2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Canım sakin ol hiç bişey olmaz ne güzel rahat geçirmen lazım.Bende yumurta gibi olan akıntıdan çok korkmuştum herhalde çatlıyor dedim yumurtalarım çok aşırı geliyor doktoruna sordum korkmana gerek yok çatlamayı önleyen iğneler durduruyormış hiç akıntının olmaması da normalmiş stres yapma herşey güzel olacak inşallah

Aynen ya geçen sefer cok kötü oldum baya sanci cektim
Hatta opudan sonra 4-5 gün yürümek bile bi iskenceydi tuvalete çıkamıyordum
Allah hepimizin yardimcisi olsun ins cektiklerimize degsin
Amin canım bende salı günü toplama işlemine gircem bu gün son iğnelerim inşallah ama bursan okuyunca bu toplama işleminde uyusanda uyanınca ağrıyı hissediyormuşsun seninkinden farkı yok aslında az daha rahatı uyumak

Canım sakin ol hiç bişey olmaz ne güzel rahat geçirmen lazım.Bende yumurta gibi olan akıntıdan çok korkmuştum herhalde çatlıyor dedim yumurtalarım çok aşırı geliyor doktoruna sordum korkmana gerek yok çatlamayı önleyen iğneler durduruyormış hiç akıntının olmaması da normalmiş stres yapma herşey güzel olacak inşallah
Sağol canım inşaAllah benim tek yumurtam varken normal döngüm de çok akıntım ağrım oluyordu karnım gazdan şişiyordu şimdi olmayınca çok şaşırdım

Amin canım bende salı günü toplama işlemine gircem bu gün son iğnelerim inşallah ama bursan okuyunca bu toplama işleminde uyusanda uyanınca ağrıyı hissediyormuşsun seninkinden farkı yok aslında az daha rahatı uyumak

Elbette her turlu sancılı bi islem
Az kalmis sali senin persembe benim ins
Sonra da beraber test gunu sayariz inş

Düşündükçe deli olucaz ben ilkinde cok düşündüm hamile kaldim yine düşündüm sonunda kaybettim bebegimi
Oluruna birakmak en iyisi
Ben 2 gündür büyük temizliğe kalkıştım sonra yapamam diye bi yattığımda dinlendim belki de yorgunluktan hareketten hissetmedim bilmiyorum ki

Kızlar transfer sürecinde neler yiyip ictiniz? Cok iğne veriyorlar mı? Benim adetime az kaldı transfer dönemi bununla baslayacak ama bilemiyorum nekadar sürer ilaclar nedir hergün kontrole mi gidilir
Bazen 2 gunde bir bazen de hergun cagirdilar beni gittigimde ac karnina kan verdim degerlerime bakip ona göre ilac yazdi doktor

H
hic korkacak bisey yok insallah kaliteli yumurtalarin olur dua ediyorum
Çok sağol canım bu yolda emek harcayan sıkıntı çeken tüm anne adaylarının Allah emeğini boşa çıkarmasın onlarla birlikte benim de inşallah . çok teşekkür ederim güzel dileklerin için

Nerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?
İstanbulda denedim canım Rabbim neyi istiyosan onu nasip etsin. Nasip meselesi canım bu işler benim ikiside tutmadı şuan 4.tedavimdeyim
Bende pıhtılaşmada var canım.

Back
X