2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

Bugun tedaviye basladigimin 8.gunu .4 tane yumurta toplanacak kadar gelişmiş ama biri rahmin arkasinda birinde yapışıklık var insallah hepsi de kaliteli bi sekilde toplanabilir.Cumartesi yumurta toplama islemi yapılacak. Bugun saat 21.00 da yumurta catlatma ignesi vuruldum diğer iğneleri artik kullanmayacakmisim.Cumartesi toplama olursa embriyonun gelisimine göre salı gunu filan da transfer olacak.Insallah

Bugun tedaviye basladigimin 8.gunu .4 tane yumurta toplanacak kadar gelişmiş ama biri rahmin arkasinda birinde yapışıklık var insallah hepsi de kaliteli bi sekilde toplanabilir.Cumartesi yumurta toplama islemi yapılacak. Bugun saat 21.00 da yumurta catlatma ignesi vuruldum diğer iğneleri artik kullanmayacakmisim.Cumartesi toplama olursa embriyonun gelisimine göre salı gunu filan da transfer olacak.Insallah

Peki toplama sonrası progesteron a baslayacak misin ??

Az kalmış transfere cnm İnş güzel birşekilde döllenir yumurtaların annesine de sımsıkı tutunur hayırlı güzel haberler alırız İnş yaklaşık 20 gün sonra burası pozitif haberlerle dolup taşacak inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Ayyy İnşallah canım Allah tüp tedavi gören arkadaşların yüzünü güldürsün gerçekten zor bi süreçmiş Allah yardımcımız olsun bebek isteyen tüm anne adayları na yardım etsin mevlam.

Baskilayici yapmislar
Sana vermediler mi evde yapman icin baskilayici igne ?? Ins 3 yumurtan guzelce döllenir
Transfer olursun ve bebislerine kavusursun tatlim
.
Baskılayıcı ne canım bu gün kontrolden sonra çatlamasını önlemek için bi iğne verdi yarında vurulacağım eğer kasteddiğin o ise

Bana hiç öyle bişi vermedi yaa çatlamasını önleyici falan unuttumu acaba bir de 5 gün sonraya çağırdı tekrar pazartesi gidicem ya çatlarsa yumurtalarım :KK43:
Canım doktorunu arayıp sor bence mesela ben geçen ay ovilasyon denemiştim 2 gün erken yumurtam çatlamıştı. Sanada muhtemelen vermiş olması lazım extradan başka ilaç iğne. Belki de kullandığın ilaçların biri öğledir sormanda fayda var

Kızlar yarın adetimin 3 günü sabah doktora gideceğim ilk muayenem olacak
Tedavinin ilk günü neler yapılıyor iğneye de başlanıyor mu ?

Back
X