- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
O his bende de var, herşey dediğin gibi çok çok iyi ilerledi elimden geleni de yaptım ama tutmadı gibi geliyor kötü bir hisHer şey de çok iyi ilerledi ama nedense içinde sanki olmadı gibi bir his var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O his bende de var, herşey dediğin gibi çok çok iyi ilerledi elimden geleni de yaptım ama tutmadı gibi geliyor kötü bir hisHer şey de çok iyi ilerledi ama nedense içinde sanki olmadı gibi bir his var![]()
Kore dizisi sever misin canım, ben bayılırım zaman öldürmek için birebirGüzel düşünün güzel olsun :) pozitif enerji yayıyoruz beklemek zor gelecek dizi önerisi olan var mı :) kitap da olur![]()
Canim bi bardağa bir yemek kaşığı kekik koy şu kaynat bardakta demlenmesini bekle 5 dk. Limon sık iç. Tadı biraz kötü idare etcem artıkİyi geceler kızlr bende cumartesiyi 5.günümü inş transfer günümü bekliyorumopu olduktan beri grip oldum kızlar ya doktrum köyüysen bidaki aya erteleyblrz dedı
bende c vitamini grip hapı içmediim şey kalmdı 2güne toplamm lazım kendimi önerceğinz bişy varmı grip için
![]()
Merak uyandırmıyor bende :/ önerdiğin bi dizi ismi varsa söyle canim ama hüzünlü olmasın :)Kore dizisi sever misin canım, ben bayılırım zaman öldürmek için birebir
Descantes of the Sun . Konusu askerler ve doktorlar bir yere görevli olarak gidiyorlar . Tabi aşk var içerisinde :)Merak uyandırmıyor bende :/ önerdiğin bi dizi ismi varsa söyle canim ama hüzünlü olmasın :)
Grip olduğunu doktor mu söyledi, test yapıldı mı kendin mi tanı koydun? Nezle olabilir mi?İyi geceler kızlr bende cumartesiyi 5.günümü inş transfer günümü bekliyorumopu olduktan beri grip oldum kızlar ya doktrum köyüysen bidaki aya erteleyblrz dedı
bende c vitamini grip hapı içmediim şey kalmdı 2güne toplamm lazım kendimi önerceğinz bişy varmı grip için
![]()
Sanki bu mesajı ben yazmışım :))Kızlar iyi geceler bugün ignemin 7 günü. Bende hiç heyecan yok aksine korku endişe var. Başlarda çok heyecanlanmistim ama şimdi hiç heyecan yok. Sanki bu tedavi olumsuz olacak bir yerde bir sorun çıkacak gibi hissediyorum. Psikoloji ok etkiliyor biliyorum ama elimde değil. Kendimi bu tedaviye de tam anlamıyla veremedim. Akşam koşa koşa iğne saatine yetişmek için uğraşıyorum eve geliyorum hemen iğnemi oluyorum. Doktora apar topar gidiyorum bir saatlik izin alıyorum koştur koştur gidip geliyorum iş yerinde zaten sağlıklı beslenemiyorum birde üstüne iş stresi.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizlerde benim gibi misiniz ? Ben mi çok nötr davranıyorum anlamadımYumurta toplama gününden çok korkuyorum
Grip olduğunu doktor mu söyledi, test yapıldı mı kendin mi tanı koydun? Nezle olabilir mi?
Sanki bu mesajı ben yazmışım :))
Yumurta toplama en kolayı çünkü uyuyorsun. Kalkınca yemek getiriyorlar o an çok mutlu oluyorsun
Transferim oldu. Bugüne nasıl geldik dedim öyle anlamadım yani koşuşturmaktan
Böylesi daha iyi belki
ne mutlu sana canım güzel güzel büyürler inşallahKızlar şimdi geldik eve opu çok rahat geçti çok memnun kaldım 3 yumurtam işleme konuldu doktorum 5. Güne gideceklerine dair %95 şans verdi hayırlısı artık
inşallah canım size çok güzel bir hediye olurBende 08.08 de kan vericem 7 günlük oluyor
Evlenme yıl dönümü ins pozitif olur
canım iyi düşünelim iyi olsun inşallahKızlar iyi geceler bugün ignemin 7 günü. Bende hiç heyecan yok aksine korku endişe var. Başlarda çok heyecanlanmistim ama şimdi hiç heyecan yok. Sanki bu tedavi olumsuz olacak bir yerde bir sorun çıkacak gibi hissediyorum. Psikoloji ok etkiliyor biliyorum ama elimde değil. Kendimi bu tedaviye de tam anlamıyla veremedim. Akşam koşa koşa iğne saatine yetişmek için uğraşıyorum eve geliyorum hemen iğnemi oluyorum. Doktora apar topar gidiyorum bir saatlik izin alıyorum koştur koştur gidip geliyorum iş yerinde zaten sağlıklı beslenemiyorum birde üstüne iş stresi.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizlerde benim gibi misiniz ? Ben mi çok nötr davranıyorum anlamadımYumurta toplama gününden çok korkuyorum