2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Kızlar iyi geceler bugün ignemin 7 günü. Bende hiç heyecan yok aksine korku endişe var. Başlarda çok heyecanlanmistim ama şimdi hiç heyecan yok. Sanki bu tedavi olumsuz olacak bir yerde bir sorun çıkacak gibi hissediyorum. Psikoloji ok etkiliyor biliyorum ama elimde değil. Kendimi bu tedaviye de tam anlamıyla veremedim. Akşam koşa koşa iğne saatine yetişmek için uğraşıyorum eve geliyorum hemen iğnemi oluyorum. Doktora apar topar gidiyorum bir saatlik izin alıyorum koştur koştur gidip geliyorum iş yerinde zaten sağlıklı beslenemiyorum birde üstüne iş stresi.. Nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sizlerde benim gibi misiniz ? Ben mi çok nötr davranıyorum anlamadım :KK43: Yumurta toplama gününden çok korkuyorum
Heyecanın transfer sonrasi baslar suan bana da herşey saka gibi geliyor:-)
Umutsuz olma umudun biterse olmaz
Inan ki bebisin gelsin

kızlar birşey soracağım bu iğneler sizin uyku düzeninizi bozdu mu ?
ben 2 gündür dönerken bile uyanıyorum

• Beğen
Reactions: FKG
Neden böyle yapıyor acaba canım
hiç uyuduğum uykudan bişey anlamıyorum
birde özellikle sağ göğsüm hep sızlıyor
bugün kontrol var bakalım inşallah kaliteli bol bol yumurtalar olmuştur

Malesef bir cok yan etkisi var ben bide asiri terliyorum
Yastik üstüm başım islak uyaniyorum

Bugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.

Bugün burada ben gibi tedavi gören bebek bekleyen sonuç alan almayan tüm annelere çok dua ettim iyiki sizinle tanıştık dualarınızla desteklerinizle yanlız bırakmadınız Allah ne muradınız varsa versin çok teşekkürler arkadaşlar iyiki varsınız.
canım benim Allah razı olsun senden inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin :KK200::KK200::KK200:

Merhaba hanımlar şükür bende transferimi oldum şimdi Dinleniyorum transfer bekleyen anne adaylarına Allah yardım etsin
Maşallah canım Rabbim bu mübarek günler hürmetine bebeğini sana bağışlasın İnş güzel bir hamilelikten sonra sağlıklı sıhhatli evlatlarını kucağına almayı nasip etsin inşallah :anneadayı::KK200::anne::eek:

Back
X