2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

Hayırlı olsun bebeğin .Allah kucağına almak nasip etsin cümlemizin .Benim 3 binlerde görünmüştü yanılmıyorsam 5.haftanın sonuna doğru ama küçüktü çok zamanla daha belirgin oluyor,tabi kişiye görede değişiyordur belki..

Amin canım Allah razı olsun valla bilmiyorum işte merkezden öyle dediler hayırlısı olsunda

Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim transfer sonrası 10. Gün değerim aynı seninki kadardı 243 Beni bi dha çağırmadılar ama ölçmek için. Ama ben yurtdışındayım belki daha farklı işliyodur. 27 ekimde öğrendim değeri 6 kasımda da keseyi gördüm. Baya erken görmüştüm yani keseyi ama o zMan daha bebişimi görememiştim çok küçüktü. Sonra bi 10 gün sonra tekrar çağırdılar o zaman artık orda bir bebiş olduğunu görmüştük

Merhaba kızlar dün pozitif sonucu aldım bende 10. Günümdü 379.11 çıktı inşallah sağlıkla devam eder. Birgün anneler topigine yazacağım hiç aklıma gelmezdi çok şükür bin şükür Pazartesi tekrar kan vericem.

gözün aydın olsun inşallah sağlıklı sihatli devam eder hamileliğin ,Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın

Oh maşallah canım gözün aydın :)) çok şükür bugünümüze

İnşallah inşallah
Canım hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi 6 haftalık olacağız inşallah keseyi görürüz. Geçen hafta doktor göremedi. Son adet tarihim 23 ekim. Adetim bittikten bir kaç gün sonra kasımın 5. de çok az kanama oldu damla kadar akşam ve sabah oldu arkasındanda kahverengi geldi kesildi. Daha sonra kasımın 13 de kan verdim 0 çıktı fakat benim bitmek bilmeyen kasık ağrım vardı, normalde ovülasyon gününden bir gün önce başlar ve beş gün sonra biterdi ama bu defa ağrı hiç geçmedi. Gözümde ani kararma, saniye süren mide bulantısı.ve gördüğüm rüyalar hep bebek müjdesi veriyordu. Ve kan tahlilim 0 çıksada ben buna inanmıyorum diyordum arkadaşlarıma. Adetime 3 gün kala adet sancısı çektim orkitle gezdim. Bariz sancılıydı. Sürekli su renginde akıntı oluyordu Adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekledim 8 günü doldurunca 27 kasımda kanda 755,99 çıktı. 29. da tekrar kan verdim 1755 çıktı. Bugün tekrar kan verdim. 5714 çıktı. Sol kasığımda tuhaf şeyler oluyor. Nasıl desem gaz olurda kıpırdarya ona benzer. Kasık ağrım oluyor. Sürekli Kan vermemin sebebi kimyasal gebelik yaşadığım için takip ediyorum.Birde adet olucakmışım gibi oluyor. Kahverengi leke geliyor

Kızlar iyi akşamlar 10.Gün 379, 13.Gün yani bugün 1540 çıktı değerim. 15 Aralık için randevu verdiler muayeneye.

Mrb güzel anneler adetim düzensizdi emziriyordum 16 aylık kızım var hiç ümitli olmayarak kan tahlili verdim 6700 cıkınca bhcg hayretler içindeyim bi haftadır çok büyük sürpriz oldu bize su an 7 hafta oldu kalp atısını hangi gün duydunuz birde akıntı fazlalastı akıntı şikayeti olan varmı normalmi korkuyorum kontrole bikaç günüm var daha

Hayırlı olsun gözünüz aydın. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır size.

Selamünaleyküm kızlar bende yeni üye oldum sayılır şuan 2 haftalık hamileyim aşılamayla oldu. İlk öğrendiğimde bhcg 95 ti 2 gün sonrada 256 inşallah bebeğim benimle kalır. Çarşamba kontrolüm var kese görmek için herşey yolunda giderse bende ağustos annesi olacağım inşallah

Hayırlı olsun inşallah bebeğiniz. Benim ilk hamileliğim aşılamayla oldu benimde su gibi akıntım oluyor af edersiniz adet olmuş gibi bir his oluyordu alıştım artık. İnşallah bebeğim benimle kalır. Sizede tekrardan hayırlı olsun :)

Merhaba arkadaşlar bende keseyi 4 hastalıkken gördüm kalp atışı icin 6. Hafta çağırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…