- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- 63
inşallah canım 3ü 5i yok diyorlar bazen 5 de tutunamıyormuş ama 3 tutuyoramin inşallah canım 3 ü de sağlıklı kaliteli olarak 5. güne ulaşır inşallah![]()
inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım 3ü 5i yok diyorlar bazen 5 de tutunamıyormuş ama 3 tutuyoramin inşallah canım 3 ü de sağlıklı kaliteli olarak 5. güne ulaşır inşallah![]()
amin canım amin inşallahinşallah canım 3ü 5i yok diyorlar bazen 5 de tutunamıyormuş ama 3 tutuyor
İnşallah canım, benim hep 3. gün transferi oldu. Hayırlı olsun canım, inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bebişin :)
inşallah canım 3ü 5i yok diyorlar bazen 5 de tutunamıyormuş ama 3 tutuyor
AYnen canım doktordan çıktım estradiolum 723 e Yükselmiş gayet iyi daha da yükselecek dedi. Büyük ihtimalle 15 yumurta toplanır dedi cumartesi yine kontrolüm var işte bakalım inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar annişlerineYasin gencmiş canım ve pco bildiğim kadariyla en sıkıntı yapmayan rahatsızlık
Sonuçta iğnelerle yumurtluyorsun
Umarım güzel sonuclar alırsın güzelce toplama döllenme işlemi olur
Rahim dinlenir bidaki ayda da transferin gerçekleşir
İnş canım tahmini ne zaman gerekiyor adetinintedavin hayırlı olsun inşallah canım
darısı başıma![]()
Cnm naptın kontrole gittin mi ne dedi doktorBenim adetin ikinci günü gittiğimde bişey demedi kan verdim sonuca göre ilaçlara başladım yarın ilk kontrolü yapacak inşallah ne durumdayım bilemiyorum ama iğnelerin ikisinde bitti bu gün
canım takvime göre 25 i diyor ama genelde takvimden 3-4 gün önce geliyordu bir kaç aydır bakalım bu ay nasıl olacakİnş canım tahmini ne zaman gerekiyor adetinin
Cnm naptın kontrole gittin mi ne dedi doktor
kesinlikle canım nasip bu çocuk işi2. Gunde tutan gördüm canim
Sonuçta dogal ortamindan bölünüyor
Nasip isi bence nasipte varsa her türlü tutunuyor
İnş canım tahmini ne zaman gerekiyor adetinin
Cnm naptın kontrole gittin mi ne dedi doktor
AYnen canım doktordan çıktım estradiolum 723 e Yükselmiş gayet iyi daha da yükselecek dedi. Büyük ihtimalle 15 yumurta toplanır dedi cumartesi yine kontrolüm var işte bakalım inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar annişlerine
Canım gittim 3 yumurta gözüktü onlara da iyiler dedi şimdi bi iğne vurdurdum çatlamayı engelleyici gonal f ve menapurada devam edip cumartesi tekrardan kontrole çağırdı muhtemelen salı günüde toplama işlemini yapacak
Ben de bugun transfer oldum kizlar :) hepimiz pozitifi gorelim insallah
Çok yumurta önemli değil canım kaliteli olsun bir tane bile yeter yarın haber et inşallah güzel haberler olurOoo maşallah hepsi kaliteli olur ins
Bende sabah gidicem bakalim benden kac tane cikicak
Ufak bi kistim vardi sag yumurtam da kist olunca yumurta az olabiliyormus ama bakalim artik nasip
Az kalmış transfere cnm İnş güzel birşekilde döllenir yumurtaların annesine de sımsıkı tutunur hayırlı güzel haberler alırız İnş yaklaşık 20 gün sonra burası pozitif haberlerle dolup taşacak inşallahCanım gittim 3 yumurta gözüktü onlara da iyiler dedi şimdi bi iğne vurdurdum çatlamayı engelleyici gonal f ve menapurada devam edip cumartesi tekrardan kontrole çağırdı muhtemelen salı günüde toplama işlemini yapacak
Bugun catlatma ignesi vurdum karindan cumartesi sabah yumurta toplama islemi olacak insallah yarabbim kaliteli yumurtalar olur insallahHayirli olsun tedavin canim toplama islemin ne zama ??
Benimde 3 yumurta gördü 5. Günümdü sen kaçıncı gündesin canımCanım gittim 3 yumurta gözüktü onlara da iyiler dedi şimdi bi iğne vurdurdum çatlamayı engelleyici gonal f ve menapurada devam edip cumartesi tekrardan kontrole çağırdı muhtemelen salı günüde toplama işlemini yapacak
Ay hadi insallah olur dua ediyorum hepimizeBen de bugun transfer oldum kizlar :) hepimiz pozitifi gorelim insallah