2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

allah nasip ederse bende ağustos annesi olacağım dün kesemizi gördük 12 mm dedi. beta hcg de 8566 nasıl sizce kızlar? bu benim 2. gebeliğm daha önce düşük yaptım endişeliyim bebek ne zaman görünür

allah nasip ederse bende ağustos annesi olacağım dün kesemizi gördük 12 mm dedi. beta hcg de 8566 nasıl sizce kızlar? bu benim 2. gebeliğm daha önce düşük yaptım endişeliyim bebek ne zaman görünür
Hayırlı olsun bebişiniz :) Rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. kaç haftalıksınız?

Hayırlı olsun bebişiniz inşallah. :)

merhaba bende 12 haftalık gebeyim bu üçüncü gebeliğim ilk ikisi rahim ağzı yetmezliği sebebiyle düştü şuan dikiş atıldı rahim ağzına ve srekli yatıyorum hepimiz sağ sağlim alırız kucağımıza inşallah

6. hafta bebeğinizin kalp atışı kaçtı?
doktor bana kalbi biraz yavaş dedi de kafama takıldı

Sonra başka doktora gittik o da sizin gibi dedi.
Şu an atıyor olması yeterli hızı için bişey demek doğru değil şu an dedi
Sevindim canm bu doktorlarida anlamiyorum bazen birinn ak dedigine digeri kara diyebiliyo. Hic yoktan insanin canini sıkıolar bazen

Sevindim canm bu doktorlarida anlamiyorum bazen birinn ak dedigine digeri kara diyebiliyo. Hic yoktan insanin canini sıkıolar bazen
Aynen. O gün çok moralim bozuldu ki bence çok düşük değil gibi düşündüğümde. Sonuçta kalp yeni oluşmuş ve bazılarında 6. hafta görülemiyormuş bizimki 94-96 arası çıktı.
Bebek düşebilir belki dedi resmen. Daha önce düşük yaptım ve o düşükte de o doktor vardı bunu bile bile bu şekilde konuşması canımı çok sıktı.
Evet belki gerçekten azdır ama bana sonradan yükselebilir, daha yeni oluşuyor falan der diye bekledim. Yani ben kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum şu an ve sürekli kendimi deniyorum.
Henüz bir belirtim de yok. Ne zaman bir yerim ağrısa korkuyorum

Daha önceden düşük yapan ve tekrar hamile kalan arkadaşlarım? Düşük yapma sebebiniz belli miydi? Ben de hala çok korkuyorum insanın aklına herşey geliyor.. yediğine içtiğime dikkat ediyorum güzel besleniyorum, ağır işten kaçıyorum ama yine de korkuyorum. Aşırı derecede kuyruk sokumumda ağrı var son 2 haftadır. Yatarken otururken ayakta sürekli batıyor çok rahatsız oluyorum, ortopediye gidicem bakalım ne dicekler. Sizlerde de var mı yaşayan ?

Canım merak etme Allah ın izniyle atlattın artık bu kadar stres yapma keyfini çıkar Hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza Allah büyük

Kızlar buarada cinsiyet öğrenen var mı aranızda? Önemli olan sağlığı ama merak ediyorum öğrendiniz mi ne zaman öğrendiniz?

Canım merak etme Allah ın izniyle atlattın artık bu kadar stres yapma keyfini çıkar Hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza Allah büyük
Amin canım inşallahh o günleri görürüzz tek isteğim sağlıkla kavuşmak

Kızlar buarada cinsiyet öğrenen var mı aranızda? Önemli olan sağlığı ama merak ediyorum öğrendiniz mi ne zaman öğrendiniz?
Canım 12. Haftada kız olabilir dedi ikili testi yapan doktor. 14+4 te kadın doktorum bişey demem gerekirse oğlan dedi.. kafamız karıştı iyice sen de var mı bişeyler diyen?

Canım 12. Haftada kız olabilir dedi ikili testi yapan doktor. 14+4 te kadın doktorum bişey demem gerekirse oğlan dedi.. kafamız karıştı iyice sen de var mı bişeyler diyen?
Yok canım benimki 12. Haftada bişey demedi belli olmaz dedi sadece..10 gün sonra gel dedi ikili test için belki o zaman söyler ilk gebeliğim üstelik tüp bebek sağlıklı olsun yeter ama merak işte

Yok canım benimki 12. Haftada bişey demedi belli olmaz dedi sadece..10 gün sonra gel dedi ikili test için belki o zaman söyler ilk gebeliğim üstelik tüp bebek sağlıklı olsun yeter ama merak işte
Aynen canım benimki de tüp bebek amşn allah sağlık versin bebişlerimize

Iyi aksamlar kizlar. bir sorum olacak. Tup bebek tedavisiyle hamile kalip 13. Haftada olan arkadaslarim crinone jel ve estrofem hala devam eden varmi? Biraktiysaniz kacinci haftada biraktiniz? Artik cildirma noktasindayim elim ayagim titriyo. Su crinone illetinden kurtulamadim. Kasintimi yapmiyo migde bulantisimi yapmiyo mantarmi yapmiyo surekli ic camasir degis. Ped tak. Kasindi cikar. Durmadan ilac geri geliyo rahatsiz ediyo. Ay inanim bittim ya. Doktora sordum ben sana soylerim dedi biracagin zamani. carsamba gidicem belki bitirir ama oyle sinirimi bozzukki inanin ilaci gorunce kirip atmak istiyorum. Surda kaldi iki gun sabrim tukendi. Allah bu yolda hepimize yardim etsin

Canım estrofemi kalp atışı duyunca 6.haftada bırakırdı doktorum. Progestan fitil kullanıyorum bende aynı şekilde artık çok sıkıldım haftaya ikili test için gün verdi büyük ihtimalle keseriz fitili dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…