Kızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Hayirli olsun Rabbim kucağına almayi nasip etsin iğnenin etkisi yokmuş o zaman öyle mi. .Birde kaçıncı gunundu bugünKızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Cnm benim 11.gün 36 13.gün 64 çıktı hiç öyle düşünme bugün doktorla konuştum önemli olan artması dedi herkeste farklı olurmuş bu değerler ben yarın tekrar vericem inş 2ye katlarsa ultrason tarihi verecekler değerlere hiç takılmaSenin 110 çıkmışsa benimki gerçekten baya düşük yaBilemedim şimdi kimyasal mi acaba benimki ? Transfer gunuyle beraber mi 8 gunun ? Ne zaman transfer olmustun ?
Kızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Gözün aydın canım maşallah çok güzel çıkmış değerinKızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Cnm benim 11.gün 36 13.gün 64 çıktı hiç öyle düşünme bugün doktorla konuştum önemli olan artması dedi herkeste farklı olurmuş bu değerler ben yarın tekrar vericem inş 2ye katlarsa ultrason tarihi verecekler değerlere hiç takılma
Hayırlı olsun kuzum kat kat artsın inşallah, devamı kese görmeye ve kalp atışına inşallah..Kızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
8. Günüm canımCnm kaçıncı gunundu bugün ? Hadi inşallah çok şükür :)
ya şakın öyle düşünme arkadaşımın 40 çıkmıştı şimdi çok güzel ilerliyor gebeliği .Senin 110 çıkmışsa benimki gerçekten baya düşük yaBilemedim şimdi kimyasal mi acaba benimki ? Transfer gunuyle beraber mi 8 gunun ? Ne zaman transfer olmustun ?
amin amin aminAllahım allahım ne güzel haberler geliyorgüzel sonuç alan arkadaşlarım çok çok sevindim rabbim hayırlarla tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun inşaallah
çok teşekkürler canım çok sağolAyy super canim saglikla kucagina al insallah tadini cikar essiz mutlulugun
çok teşekkürler inşallah böyle de devam ederGözün aydın canım maşallah çok güzel çıkmış değerin
inşallah canım inşallahHayırlı olsun kuzum kat kat artsın inşallah, devamı kese görmeye ve kalp atışına inşallah..
Ay maşallah, hayırlı olsun canım.Kızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Sağol canımmmmAy maşallah, hayırlı olsun canım.
Kızlar benim yumurtalar dondurulmuştu şimdi adet oldum beşinci gününde filan yani bugün doktora gittim baktı birsürü yumurta var gelişmekte olan dedi eşinle küs kalmayın şakın gün aşırı ilişki dedi kendiliğinden de gebelik olabilir dedi bakalım artık dua edicez
Soğan suyu yapsam sorum olmaz dimi
Kiminde belirti olur kiminde benim gibi hiç belirti olmazmış bunlara takılıp stres yapma en önemlisi bu,ben mümkün değil diyodum ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu,şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde pozitifi görsek bile kalp atışlarını duyana kadar çok sevinmemek gerekiyomuş canım üzülmemek içinİlk 5 gün hiç belirti yoktu olmadı galiba dedim şimdi belirti başladı ben yine olmadı galiba diyorum nasıl tuhaf bir duygu bu yasadiklarimiz. Gaz problemim yok şükür ama karnım çok gergin dr 2 gün önce çatlatma iğnesi verdi hormon takviyesi niyetine onun etkisinin beni yaniltmicagini bilsem 1 kere test yapardım ama artık arife gününü beklicem umarım bayram hediyesi olur bize
Neden ki canım acaba doktoru arayıp sorsam mıSoğan suyu bence gebelik beklenirken sıkıntı olabilir
Gozun aydin tatlım nasıl sevindim nasıllKızlar 110 çıktı değerim doktor panikleme durum iyi dediiiiiya gerçekten su an hamile miyim ben Allahım şüküüür
Aynen canim 2013 de aynı durumu yasayan biriyle konuştum oğlu 2 yaşına gelmişMaşallah canım ya çok sevindim İnş böyle devam eder yarın birlikte kan vericez İnş güzel haberler alırız cnm benim değerlerime iyi dedi doktor yarınki değerine göre ultrason tarihini veririz dedi değer hiç önemli değilmiş gerçekten cnm
Ins canimmm inş sabah olsun artikHatice maşallah salı günü güzel sonuçlarla gel kuzu inş
İnş canım inş yarın büyük gün Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahAynen canim 2013 de aynı durumu yasayan biriyle konuştum oğlu 2 yaşına gelmiş
Bizler de ins sağlıklı gebelikler yaşayacağız
Çıksında değerler gerisi önemli değil isterse 5le başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?