2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Senin 110 çıkmışsa benimki gerçekten baya düşük ya Bilemedim şimdi kimyasal mi acaba benimki ? Transfer gunuyle beraber mi 8 gunun ? Ne zaman transfer olmustun ?

Senin 110 çıkmışsa benimki gerçekten baya düşük ya Bilemedim şimdi kimyasal mi acaba benimki ? Transfer gunuyle beraber mi 8 gunun ? Ne zaman transfer olmustun ?
Cnm benim 11.gün 36 13.gün 64 çıktı hiç öyle düşünme bugün doktorla konuştum önemli olan artması dedi herkeste farklı olurmuş bu değerler ben yarın tekrar vericem inş 2ye katlarsa ultrason tarihi verecekler değerlere hiç takılma

İnşallah dediğin gibi olur cnm benim transferle beraber 7 günümde 15 çıktı cok düşük sanki bilmiyorum ki Bugünde sağlık ocağına kan verdim o da yarın öğleden sonra çıkacakmış

Cnm kaçıncı gunundu bugün ? Hadi inşallah çok şükür :)
8. Günüm canım
ya şakın öyle düşünme arkadaşımın 40 çıkmıştı şimdi çok güzel ilerliyor gebeliği .
Allahım allahım ne güzel haberler geliyor güzel sonuç alan arkadaşlarım çok çok sevindim rabbim hayırlarla tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun inşaallah
amin amin amin
Ayy super canim saglikla kucagina al insallah tadini cikar essiz mutlulugun
çok teşekkürler canım çok sağol
Gözün aydın canım maşallah çok güzel çıkmış değerin
çok teşekkürler inşallah böyle de devam eder
Hayırlı olsun kuzum kat kat artsın inşallah, devamı kese görmeye ve kalp atışına inşallah..
inşallah canım inşallah

Kızlar benim yumurtalar dondurulmuştu şimdi adet oldum beşinci gününde filan yani bugün doktora gittim baktı birsürü yumurta var gelişmekte olan dedi eşinle küs kalmayın şakın gün aşırı ilişki dedi kendiliğinden de gebelik olabilir dedi bakalım artık dua edicez
Soğan suyu yapsam sorum olmaz dimi

Soğan suyu bence gebelik beklenirken sıkıntı olabilir

Kiminde belirti olur kiminde benim gibi hiç belirti olmazmış bunlara takılıp stres yapma en önemlisi bu,ben mümkün değil diyodum ama pozitifi görünce dünyalar benim oldu,şunu öğrendim tüp bebek tedavisinde pozitifi görsek bile kalp atışlarını duyana kadar çok sevinmemek gerekiyomuş canım üzülmemek için

Aynen canim 2013 de aynı durumu yasayan biriyle konuştum oğlu 2 yaşına gelmiş
Bizler de ins sağlıklı gebelikler yaşayacağız
Çıksında değerler gerisi önemli değil isterse 5le başlasın

Aynen canim 2013 de aynı durumu yasayan biriyle konuştum oğlu 2 yaşına gelmiş
Bizler de ins sağlıklı gebelikler yaşayacağız
Çıksında değerler gerisi önemli değil isterse 5le başlasın
İnş canım inş yarın büyük gün Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…