2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Ben de kimyasal gebelik geçirdim eğer olsaydı şimdiye beş aylıktı be herkes sanki bana nispet yapıyor gibi geliyor ve sürekli soruyorlar Bebiş yok mu bizimkine arkadaş yapın filan diyorlar bende sonra evlenenlerin hepsi ya hamile ya doğurdu

Ahh ahh insanlar cok kotu bazen düşüncesiz durumumuzu bilmeden konuşuyorlar actiklari yaraları bilmiyorlar

Kizlar ben geceleri uyuyamiyorum sicak basıyor ayaklarim yanıyor sizde varmi böyle ilacin yan etkileri
Ben sadece estrofem diye bi ilaç kullanıyorum cnm acayip miğdem bulanıyor bide klimada yattığımız halde sıcaklıyorum sürekli bi uykusuzluk huzursuzluk var ya çok düşünüyorum ondan yada ilacın etkisi bilmiyorum :cry:

Ben sadece estrofem diye bi ilaç kullanıyorum cnm acayip miğdem bulanıyor bide klimada yattığımız halde sıcaklıyorum sürekli bi uykusuzluk huzursuzluk var ya çok düşünüyorum ondan yada ilacın etkisi bilmiyorum :cry:

Valla canim huzursuzluk bende de var
Bide gece kabusu basladi 2 gündür korku ile uyanıyorum

bugün kontrole gittim kızlar doktorum baktı baya çok yumurta toplanacak içlerinden en iyilerini donduracağız iki siklustan sonra transfer yaparız inşallah dedi. Tam benim istediğim gibi şuan hiç stres korku yok bende zaten öyle hastaneye git gel aynı düzen devam yani :) hani tatile filan çıkarız üzerimizden o hastane tüp bebek ilaç vb onları atarız gelince de rabbim izin verirse de transfer olur. Hemşirem dedi ki bizim çok hastamız var öyle hani o iki aylık süreçte kendiliğinden gebe kalan sanki sen de öyle olacaksın gibi geliyor dedi bana. İnş öyle olur verdiğim para pulu hiç önemsemem bile yeterli olsun da hepimizin inşallah

Bugun yumurta toplama islemim oldu amh degerim 0.57 baya düşüktü. Yumurtalarimin da biri rahmin arkasinda birinde yapisikli vardi birinde de cikolata kisti yanindaydi yani baya zor durumdaydim doktor da cok umutlu oonusmadi ama ben ilk Allah a sonra doktoruma güvendim.7 tane yumurtam toplandi 5 tanesi 1.kalite cikti cok şükür. Insallah embriyo gelisimi de olursa sali yada carsamba transfer olacak.ikisini koyacak digerlerini donduracak insallah hersey yolunda giderse Allah im sen büyüksün hepimize yardım et caresiz dert vermezsin Sen.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış. Allah a kalmışsa olmuş bil derler

Kızlar merhaba, ben de 23ünde regl olucam ve transfer süreci başlayacak. Haziranda başladım tedaviye embriyolarım pgtye gitti sonuc geldi ve hazırlık başladı :)

Bugun yumurta toplama islemim oldu amh degerim 0.57 baya düşüktü. Yumurtalarimin da biri rahmin arkasinda birinde yapisikli vardi birinde de cikolata kisti yanindaydi yani baya zor durumdaydim doktor da cok umutlu oonusmadi ama ben ilk Allah a sonra doktoruma güvendim.7 tane yumurtam toplandi 5 tanesi 1.kalite cikti cok şükür. Insallah embriyo gelisimi de olursa sali yada carsamba transfer olacak.ikisini koyacak digerlerini donduracak insallah hersey yolunda giderse Allah im sen büyüksün hepimize yardım et caresiz dert vermezsin Sen.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış. Allah a kalmışsa olmuş bil derler
Amin canım inş Rabbim yardımcın olsun herşey güzel olacak sımsıkı tutunacak İnş bebişlerin embriyolarla ilgili haber gelirse burayada yaz cnm sabırsızlıkla bekliyoruz

Kızlar sizden sen bu testler iştendi mi
Ben bu tahlilerin hepsinin sonucunu alıp dahiliyeye göstericem onay verecek inşallah sonra da kendi doktoruma görünücem

Eklentiler

• DF442AFB-42A6-40A7-A0BA-C5A9296B7F73.webp
    DF442AFB-42A6-40A7-A0BA-C5A9296B7F73.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 46
Bir de bunlar
Sizden istendi mi

Eklentiler

• 27BE2BCB-4841-4901-88D0-AEA55DBCE06C.webp
    27BE2BCB-4841-4901-88D0-AEA55DBCE06C.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 41
İyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum :(

İyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun kuzum korkulcak bi işlem değil uyuyosun uyanıyosun tatlı bi uyku :)
Toplananların kaşiteli olur inşallah

Back
X