Maşallah :) tüp bebek filan mı yoksa adetin üzerinden mi 7 gün geçtiMerhaba canim 7. Gün 66 degerim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde aşılama ilk 95 çıktı bhcg 2 gün sonrada 256 benim geç döllenme oldu yumurta geç gelişti çünkü ama yinede acaba düşük bir değermi diyorum inşallah herşey yolunda giderYok canm tüp bebek
Beyaz akıntı bende de mevcut 2 haftadır. Doktorum ilk aylarda olması normal demişti. ama nedenini söylemedi. İç çamaşırımı değiştiriyorum mantar olmasın enfeksiyon oluşmasın diye.Mrb güzel anneler adetim düzensizdi emziriyordum 16 aylık kızım var hiç ümitli olmayarak kan tahlili verdim 6700 cıkınca bhcg hayretler içindeyim bi haftadır çok büyük sürpriz oldu bize su an 7 hafta oldu kalp atısını hangi gün duydunuz birde akıntı fazlalastı akıntı şikayeti olan varmı normalmi korkuyorum kontrole bikaç günüm var daha
Yok canm bence iyi cnku benim 65 çıktı iki gün sonra yaptık 171 çıktı doktor cok iyi dediAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah benimde aşılama ilk 95 çıktı bhcg 2 gün sonrada 256 benim geç döllenme oldu yumurta geç gelişti çünkü ama yinede acaba düşük bir değermi diyorum inşallah herşey yolunda gider
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Bugünden baş dönmelerim başladı çol fena bişey. Adağım vardı hamile kalırsam oruç tutucam diye oruç tuttum bugün ondan mıdır acaba bilemedimYok canm bence iyi cnku benim 65 çıktı iki gün sonra yaptık 171 çıktı doktor cok iyi dedi
Bakalım artık inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız şuan nekadarlık senin bebişEvet canm ondan olabilir ki zaten normalde hafif bas donmesi oluyor
Benim ki daha küçük şuan 2.5 haftalık tahminimce geç döllenme olduğu için tam bilmiyorum ama ultrasonda belli olur artık :)Amin insallah kuzum ya suan 5 hafta 3 günlük senin bebisin ne kadarlık
Evet canım 30 ekim ama benim yumurtlamam 1 hafta geç oldu galiba bide değerde düşük ya zaten fazla olacağını tahmin etmiyorumSon adet tarihini bilmiyor musun canm
Herşeyin hayırlısı olsun inşaallah belki de ikiz gebeliktir sakin olun. Dr keseyi gördü mü tek kese mi? Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba herkese.. her zaman okuyordum bu kez yazmak istedim çok şükür kanda pozitif görenlerdenim ama benim değerim 3kata yakın artıyor. Dr ilk randevumu 7+1 e verdi şuan 6+3 teyim kese embriyo kalp atışı hepsi için tek randevu verdi. Zaman bitürlü geçmiyor sağ kasığımda hareket ettikçe batma, çekme oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirince aklıma bisrü kötü şey geliyor haliyle. Dış gebelikten korkuyorum...
Benim gibi ilk randevusuna 8.hafta ya girince giden var mı?
İdrar tahlili ile evde öğrenip hamileyim diye ortalarda sevinçle dolananlardan olmayı çok isterdimAllah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıkla..
Pardon yanlış okumuşum dr keseyi görmemiş belki de ikizdir endişelenmeyin :)Merhaba herkese.. her zaman okuyordum bu kez yazmak istedim çok şükür kanda pozitif görenlerdenim ama benim değerim 3kata yakın artıyor. Dr ilk randevumu 7+1 e verdi şuan 6+3 teyim kese embriyo kalp atışı hepsi için tek randevu verdi. Zaman bitürlü geçmiyor sağ kasığımda hareket ettikçe batma, çekme oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirince aklıma bisrü kötü şey geliyor haliyle. Dış gebelikten korkuyorum...
İdrar tahlili ile evde öğrenip hamileyim diye ortalarda sevinçle dolananlardan olmayı çok isterdimAllah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıkla..
Mutlaka haber verin dikkat edin kendinize :)Tek embriyo transferi yapıldı o yüzden ikiz dışında olumsuz ne varsa aklıma geliyor eşim belki tek yumurta ikizidir diyor bakalım kısmet Allahtan hep hayırlısını istedik umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ultrason sonucunu yazarım inşallah
Canim merhaba benimde sen gibi olmustu kan degerinde pozitifi gördük 15 gün sonrasina dr randevu vermisti...su sag kasigindaki batma bende de var hala oluyor... icten ve kuvvetli bir batma... arada bir solda da oluyor ama asil sagda oluyor...ben ilk kontrolume gittim şükür bir sirun yok kalp atisinida duyduk.. allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh... endise etme strese sokma kendini... bu 3 kat artma meselesine gelince genelde cogul gebeliklerde oyle oluyor hakkinda hayirlisi olsunMerhaba herkese.. her zaman okuyordum bu kez yazmak istedim çok şükür kanda pozitif görenlerdenim ama benim değerim 3kata yakın artıyor. Dr ilk randevumu 7+1 e verdi şuan 6+3 teyim kese embriyo kalp atışı hepsi için tek randevu verdi. Zaman bitürlü geçmiyor sağ kasığımda hareket ettikçe batma, çekme oluyor. Daha önce kimyasal gebelik geçirince aklıma bisrü kötü şey geliyor haliyle. Dış gebelikten korkuyorum...
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla teşekkürler cvp için umarım bizde de herşey yolunda olurCanim merhaba benimde sen gibi olmustu kan degerinde pozitifi gördük 15 gün sonrasina dr randevu vermisti...su sag kasigindaki batma bende de var hala oluyor... icten ve kuvvetli bir batma... arada bir solda da oluyor ama asil sagda oluyor...ben ilk kontrolume gittim şükür bir sirun yok kalp atisinida duyduk.. allah isteyen herkese nasip etsin insallahhhh... endise etme strese sokma kendini... bu 3 kat artma meselesine gelince genelde cogul gebeliklerde oyle oluyor hakkinda hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?