- 22 Nisan 2017
- 24
- 26
- 3
Hayırlı olsun bebişiniz :) Rabbim sağ salim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. kaç haftalıksınız?allah nasip ederse bende ağustos annesi olacağım dün kesemizi gördük 12 mm dedi. beta hcg de 8566 nasıl sizce kızlar? bu benim 2. gebeliğm daha önce düşük yaptım endişeliyim bebek ne zaman görünür
Hayırlı olsun bebişiniz inşallah. :)allah nasip ederse bende ağustos annesi olacağım dün kesemizi gördük 12 mm dedi. beta hcg de 8566 nasıl sizce kızlar? bu benim 2. gebeliğm daha önce düşük yaptım endişeliyim bebek ne zaman görünür
sağol canım adetime göre 7 haftalık ama geç yumurtluyorum o yüzden 6 haftalık çıkıyor keseHayırlı olsun bebişiniz inşallah. :)
sağol canım adetime göre 7 haftalık ama geç yumurtluyorum o yüzden 6 haftalık çıkıyor kese
Bana sadece kalbi atiyo demisti hıziyla ilgili yorum yapmamsti. Iyi dusun iyi olsun6. hafta bebeğinizin kalp atışı kaçtı?
doktor bana kalbi biraz yavaş dedi de kafama takıldı
Sonra başka doktora gittik o da sizin gibi dedi.Bana sadece kalbi atiyo demisti hıziyla ilgili yorum yapmamsti. Iyi dusun iyi olsun
Sevindim canm bu doktorlarida anlamiyorum bazen birinn ak dedigine digeri kara diyebiliyo. Hic yoktan insanin canini sıkıolar bazenSonra başka doktora gittik o da sizin gibi dedi.
Şu an atıyor olması yeterli hızı için bişey demek doğru değil şu an dedi
Aynen. O gün çok moralim bozuldu ki bence çok düşük değil gibi düşündüğümde. Sonuçta kalp yeni oluşmuş ve bazılarında 6. hafta görülemiyormuş bizimki 94-96 arası çıktı.Sevindim canm bu doktorlarida anlamiyorum bazen birinn ak dedigine digeri kara diyebiliyo. Hic yoktan insanin canini sıkıolar bazen
Canım merak etme Allah ın izniyle atlattın artık bu kadar stres yapma keyfini çıkar Hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza Allah büyükDaha önceden düşük yapan ve tekrar hamile kalan arkadaşlarım? Düşük yapma sebebiniz belli miydi? Ben de hala çok korkuyorum insanın aklına herşey geliyor.. yediğine içtiğime dikkat ediyorum güzel besleniyorum, ağır işten kaçıyorum ama yine de korkuyorum. Aşırı derecede kuyruk sokumumda ağrı var son 2 haftadır. Yatarken otururken ayakta sürekli batıyor çok rahatsız oluyorum, ortopediye gidicem bakalım ne dicekler. Sizlerde de var mı yaşayan ?
Amin canım inşallahh o günleri görürüzz tek isteğim sağlıkla kavuşmakCanım merak etme Allah ın izniyle atlattın artık bu kadar stres yapma keyfini çıkar Hayırlısıyla sağlıkla alacağız kucağımıza Allah büyük
Canım 12. Haftada kız olabilir dedi ikili testi yapan doktor. 14+4 te kadın doktorum bişey demem gerekirse oğlan dedi.. kafamız karıştı iyice sen de var mı bişeyler diyen?Kızlar buarada cinsiyet öğrenen var mı aranızda? Önemli olan sağlığı ama merak ediyorum öğrendiniz mi ne zaman öğrendiniz?
Yok canım benimki 12. Haftada bişey demedi belli olmaz dedi sadece..10 gün sonra gel dedi ikili test için belki o zaman söyler ilk gebeliğim üstelik tüp bebek sağlıklı olsun yeter ama merak işteCanım 12. Haftada kız olabilir dedi ikili testi yapan doktor. 14+4 te kadın doktorum bişey demem gerekirse oğlan dedi.. kafamız karıştı iyice sen de var mı bişeyler diyen?
Aynen canım benimki de tüp bebek amşn allah sağlık versin bebişlerimizeYok canım benimki 12. Haftada bişey demedi belli olmaz dedi sadece..10 gün sonra gel dedi ikili test için belki o zaman söyler ilk gebeliğim üstelik tüp bebek sağlıklı olsun yeter ama merak işte
Canım estrofemi kalp atışı duyunca 6.haftada bırakırdı doktorum. Progestan fitil kullanıyorum bende aynı şekilde artık çok sıkıldım haftaya ikili test için gün verdi büyük ihtimalle keseriz fitili dedi.Iyi aksamlar kizlar. bir sorum olacak. Tup bebek tedavisiyle hamile kalip 13. Haftada olan arkadaslarim crinone jel ve estrofem hala devam eden varmi? Biraktiysaniz kacinci haftada biraktiniz? Artik cildirma noktasindayim elim ayagim titriyo. Su crinone illetinden kurtulamadim. Kasintimi yapmiyo migde bulantisimi yapmiyo mantarmi yapmiyo surekli ic camasir degis. Ped tak. Kasindi cikar. Durmadan ilac geri geliyo rahatsiz ediyo. Ay inanim bittim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?