2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Eğer iki tane çok güzel 5.gün embriyosu olursa bana iki tane transfer yapacaklarmış. Bir tane değilmişş :KK48:zaten hemşirem bana dedi ki biz 2. Veya 3. Günü embriyosu transferi yapmayız illa beşinci günü bekliyoruz dedi cumartesi doktora gidicem işte yarın da embriyolog arayacak benim yumoşlar hakkında bilgi verecek :KK9:
Insallah cooookk guzel olur. Bana da 2 tane blastokist kondu :) transferin 8. Gunundeyim

IMG-20180727-WA0018.webp

Kızlar iyi geceler bugün ignemin 7 günü. Bende hiç heyecan yok aksine korku endişe var. Başlarda çok heyecanlanmistim ama şimdi hiç heyecan yok. Sanki bu tedavi olumsuz olacak bir yerde bir sorun çıkacak gibi hissediyorum. Psikoloji ok etkiliyor biliyorum ama elimde değil. Kendimi bu tedaviye de tam anlamıyla veremedim. Akşam koşa koşa iğne saatine yetişmek için uğraşıyorum eve geliyorum hemen iğnemi oluyorum. Doktora apar topar gidiyorum bir saatlik izin alıyorum koştur koştur gidip geliyorum iş yerinde zaten sağlıklı beslenemiyorum birde üstüne iş stresi.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizlerde benim gibi misiniz ? Ben mi çok nötr davranıyorum anlamadım :KK43: Yumurta toplama gününden çok korkuyorum
Transfer gunu gor sen heyecani :-)

Bugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.
Ohhh gelsin bebisssleeeeer :)

Bugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.
Canım transferin hayırlı olsun teşekkür ederiz
hepimizin duaları hayırlısı ile kabul olsun inşallah

Ben 29 yasindayim canım 2. Denemem
Viyanada yaşıyorum burda yapiliyor
Ilkinde pozitifdi ama malesef 10+3 de kaybettim bebegimi
Şimdi 6 ay bekledim 2.inci denemeye basladim
Senin ilk mi ?

Yok benimde 2. denemem.
İlk denemede negatifti çok büyük problemler yok ama olmuyor

Kızlar 2 tane gonal f kullandım adetim kesildi gitti normal mi neden erken bitti yumurta büyüdüğü için mi

Kizlar opudan ciktim 15 tane toplandi bakalim kaci döllenecek pazartesi yada carsamba duruma gore transfer olcak :-)
MAşallah canım geçmişler olsun dikkat et benim ilk gün ağrı olmadı da bugün başladı ağrılar. Benimde 12 tane toplandı yumurta bugün embriyolog arayacak daha aramadı bekliyorum

Back
X