2018 temmuz ayi tüp bebeğe başlayanlar toplanalim

inşallah canım 3ü 5i yok diyorlar bazen 5 de tutunamıyormuş ama 3 tutuyor
inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim hepimize

2. Gunde tutan gördüm canim
Sonuçta dogal ortamindan bölünüyor
Nasip isi bence nasipte varsa her türlü tutunuyor

Yasin gencmiş canım ve pco bildiğim kadariyla en sıkıntı yapmayan rahatsızlık
Sonuçta iğnelerle yumurtluyorsun
Umarım güzel sonuclar alırsın güzelce toplama döllenme işlemi olur
Rahim dinlenir bidaki ayda da transferin gerçekleşir
AYnen canım doktordan çıktım estradiolum 723 e Yükselmiş gayet iyi daha da yükselecek dedi. Büyük ihtimalle 15 yumurta toplanır dedi cumartesi yine kontrolüm var işte bakalım inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar annişlerine

tedavin hayırlı olsun inşallah canım
darısı başıma :KK66:
İnş canım tahmini ne zaman gerekiyor adetinin
Benim adetin ikinci günü gittiğimde bişey demedi kan verdim sonuca göre ilaçlara başladım yarın ilk kontrolü yapacak inşallah ne durumdayım bilemiyorum ama iğnelerin ikisinde bitti bu gün
Cnm naptın kontrole gittin mi ne dedi doktor

Canım gittim 3 yumurta gözüktü onlara da iyiler dedi şimdi bi iğne vurdurdum çatlamayı engelleyici gonal f ve menapurada devam edip cumartesi tekrardan kontrole çağırdı muhtemelen salı günüde toplama işlemini yapacak

AYnen canım doktordan çıktım estradiolum 723 e Yükselmiş gayet iyi daha da yükselecek dedi. Büyük ihtimalle 15 yumurta toplanır dedi cumartesi yine kontrolüm var işte bakalım inşallah hepimizin bebişleri tutunurlar annişlerine

Ooo maşallah hepsi kaliteli olur ins
Bende sabah gidicem bakalim benden kac tane cikicak
Ufak bi kistim vardi sag yumurtam da kist olunca yumurta az olabiliyormus ama bakalim artik nasip

Canım gittim 3 yumurta gözüktü onlara da iyiler dedi şimdi bi iğne vurdurdum çatlamayı engelleyici gonal f ve menapurada devam edip cumartesi tekrardan kontrole çağırdı muhtemelen salı günüde toplama işlemini yapacak

Baskilayici yapmislar
Sana vermediler mi evde yapman icin baskilayici igne ?? Ins 3 yumurtan guzelce döllenir
Transfer olursun ve bebislerine kavusursun tatlim

Ooo maşallah hepsi kaliteli olur ins
Bende sabah gidicem bakalim benden kac tane cikicak
Ufak bi kistim vardi sag yumurtam da kist olunca yumurta az olabiliyormus ama bakalim artik nasip
Çok yumurta önemli değil canım kaliteli olsun bir tane bile yeter yarın haber et inşallah güzel haberler olur

Az kalmış transfere cnm İnş güzel birşekilde döllenir yumurtaların annesine de sımsıkı tutunur hayırlı güzel haberler alırız İnş yaklaşık 20 gün sonra burası pozitif haberlerle dolup taşacak inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Benimde 3 yumurta gördü 5. Günümdü sen kaçıncı gündesin canım

Back
X