- 17 Eylül 2014
- 8.274
- 12.959
- 248
Çok çıkan sayıya hiç sevinmeyin canım 60 taneden sadece 13ü döllendi 2 tanesi 5.güne ulaştı üstelik biride 4.gün görünümündeydi60 tane yumurta ilk defa duyuyorum maşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çıkan sayıya hiç sevinmeyin canım 60 taneden sadece 13ü döllendi 2 tanesi 5.güne ulaştı üstelik biride 4.gün görünümündeydi60 tane yumurta ilk defa duyuyorum maşallah canım
Allah bi daha aynı acıyı göstermesin kışını yaza çevirsin canım.Vallahi canim ilk bebegimi kaybettim o yuzden elime alana kadar yavrumu sakin kalamam sanirim :)
Evet kuzum zor bir dönemdi Allah bi daha yaşatmasin. Kanımda pıhtılaşma cikti maalesef şimdi iğne vuruyorum her gunAllah bi daha aynı acıyı göstermesin kışını yaza çevirsin canım.
Neyden kaybettin
Aminn canım Allaha şükür ki nedeni bulunmuş bendede pıhtılaşma var 2 düşük yaşadımEvet kuzum zor bir dönemdi Allah bi daha yaşatmasin. Kanımda pıhtılaşma cikti maalesef şimdi iğne vuruyorum her gun
Clexane kullanıyorum şimdi. Bende de kalbi durdu kuzumun melegimin...Aminn canım Allaha şükür ki nedeni bulunmuş bendede pıhtılaşma var 2 düşük yaşadım
Hangi genlerinde sıkıntı? İlac olarak ne kullanıyorsun? Bende mthfr 677 ve mtfhr 1298 heterozigot, faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Clexane ve coraspin kullanacagım. Adetimin 3.günü coraspine başlıcam, transferle birlikte de clexane 0.4lükİstanbulda denedim canım Rabbim neyi istiyosan onu nasip etsin. Nasip meselesi canım bu işler benim ikiside tutmadı şuan 4.tedavimdeyim
Bende pıhtılaşmada var canım.
Hangi venlerinde sıkıntı ben de clexane kullanacagım ama coraspin de beraberindeClexane kullanıyorum şimdi. Bende de kalbi durdu kuzumun melegimin...
Mhrc gibi bir değer var ya iki tane onlarda bileşik heterozigot çıktı o da homozigota esdegermis. Ben de coraspin 100le beraber clexane kullanıyorum şu an.Hangi venlerinde sıkıntı ben de clexane kullanacagım ama coraspin de beraberinde
Hadi bakalım inş büyümüştür yumoşlar canım demek her seferinde farklı tepkıler veriyo vücudmz anlamdım ki5 gün önce 10 mm ydi canım şimdi bilmiyorum yarın 10. Gün kontrolüm var
Bende de öyle iki farklı mtfhr geni ayrı ayrı heterozigot o da homozigot sayılabilirmiş ve ayrıca pai1 de homozigot. Peki clexane dozu nedir?Mhrc gibi bir değer var ya iki tane onlarda bileşik heterozigot çıktı o da homozigota esdegermis. Ben de coraspin 100le beraber clexane kullanıyorum şu an.
Allah yardımcın olsun. Neden tutmamış pıhtılaşma icin neler kullandın hangi genlerinde var?İstanbulda denedim canım Rabbim neyi istiyosan onu nasip etsin. Nasip meselesi canım bu işler benim ikiside tutmadı şuan 4.tedavimdeyim
Bende pıhtılaşmada var canım.
Evet kuzum zor bir dönemdi Allah bi daha yaşatmasin. Kanımda pıhtılaşma cikti maalesef şimdi iğne vuruyorum her gun
Şuanda kaçlık kullanıyosun canım iğneyiClexane kullanıyorum şimdi. Bende de kalbi durdu kuzumun melegimin...
4 tane gen heterozigot canım şuan hangi genler olduğunu isim olarak hatırlayamadım.Hangi genlerinde sıkıntı? İlac olarak ne kullanıyorsun? Bende mthfr 677 ve mtfhr 1298 heterozigot, faktör v heterozigot, pai1 homozigot. Clexane ve coraspin kullanacagım. Adetimin 3.günü coraspine başlıcam, transferle birlikte de clexane 0.4lük
Neden tutmadığına gelince net bi bilgi veremiyolar canım.Allah yardımcın olsun. Neden tutmamış pıhtılaşma icin neler kullandın hangi genlerinde var?
Kızlar hayırlı geceler
Dün adet oldum bende
Yarın inşallah 1 buçukta randevum var gideceğim tedaviye başlamak için
Rabbim hepimize güzel sonuçlar almayı hayırlısı ile nasip etsin
Oo evet cok fazla yumurta oluşmuş ama döllenme cok az acaba sperm dna hasarı filan mı varNeden tutmadığına gelince net bi bilgi veremiyolar canım.
Bizdeki asıl sorun döllenme 60 yumurtadan 2 tanesi 5.güne ulaştı sorun ben burdayım diye bağırıyo zaten
Aspirin ve iğne kullanmıştım kuzum
Rabbim herkesin gönlündekini nasip eylesin insaallah ne güzel bir grup olmuş hepsini okudum herkesin allah yardımcısı olsun ben de cuma günü yumurtalarim toplandı ve tranfer günümü bekliyorum insaallah sonra da hamiş grubu kurarız buradakilerle