2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

transferin hayırlı olsun inşallah canım güzel haberler alırsın inşallah hayırlısı ile

herşey gönlünce olur yolunda gider inşallah canım iyi düşünelim ki iyi olsun

günaydın canım hamd olsun sen nasılsın
Cumanız mübarek olsun bu arada kızlar
bu mübarek günde bol bol dualarımız edelim
Sağolasın canım hayırlı cumalar iğnemi vuruldum geldim bende iyiyim şükür

Selam tekrar kizlar
Bende çıktım bugün
En az 10 tane saydı doktor yumurta 3 tane de ufak var dedi
Pazartesi tekrar gelicem e3 ve progesteron a bakacaklar
Persembe toplama olacak galiba

Ay maşallah hepinize kızlar sizler yol aldınız epey darısı başıma bakalım
baya heyecanlanıyorum ben çocuk gibi :))

Dun ilk ignemi vuruldum ama karindan degil kalcadan vurulmamis söyledi doktor neden acaba?. 8 kutu Menogon ampül yazdi doktor pazartesi tekrar doktora gideceğim.Duasalim kizlar hepimiz icin en hayirlisi olsun insallah buradan yardimlasalim
canım liste mi yapsan acaba sayfanın başına
ne zaman başladık neden tüp yaptırıyoruz kaçıncı deneme falan
ordan takip etmek bizim için daha güzel olur hep foruma yeni gelenler de takip eder

Selam tekrar kizlar
Bende çıktım bugün
En az 10 tane saydı doktor yumurta 3 tane de ufak var dedi
Pazartesi tekrar gelicem e3 ve progesteron a bakacaklar
Persembe toplama olacak galiba
Maşallah canım herşey gönlünce olur inş Rabbim hepimize hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı 9ay sonra sağlıklı sıhhatli meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş

canım liste mi yapsan acaba sayfanın başına
ne zaman başladık neden tüp yaptırıyoruz kaçıncı deneme falan
ordan takip etmek bizim için daha güzel olur hep foruma yeni gelenler de takip eder

Aynen guzel fikir bence de ben bile hala karistyorum :-)

Aminn baska duamiz dilegimiz yok hepimizn
Bi evlat sahibi olabilmek adina
Sonunda hepimiz gulelim ins
Çok sevindim İnan @hatice-yakup
Maşallah rabbim inşallah kucağına almanı nasip eder hepimizin içinde de semin inşallah yüzümüz güler biz de artık milletin bebişlerine heveslenmeyiz kendimizkileri severiz. Ya hamile birini gördüğümde çok özeniyorum ki daha iki senelik evliyim çok özel duygular inşallah biz de tadarız mevlam isteyen herkesi hayırlı evlatlarla sevindirsin ..

Çok sevindim İnan @hatice-yakup
Maşallah rabbim inşallah kucağına almanı nasip eder hepimizin içinde de semin inşallah yüzümüz güler biz de artık milletin bebişlerine heveslenmeyiz kendimizkileri severiz. Ya hamile birini gördüğümde çok özeniyorum ki daha iki senelik evliyim çok özel duygular inşallah biz de tadarız mevlam isteyen herkesi hayırlı evlatlarla sevindirsin ..

Bende 3 senelik evliyim
1 ay sonra dusuk olmasaydi bebegime kavuşacaktim ozamana ins gebe kalirim suan doğum yapanlar cok canimi acıtıyor

Bende 3 senelik evliyim
1 ay sonra dusuk olmasaydi bebegime kavuşacaktim ozamana ins gebe kalirim suan doğum yapanlar cok canimi acıtıyor
Ben de kimyasal gebelik geçirdim eğer olsaydı şimdiye beş aylıktı be herkes sanki bana nispet yapıyor gibi geliyor ve sürekli soruyorlar Bebiş yok mu bizimkine arkadaş yapın filan diyorlar bende sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu

Back
X