- 20 Ocak 2013
- 4.049
- 9.201
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
- #12.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklısın annem mesela hastaneye gidiyor sonuç kötüyse bana söyleme diyorum onun dışında yeni kararla beni üzen herkesi hayatımdan çıkarıyorum artık yarar yerine zarar veriyorlar Allahım korusun hepimizin bebeğini ve bu duyguyu tadamayan tatmak için çabalayan herkese nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahKesinlikle bende de bu haftalarda lekelenme oldu progestan verdi ağızdan içtim 1hafta sonra tekrar az bi lekelenme oldu kendi dr alttan fitil olarak 3 hafta daha kullan dedi elhamdülillah şu anda bir sıkıntı yok inan ki sende stres sıkıntı yapma boooool dua et yorulup iş yapma geçecek Allah'ın izni ile bu dünyada nasibi varsa seninle kalicaktir.....
[/QUOTE]G Greentea38
İkili tarama kan almayla yapılıyor canım kanda hem HCG hem de bazı değerlere bakılıyor o değerlerden önce ense kalınlığı ölçümü yapılması lazım ve kan 11-14 haftalar arası alınıyor bilgisayara bazı bilgiler giriliyor ense kalınlığı değeri , annenin kilosu , yaşı , ırkı gibi şeyler ona göre sonuçlar hesaplanıyor ve aşağıda gösterdiğim gibi bir sonuç çıkıyor , inşallah canım yarın Dr güzel haberler verir bana ben de size :) siz kaçıncı haftadasınız
Maşallah diyelim o zaman, hep sağlıkla büyüsün :)Çok şükür cnm bebeğim iyimiş yay gibi gerilmişim nasıl rahatladım anlatamam..normalmiş belirtilerin gecmesi azalması her bebek bir olacak diye bişi yok ilki agır gectiyse ikincisi daha hafif gecer dedi bu arada doktorum prof önce Allaha sonra ona güveniyorum..Rabbim evlatlarımızı sag saglim kucagımıza almayı nasip etsin..
[/QUOTE]G Greentea38
İkili tarama kan almayla yapılıyor canım kanda hem HCG hem de bazı değerlere bakılıyor o değerlerden önce ense kalınlığı ölçümü yapılması lazım ve kan 11-14 haftalar arası alınıyor bilgisayara bazı bilgiler giriliyor ense kalınlığı değeri , annenin kilosu , yaşı , ırkı gibi şeyler ona göre sonuçlar hesaplanıyor ve aşağıda gösterdiğim gibi bir sonuç çıkıyor , inşallah canım yarın Dr güzel haberler verir bana ben de size :) siz kaçıncı haftadasınız
Bencede aksatmadan gidin bende 25 mg kullanıyorum 10 gün sonra 50 mg şeklinde devam ediyorum doktor ayarlıyor zatenHCG.. Benim bildiğimden daha detaylı bir mevzu olabilir. Ikili taramayla birlikte yapılması sonucu nasıl etkiler elbet uzmanlar daha iyi bilir. BetaHCG veya başka bir HCG farklı mı acaba bilemedim şimdi.Neyseki randevunuz yarinmis. Insaallah en güzel haberlerle dönersiniz.
Bu gebelik için henüz ikili tarama haftasina gelmedim sanirim. Cuma gunu randevum var. Daha önce kaybım olduğu için sık görmek istedi. Gerekli görürse bu hafta yapabilir.
Benim de tiroid problemim var. 25 mg ilaç kullanıyorum. En kısa zamanda gideceğim inşaallah.
[/QUOTE]G Greentea38
Günaydın belirtilere çok takılır oldum arkadaşlar sizde durum nedirgunaydin guzel annecikler :)
Günaydın belirtilere çok takılır oldum arkadaşlar sizde durum nedir