- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
- #55.821
Sakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?Icerde 1 saatten fazla kalmışım ama brn 15 dk sanıyordum sakinlestirici kafa yapti :)) Hemsire fotolarimizi cekti oğlumla hatırlıyorum. Babasina teslim ettik dediler hep rahatlattilar .Zaten surekli basında duruyorlar bana müzik bile actilar .Hic korkma .Sadece soğuk ama insanlar sicakBoyle bir ruyaymis gibi goruyorsun konusuyorsun hissediyorsun ordan cikmayi iple cekiyorsun .Prensesler gibi hissediyorsun kendini .Hatta espriler havada uçuşuyor .
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz daben de ilk kez ameliyat oldmuş oldum sezeryanla toplamda 2.5 saate yakın sürmüş benim odadan çıkmam ve odaya gelmem ama sezeryanla birlikte kistler de alındığı için o kadar uzadı. ama bana sorarsan zaman algımı yitirdiğim için şu an toplamda 10-15 dakika sürmüş gibi hatırlıyorum. halbuki bilincim açıktı herşeyi hatırlıyorum sohbet bile ettim ama kafam ciddi bir şekilde güzeldi galiba bunlar hep sakinleştiriciden olsa gerek
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsanBen hiç gelmiycek diye düşünüyorum artık sanki hep orda kalıcak.