2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bende pkoluyum cnm ilk kez dondurulmuş olacak yarın kontrolüm var ilaç kullanıyorum ben yarın transfer tarihin belli olur demişlerdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese çifte bayram yaşatır İnş :dua::anneadayı::emir_bebek:
Hakkında hayırlısı olsun canım bayram şekeri olsun bebişlerimiz :dua:estrofem kullanıyosundur şuanda demi

selam kızlar bende varım. benım doktorum adete bır hafta kala basladı. 4 gündür göbekten iğne yapıyorum kendime. adet olunca ilacı değiştirecekmiş. ilk denemem. sürece dahil hiç bişey bilmiyorum burda okuyup anlamaya calısıyrum. umarım herkesin tüp bebek denemesi başarıyla sonuçlanır. hep,mizin allah yardımcısı olsun.

İlk denememde 25 yaşındaydım 60 yumurta toplandı 5.güne 2 tane kalmıştı (birisi 4.gün görünümündeydi)
Nerde denedin 2 tane koydular? Ben cok istiyorum ikiz. Hem biri tutmazsa biri tutar da diyorum. Bir de benim gibi pıhtılaşma sıkıntısı olan var mı?

Kızlar transfer sürecinde neler yiyip ictiniz? Cok iğne veriyorlar mı? Benim adetime az kaldı transfer dönemi bununla baslayacak ama bilemiyorum nekadar sürer ilaclar nedir hergün kontrole mi gidilir

Kızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi

Selam kızlar benımde iğenler bitti dün gece çatlatma iğnemide yaptım inş yarın yumurta toplamaya gidicem :) cok degisik duygular ins Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın :dua: Güzel haberlerle yazalım buraya inş:emir_bebek:
MaşaAllah canım çok heyecanlı değil mi inşaAllah bol bol kaliteli yumurtan olur benim de yarın kontrolüm var belli olacak toplama günü

Kızlar çok kafama takılıyor iğnelerde 9. Günüm ama ne akıntı ne ağrı hiçbirşey yok olması gerekmiyor mu normal de oluyordu bunlar çünkü yumurtalarım büyürken acaba etki etmiyor mu ilaçlar bir de aşırı sinirliyim bomba gibi ilaçlardan galiba normalde sakin biriyim çünkü siz nasıl geçirdiniz bu dönemi
Canım selam yumurtalar ne boyutta olmuş senin? Benim akintim 2gündür var ve şişkinlikten patlıcam sanki. kasıklarım kasılıyor sürekli :(

Bende de yok akınti canim ilkindede olmadi
Transfer sonrasi cok oldu progesteron fitilden dolayı
Kasma bakiyim kendini aaa kizicam bunlari kafana takma

Kızlar transfer sürecinde neler yiyip ictiniz? Cok iğne veriyorlar mı? Benim adetime az kaldı transfer dönemi bununla baslayacak ama bilemiyorum nekadar sürer ilaclar nedir hergün kontrole mi gidilir

Ben kabak cekirdegi kavrulmamis ve ananas yedim canim faydasi oldumu onlarin bilmem ama gebe kaldim
Protein ve düzenli beslenme et tavuk balik sebze hergun birinden ye hepsine ihtiyacı olacak
Sabahlari yumurtani eksik etme

Selam kızlar benımde iğenler bitti dün gece çatlatma iğnemide yaptım inş yarın yumurta toplamaya gidicem :) cok degisik duygular ins Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın :dua: Güzel haberlerle yazalım buraya inş:emir_bebek:
Maşallah Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın .

Back
X