2018 Temmuz Ağustos ANNELERİ:)))

Yok canm tüp bebek
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde aşılama ilk 95 çıktı bhcg 2 gün sonrada 256 benim geç döllenme oldu yumurta geç gelişti çünkü ama yinede acaba düşük bir değermi diyorum inşallah herşey yolunda gider

Beyaz akıntı bende de mevcut 2 haftadır. Doktorum ilk aylarda olması normal demişti. ama nedenini söylemedi. İç çamaşırımı değiştiriyorum mantar olmasın enfeksiyon oluşmasın diye.

Yok canm bence iyi cnku benim 65 çıktı iki gün sonra yaptık 171 çıktı doktor cok iyi dedi

Yok canm bence iyi cnku benim 65 çıktı iki gün sonra yaptık 171 çıktı doktor cok iyi dedi
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bugünden baş dönmelerim başladı çol fena bişey. Adağım vardı hamile kalırsam oruç tutucam diye oruç tuttum bugün ondan mıdır acaba bilemedim

Merhaba herkese.. her zaman okuyordum bu kez yazmak istedim çok şükür kanda pozitif görenlerdenim ama benim değerim 3kata yakın artıyor. Dr ilk randevumu 7+1 e verdi şuan 6+3 teyim kese embriyo kalp atışı hepsi için tek randevu verdi. Zaman bitürlü geçmiyor sağ kasığımda hareket ettikçe batma, çekme oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirince aklıma bisrü kötü şey geliyor haliyle. Dış gebelikten korkuyorum...
Benim gibi ilk randevusuna 8.hafta ya girince giden var mı?
İdrar tahlili ile evde öğrenip hamileyim diye ortalarda sevinçle dolananlardan olmayı çok isterdim Allah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıkla..

Herşeyin hayırlısı olsun inşaallah belki de ikiz gebeliktir sakin olun. Dr keseyi gördü mü tek kese mi? Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Pardon yanlış okumuşum dr keseyi görmemiş belki de ikizdir endişelenmeyin :)

Tek embriyo transferi yapıldı o yüzden ikiz dışında olumsuz ne varsa aklıma geliyor eşim belki tek yumurta ikizidir diyor bakalım kısmet Allahtan hep hayırlısını istedik umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ultrason sonucunu yazarım inşallah

Mutlaka haber verin dikkat edin kendinize :)

Canim merhaba benimde sen gibi olmustu kan degerinde pozitifi gördük 15 gün sonrasina dr randevu vermisti...su sag kasigindaki batma bende de var hala oluyor... icten ve kuvvetli bir batma... arada bir solda da oluyor ama asil sagda oluyor...ben ilk kontrolume gittim şükür bir sirun yok kalp atisinida duyduk.. allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh... endise etme strese sokma kendini... bu 3 kat artma meselesine gelince genelde cogul gebeliklerde oyle oluyor hakkinda hayirlisi olsun

Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla teşekkürler cvp için umarım bizde de herşey yolunda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…