- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolun.Gerçekten çok üzüldümNe yazsak boş umarım her şey istediğin gibi olur kısa zamanda.
Benim de bazı hassasiyetlerim kesildi bı anda. Demek bundanmis. Nasip herşey.Benimde ilk gebeliğimde öyle oldu koku hassasiyetim mide bulantılarım halsizliğim gitti bir anda dedim iyileşmeye başladım heralde sevindim tecrübesizim tabii 10+4 olmuştuk sonra biraz leke geldi acile gittim 8+6 kalbi durmuş yavrumun. Allahım sabrını versin veren de alanda rabbim en iyisini bilir.
Mutlaka test yaptırın. Genetik araştırma da yapılıyor. Ne yaşlarda doğuranlar var. Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah. Keseyi görene kadar ben de hap kullandım. Sonra İğneye geçtik. 3 kayıp yaşadım bende.Pıhtılaşma testi hiç yapmadılar ama önceki gebeligimde iğne kullanıyordum. Bunda da tablet kan sulandırıcı kullanıyordum. Sanırım yasimdan dolayı direk veriyorlar.
Sizlerin duası çok önemli. Teşekkür ederim. Sağlıkla kavuşun bebeğinize ins.Başın sağolsun, inşallah en kısa sürede sağlıkla başka bebekler nasip eder Allah.
SagolunBasın sağolsun canım çok üzüldüm![]()
Kalbi durmuş gelişmemiş 7+4 te. Aslında bugün 9+5 olmuştuk.meger ölmüş bebeğim.Başın sağolsun canım nasıl oldu ? Rabbim tekrar yaşatmasın en kısa zamanda tekrar sağlıcakla kucağına versin
Olabilir dedi bir doktor öbürü sanmam dedi. 6 çok yüksek değil dedi TSH için. Yarın kürtaj yapacaklar. Hem genetik tekrar hem tiroid değerlendirmesi yapilacak. Hiç bişi bilmiyorum ki. Aklım durdu.
Amin inşaallahCanim cok üzüldüm Rabbim sabir versin tez zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin
Mutlaka test yaptırın. Genetik araştırma da yapılıyor. Ne yaşlarda doğuranlar var. Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah. Keseyi görene kadar ben de hap kullandım. Sonra İğneye geçtik. 3 kayıp yaşadım bende.[/QUOalla
Allah'ım size de yasatmasin tekrar. Çok zor acayip bir duygu. Daha kotulerinden korusun. Normal yolla mı hamile kaldınız?Mutlaka test yaptırın. Genetik araştırma da yapılıyor. Ne yaşlarda doğuranlar var. Rabbim gönlüne göre hayırlısını nasip etsin inşallah. Keseyi görene kadar ben de hap kullandım. Sonra İğneye geçtik. 3 kayıp yaşadım bende.
Canım benim ya çok üzüldüm yaşadığın acıyı tahmin edebiliyorum rabbim en kısa sağlıklı bi bebek nasip etsin emin ol sağlıklı olsaydı seninle olurduBen bebeğimi kaybettim arkadaşlar.ayprensesii beni listeden çıkarabilirsiniz. Allah hiçbirinize bu acıyı yasatmasin.
Canım benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin çok üzüldüm gerçekten =(Ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar.ayprensesii beni listeden çıkarabilirsiniz. Allah hiçbirinize bu acıyı yasatmasin.
Kalbi durmuş gelişmemiş 7+4 te. Aslında bugün 9+5 olmuştuk.meger ölmüş bebeğim.
Cnm basin sagolsun Allah tez zamanda Hayirli saglikli bebisler nasip etsin. Baska evladin varmi ilkmiydiHepinizden Allah razı olsun. Sizi takip etmeye devam edeceğim. Hepinizin bebeklerinize sağlıkla kavuşmasını dilerim.