım yok ama aşağıdan hareket ettikçe idrar kaçırıcakmışım gibi hissediyorum. hemoroid sorunun ne oldu düzeldi mi?
Sağol canım.Epidural istiyorum da daha söylemedim cuma söyleyim onu da.Ortadoğu da olacak inşallah1 haftan var desene çok iyi ... eylülde olması çok da iyi olur hadi hayırlısı çok mutlu oldum adına. anestezi şeklini konuştunuz mu? gatada olacak dimi
Ben de aynı dertten muzdaribimGünaydın kızlar uyku durumunuz nedir sürekli uyu uyan Sabaha kadar mahvoluyorum sersem sersem dolaşıyorum birde bebeğin hareketleri sertleşti kasiklara ağrı ylapiyor
o reflü sorunu bende de var ne yazık ki. baharat ve soğanı çıkarınca hayatımdan düzeldi. mide yanması başlayınca karpuz çok iyi geliyor aklında bulunsun.Ben de aynı dertten muzdaribimuyku yok.... o yana dönüyorum olmuyo, bu yana dönüyorum olmuyo. Normalde hep yüzüstü yatan biriyim. O yüzden baya sıkıntı yaşıyorum. Tabi sürekli wc ye gitmesi de cabası :) ilk hamileliğim de öyleydim. Fakat bunda reflu de başladı o mahvediyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?