- 2 Mart 2017
- 792
- 1.107
- 113
- 36
Hayırlı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin inşKızlar merhaba, ben de 23ünde regl olucam ve transfer süreci başlayacak. Haziranda başladım tedaviye embriyolarım pgtye gitti sonuc geldi ve hazırlık başladı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnm Rabbim gönlüne göre versin inşKızlar merhaba, ben de 23ünde regl olucam ve transfer süreci başlayacak. Haziranda başladım tedaviye embriyolarım pgtye gitti sonuc geldi ve hazırlık başladı :)
Maşallah canım inş sımsıkı tutunurlar bayrama bebişlerinle girersinÇarşamba günü 3.gün 2 adet donmuşum var
İnşallah canım teşekkürler güzel temenniler içinAllah yardımcın olsun kuzum korkulcak bi işlem değil uyuyosun uyanıyosun tatlı bi uyku :)
Toplananların kaşiteli olur inşallah
Bugun yumurta toplama islemim oldu amh degerim 0.57 baya düşüktü. Yumurtalarimin da biri rahmin arkasinda birinde yapisikli vardi birinde de cikolata kisti yanindaydi yani baya zor durumdaydim doktor da cok umutlu oonusmadi ama ben ilk Allah a sonra doktoruma güvendim.7 tane yumurtam toplandi 5 tanesi 1.kalite cikti cok şükür. Insallah embriyo gelisimi de olursa sali yada carsamba transfer olacak.ikisini koyacak digerlerini donduracak insallah hersey yolunda giderse Allah im sen büyüksün hepimize yardım et caresiz dert vermezsin Sen.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allah a kalmış. Allah a kalmışsa olmuş bil derler
bugün kontrole gittim kızlar doktorum baktı baya çok yumurta toplanacak içlerinden en iyilerini donduracağız iki siklustan sonra transfer yaparız inşallah dedi. Tam benim istediğim gibi şuan hiç stres korku yok bende zaten öyle hastaneye git gel aynı düzen devam yani :) hani tatile filan çıkarız üzerimizden o hastane tüp bebek ilaç vb onları atarız gelince de rabbim izin verirse de transfer olur. Hemşirem dedi ki bizim çok hastamız var öyle hani o iki aylık süreçte kendiliğinden gebe kalan sanki sen de öyle olacaksın gibi geliyor dedi bana. İnş öyle olur verdiğim para pulu hiç önemsemem bile yeterli olsun da hepimizin inşallah
Kızlar merhaba, ben de 23ünde regl olucam ve transfer süreci başlayacak. Haziranda başladım tedaviye embriyolarım pgtye gitti sonuc geldi ve hazırlık başladı :)
Hiç korkma cnm çok kısa bi işlem uyanınca herşey bitmiş oluyor ondan sonra da gelsin bebişler inşİyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum![]()
Hic korkma uyuyup uyandığında bisey hissetmiceksinİyi akşamlar canım inşallah güzel sonuçlar alırsın Allah emeklerini boşa çıkarmasın bende salı günü yumurta toplama işine gircem korkuyorum![]()
Almanca karsiligi ne bilmiyorum ama bi coguna bakildi canim benimdeKızlar sizden sen bu testler iştendi mi
Ben bu tahlilerin hepsinin sonucunu alıp dahiliyeye göstericem onay verecek inşallah sonra da kendi doktoruma görünücem
Hadi gozun aydin canim dualarim seninleİyi akşamlar kızlar çarşamba günü bi aksilik çıkmazsa benimde transferim var![]()
Burda yazmışsın yeni gördüm canimÇarşamba günü 3.gün 2 adet donmuşum var
Tesekkur ediyorum hepimiz icin hayırlısıyla nasip olsun. İlk denemem cok acemiyim sürec nasıl işleyecek kac gün ilac kullancam da transfer olcak hic bilmiyorum bakalım adetimle gidicem :)Ohh masallah canim hayirli olsun simdiden
Durumlarini yaz bizlerde takip edelim dua edelim onemli günlerde
Merhaba benden 13 yumurta toplanmıştı başlangıcta 11 döllendi dediler sonra 12.si geldi yani mümkün seni aradıktan sonra bile olabilir. Hatta o tembel hep geç ilerledi 3.güne gelen 8 tane dediler ertesi gün 9 oldu, 5.güne gelen 5 tane dediler sonradan 6 olduMrb bayanlar . Benimde cuma gunu yumurtalarimi topladilar 3 yumurta toplamislar 3üde iyiymiş ama dollenme olmamis yarin tekrar deneyecegiz dedi . Basina boyle birsey gelen var mi yani sonradan yumurtasi dollenen oldu mu ?
Valla kuzum umut oldun bana çok saol Allah razı olsun . Bu benim ilk tup denemem olacak eger dollenirse bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir . Allahim butun isteyenlere versinMerhaba benden 13 yumurta toplanmıştı başlangıcta 11 döllendi dediler sonra 12.si geldi yani mümkün seni aradıktan sonra bile olabilir. Hatta o tembel hep geç ilerledi 3.güne gelen 8 tane dediler ertesi gün 9 oldu, 5.güne gelen 5 tane dediler sonradan 6 olduen son pgtye gittiler ordan 3 sağlam geldi. Doktorun dediğine göre biri 6.gün aa kalite olmus yani 6aa o transfer olcakmıs. Bak sen şu tembele. Umudunu yitirme dua et
Amiin Allah kimsenin kucagını bos kalbini kırık bırakmasın cok zor. Benim de ilk denemem inşallah başaracagız :)Valla kuzum umut oldun bana çok saol Allah razı olsun . Bu benim ilk tup denemem olacak eger dollenirse bakalim insallah Rabbim gonlumuze gore verir . Allahim butun isteyenlere versin
Canım hayırdır sana neden narkoz vermeyeceklerHic korkma uyuyup uyandığında bisey hissetmiceksin
Haline şükret bana narkoz vermeden yapacaklar
Aynen az kaldı canım o an heyecan korku hepsi bir arada oluyo :)Az kalmis :) idrarin olmali biraz transfere giderken. Yavruslarini izle ultrasondan :)
Amin canım inşallah çok sağolasın güzel dileklerin için.Maşallah canım inş sımsıkı tutunurlar bayrama bebişlerinle girersinadetinin kaçıncı günü oluyor cnm transferin bende şuan ilaç kullanıyorum dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek kaç günde oluyor acaba merak ediyorum
Çok sağolasınız Allah razı olsun.Hadi gozun aydin canim dualarim seninle
Kaçıncı gun transferi olacak ??
Bende pkoluyum cnm ilk kez dondurulmuş olacak yarın kontrolüm var ilaç kullanıyorum ben yarın transfer tarihin belli olur demişlerdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese çifte bayram yaşatır İnşAmin canım inşallah çok sağolasın güzel dileklerin için.
Bu benim 3.donmuş transferim olucak canım bunda naturel tedavisi gördüm dün çatlatma iğnemi oldum transferim 26.günde yapılmış oluyo pkolu olduğumdan yumurtam anca büyüdü.
İlk 18.gün ikinci transferim 21.güne denk gelmişti