Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim salı günü pozitifi gördüm çok şükür :))
Bişey sorucam sizlere salıdan sonra bugün test istedi merkezim yaptırdım pzt bir daha istedi sizden böyle istemişler miydi
Salı 243.83
Bugün 1317.3
Kese görmeye ne zaman çağırıyorlar ?
Amin canım Allah razı olsun valla bilmiyorum işte merkezden öyle dediler hayırlısı olsundaHayırlı olsun bebeğin .Allah kucağına almak nasip etsin cümlemizin .Benim 3 binlerde görünmüştü yanılmıyorsam 5.haftanın sonuna doğru ama küçüktü çokzamanla daha belirgin oluyor,tabi kişiye görede değişiyordur belki..
Gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim transfer sonrası 10. Gün değerim aynı seninki kadardı 243Merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim salı günü pozitifi gördüm çok şükür :))
Bişey sorucam sizlere salıdan sonra bugün test istedi merkezim yaptırdım pzt bir daha istedi sizden böyle istemişler miydi
Salı 243.83
Bugün 1317.3
Kese görmeye ne zaman çağırıyorlar ?
Merhaba kızlar dün pozitif sonucu aldım bende 10. Günümdü 379.11 çıktı inşallah sağlıkla devam eder. Birgün anneler topigine yazacağım hiç aklıma gelmezdi çok şükür bin şükürPazartesi tekrar kan vericem.
Amin canım sağolgözün aydın olsun inşallah sağlıklı sihatli devam eder hamileliğin ,Allah hepimizin evladını bizlere bağışlasın
Oh maşallah canım gözün aydın :)) çok şükür bugünümüzeMerhaba kızlar dün pozitif sonucu aldım bende 10. Günümdü 379.11 çıktı inşallah sağlıkla devam eder. Birgün anneler topigine yazacağım hiç aklıma gelmezdi çok şükür bin şükürPazartesi tekrar kan vericem.
Sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahOh maşallah canım gözün aydın :)) çok şükür bugünümüze
Canım hayırlı olsun bebeğin. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Pazartesi 6 haftalık olacağız inşallah keseyi görürüz. Geçen hafta doktor göremedi. Son adet tarihim 23 ekim. Adetim bittikten bir kaç gün sonra kasımın 5. de çok az kanama oldu damla kadar akşam ve sabah oldu arkasındanda kahverengi geldi kesildi. Daha sonra kasımın 13 de kan verdim 0 çıktı fakat benim bitmek bilmeyen kasık ağrım vardı, normalde ovülasyon gününden bir gün önce başlar ve beş gün sonra biterdi ama bu defa ağrı hiç geçmedi. Gözümde ani kararma, saniye süren mide bulantısı.ve gördüğüm rüyalar hep bebek müjdesi veriyordu. Ve kan tahlilim 0 çıksada ben buna inanmıyorum diyordum arkadaşlarıma. Adetime 3 gün kala adet sancısı çektim orkitle gezdim. Bariz sancılıydı. Sürekli su renginde akıntı oluyordu Adetim 3 gün geçti evde test yaptım negatif çıktı. Biraz daha bekledim 8 günü doldurunca 27 kasımda kanda 755,99 çıktı. 29. da tekrar kan verdim 1755 çıktı. Bugün tekrar kan verdim. 5714 çıktı. Sol kasığımda tuhaf şeyler oluyor. Nasıl desem gaz olurda kıpırdarya ona benzer. Kasık ağrım oluyor. Sürekli Kan vermemin sebebi kimyasal gebelik yaşadığım için takip ediyorum.Birde adet olucakmışım gibi oluyor. Kahverengi leke geliyorİnşallah inşallah
Canım kaç haftalıkken duydun kalp atışını ve keseyi ne zaman gördünKızlar bende temmuz annesiyim inşallah yarın kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim
5 haftalıkken kese 8 haftalık ken kalp atışını duyduk şükürCanım kaç haftalıkken duydun kalp atışını ve keseyi ne zaman gördün
Hayırlı olsun gözünüz aydın. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır size.Mrb güzel anneler adetim düzensizdi emziriyordum 16 aylık kızım var hiç ümitli olmayarak kan tahlili verdim 6700 cıkınca bhcg hayretler içindeyim bi haftadır çok büyük sürpriz oldu bize su an 7 hafta oldu kalp atısını hangi gün duydunuz birde akıntı fazlalastı akıntı şikayeti olan varmı normalmi korkuyorum kontrole bikaç günüm var daha
Tşk ederim benim ikinci zaten çokta geçmedi üzerinden ama unutmusumHayırlı olsun gözünüz aydın. Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah. Daha tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır size.
Keseyi 5. Haftanin sonunda gördüm canim, 7,5 haftalikken de kalp atislarini duydumCanım kaç haftalıkken duydun kalp atışını ve keseyi ne zaman gördün
Hayırlı olsun inşallah bebeğiniz. Benim ilk hamileliğim aşılamayla oldu benimde su gibi akıntım oluyor af edersiniz adet olmuş gibi bir his oluyordu alıştım artık. İnşallah bebeğim benimle kalır. Sizede tekrardan hayırlı olsun :)Mrb güzel anneler adetim düzensizdi emziriyordum 16 aylık kızım var hiç ümitli olmayarak kan tahlili verdim 6700 cıkınca bhcg hayretler içindeyim bi haftadır çok büyük sürpriz oldu bize su an 7 hafta oldu kalp atısını hangi gün duydunuz birde akıntı fazlalastı akıntı şikayeti olan varmı normalmi korkuyorum kontrole bikaç günüm var daha
Hayırlı olsun. İlk öğrendiğinde değerin kaçtı acaba :)Merhaba arkadaşlar bende keseyi 4 hastalıkken gördüm kalp atışı icin 6. Hafta çağırdı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?